Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
hadi ya halanmı,niye torpil yok mini:hihi:

yok cnm ıste kısılık meselesı katı kuralları var

ama hıc sevmez ızın ıstenmesını falan sankı varya ecz dolup tasıyoo

ben anlamıyorum bu ınsanları illa söleyıp ızınmı ıstemem gerek lafa gelınce kızı gıbı severmıs ama ben görmedık halalığını ki bırak anneliğini görim

ben onun kızı olsam burda olurmuydum hiç

OP
G

gunness

Misafir
bılıyo cnm ya patron halam bırde

sorsan kendısıne mukemmel bır hala

söyleseydin keşke gidebilir miyim diye ağlamayana meme yok.Benim patronda amcam bişey demez bu tür konulara, ama ben suistimal etmem 2 gün tiner boya kokusu içindeydik herkes sen ne duruyosun gitsene dedi benim içim el vermedi herkes dururken bencillik gibi olur diye sonra rahatsızlandım çıktım. Sen de söyle
geç olmadan evine git yaa kıyamam sana .

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
boncuk buz jel torbaları var duymussundur canım onları buzlukta dondurup koyabılırsın bak bacağına ağrın azalıcak bak bız hastalarıma verıyoruz çok rahatlatıyo bırde bır dr sor ıstersen ama bıberıye yağı da çok ıyı gelıyo gebelıkte sakıncası varmı bılmıyorum ama buzun sakıncası yokturr

cnm tsk ederm bız neler denemedıkkı buzlar sıcak su torbaları ıster saga ıster sola ıster otur ıster kalk agrı tuttumu ne yabarsan yap
benım ole bı bacak agrısı degıl dıyorum ya bı yer var dokunamadıgım bazen yanıyor alev alev bazen kesılıyor bıcakla bazen ıgne batırıyorlar bazen cıvı cakıyorlar farklı farklı seyler oluyor oraya

OP
M

minietek

Misafir
söyleseydin keşke gidebilir miyim diye ağlamayana meme yok.Benim patronda amcam bişey demez bu tür konulara, ama ben suistimal etmem 2 gün tiner boya kokusu içindeydik herkes sen ne duruyosun gitsene dedi benim içim el vermedi herkes dururken bencillik gibi olur diye sonra rahatsızlandım çıktım. Sen de söyle
geç olmadan evine git yaa kıyamam sana .

şimdilik kalsın bakalım haklarım hepsini zamanı gelınce söke söke kullanıcam

cnm tsk ederm bız neler denemedıkkı buzlar sıcak su torbaları ıster saga ıster sola ıster otur ıster kalk agrı tuttumu ne yabarsan yap
benım ole bı bacak agrısı degıl dıyorum ya bı yer var dokunamadıgım bazen yanıyor alev alev bazen kesılıyor bıcakla bazen ıgne batırıyorlar bazen cıvı cakıyorlar farklı farklı seyler oluyor oraya

offf canım ya yardımcı olamamak ne kötü bırsey yapamamak inşallah geçsin bu ağrılar allah ım boncuğumuz acı çekmesinn

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yok cnm ıste kısılık meselesı katı kuralları var

ama hıc sevmez ızın ıstenmesını falan sankı varya ecz dolup tasıyoo

ben anlamıyorum bu ınsanları illa söleyıp ızınmı ıstemem gerek lafa gelınce kızı gıbı severmıs ama ben görmedık halalığını ki bırak anneliğini görim

ben onun kızı olsam burda olurmuydum hiç

ay canım ya çok zor gerçekten hani hamile olmasan bide gece nöbeti çok zor normalde bile insan bütün gün ayakta çok yoruluyo,sen ne iş yapıyosun eczanemi orası anlamadım

OP
M

minietek

Misafir
ay canım ya çok zor gerçekten hani hamile olmasan bide gece nöbeti çok zor normalde bile insan bütün gün ayakta çok yoruluyo,sen ne iş yapıyosun eczanemi orası anlamadım

eczanede çalışıyorum 11 de çıkıyorum nöbetlerde bır saat kaldı yavas yavas hesabımı yaparım ben çıkarım 11de eşim gelıp alıyo
hergun o bırakıp alıyo zaten allah tan
2003 marttan berı burda calısıyorum

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

canım ya ağrıların hiç yabana atılacak gibi değil duyunca bile kötü oluyo insan ama elimizden bişey gelmiyo gerçekten,duadan başka rabbim şifa versin inş

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
şimdilik kalsın bakalım haklarım hepsini zamanı gelınce söke söke kullanıcam

offf canım ya yardımcı olamamak ne kötü bırsey yapamamak inşallah geçsin bu ağrılar allah ım boncuğumuz acı çekmesinn

boncuk ya çok üzülüyorum sana ben Allah sana şifa versin canım,
bi de kantaron yağı var o da ağrıya iyi gelebilir sorsan dr.a

gercek soyluyorum samımıyetınız benı cok ıyı edıyor.Aılem gıbısınız onlarda sızın gıbı cok uzuluyor ve sureklı dua edıyorlar bazen sırf onları ıstemeden uzdugum ıcın uzuluyorum babam sankı 10 yas yaslandı gıbı gelıyor annemler ablamlar nezaman gorsem arastırmalarla gelıyorlar gozlerı yaslı .dr tumor dedıkten sonra cok korktular ben daha sakınım ınanıyorum rabbım sıfamıda verıcek hersey gıbı buda gecıcek
bu halımede sukur neler var neler elbette dayanmak cok zor ancak gecıcek ınanıyorum

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
eczanede çalışıyorum 11 de çıkıyorum nöbetlerde bır saat kaldı yavas yavas hesabımı yaparım ben çıkarım 11de eşim gelıp alıyo
hergun o bırakıp alıyo zaten allah tan
2003 marttan berı burda calısıyorum

cnm yınede su ılk 3 ay cok mesaı yapmamaya calıs bu saatlerde senın uzanıyor olman lazım .konus halanla daha sonra kalırsın yıne gecelerı

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar çizgim acaba idrarım çok açık renkti ondanmı silik çıktı...su gibiydi...çok su içiyom içim yanıyo

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
evet hem akşam idrarıyd ı hemde 1 ssaatlik idrardı.çok su içmiştim.ondan silik çıktı...sabah yapcammm..
ama bayağı belli

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
gercek soyluyorum samımıyetınız benı cok ıyı edıyor.Aılem gıbısınız onlarda sızın gıbı cok uzuluyor ve sureklı dua edıyorlar bazen sırf onları ıstemeden uzdugum ıcın uzuluyorum babam sankı 10 yas yaslandı gıbı gelıyor annemler ablamlar nezaman gorsem arastırmalarla gelıyorlar gozlerı yaslı .dr tumor dedıkten sonra cok korktular ben daha sakınım ınanıyorum rabbım sıfamıda verıcek hersey gıbı buda gecıcek
bu halımede sukur neler var neler elbette dayanmak cok zor ancak gecıcek ınanıyorum

Allah şifa versin okudukça ben yaşıyorum gibi hissediyorum.tabiki yaşamadan anlayamayız nasıl acı çektiğini.benim belimde fıtık var arada bacağıma vurur ağrısı ama seninki çok değişik,aklıma hiiç bişey gelmiyo ağrı kesici merhemler falan denemişsindir,iltihabi bi durum değildir di mi bakmışlardır ona,hani dişte olurda oyulur gibi ağrır ya...

OP
M

minietek

Misafir
cnm yınede su ılk 3 ay cok mesaı yapmamaya calıs bu saatlerde senın uzanıyor olman lazım .konus halanla daha sonra kalırsın yıne gecelerı

valla bırdahakı nöbet10 gün sonra konusabılırım o zaman baksana ıhtıyacta yok bana zaten buraya yazıyorum arada recete kontrol yapıorum
kızlar çizgim acaba idrarım çok açık renkti ondanmı silik çıktı...su gibiydi...çok su içiyom içim yanıyo

evet canım sabah yapsan daha koyu cıkardı ınan ben 8-9 tane test yaptımm gebelıgımı anlayana kadar bazıları bılerek erken yapılmıstı ama adetımden 4-5 gün sonra test yapmıstım o da sılıktı sadece esıme söylerken gösterım koyu cıkar dıye yaptım ama yok yıne sılıktı

sağ kasığım ve azda sol acaip sancılanıyor

ağrıcakk benım su andada ağrıyo bak rahım buyumesı yüzündenmıs

bırde ılk gebelık benım onunda etkısı var belkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar