OP
Umut Gemisi
Misafir
- #4.141
yine çıktımm gece gelicem iyi sohbetlerrrrrrrrrrrrr.
canım karbonat testini birisi normal suyla yapmış köpürmüş bizim çeşme hamile die espri yapmıştı onu kastetmiştim
GERÇEKTEN YA HAMİLE KADINA NÖBET Mİ VERİLİR? O KADARE ERKEK VARKEN SANA MI DÜŞMÜŞ.aNLAYIŞLI OLSUN BİRAZ AMİRİN CANIM.

bacular nassiniz yaaaaa ne var ne yokkkkkk
ben de çıkıyorum eşim geldi yemek hazırlıyacam grşrz.
iyi geceler taze annekız sen 18 yaşında mısın...ne güzell.genç anne
elara benim başım kelmi bide benim kaldı şekerim beni unutmakakuleeeeeee bi senin cetvel kaldı cnm.onu sen olmadan yapamamm
karşılaştıgımzıda söle hemen yapim tamammıı cicimm
Canım benim eşimin adıda levent bende çok seviyorum bu ismi o yüzden oğluşumda levent olucak inş.eşimin adı levent ve bu ismi çok seviyorummm
günayddınnn bernıl umut ezel renginn
Saol canım sütle pek aram yok kızlarda çok güzel içiyodum ama bunda içesim gelmiyor yinede 1 bardak içiyorumcanım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin ,biraz kalsiyuma ağırlık ver istersen süt süper oluyo insanın çok midesi bulanıyo ama bebeğinde sende rahat ediyosun ben günde yarım litre içerdim ortanca kızımda fazla içemedim o biraz daha minyon ama diğer ikisinin boyu güzeldi çok farkediyo
Ay bu Ezel beni çok güldürüyorbenim bwebeğimin pipisi böyle olmaz yani İNŞALLAH olmaz babasının pipisi hiç böyle değil :zonk:
evet cnm 18 yaşındayım annemn beni dğurduğu yaşta
evet cnm 18 yaşındayım annemn beni dğurduğu yaşta
güle güle kolay gelsin cnm
sen özel direksiyon derside veriyonmuu,evle kursun arası yakın galibaa.
gelince yazarsın cvp
arkadaşlar hamilelik iyi gidiyo bulantılar falan gitti..14 hafatlık oldum..23 martta randevum var ozaman cinsiyetide öğrenirim heralde..ama bence kız..bakalım 20 gün daha sabredicem...
Kızlar bugünn nöbetçiyim valla bugün beni yalnız bırakırsanızzz küserimmmmmmm
hiç belli olmaz canım rabbim gönlündekini hayırlı etsin.
hadi bakalım iyi nöbetler canım çok yorma kendini
kızlar silik çok silik çıktı:acep::zonk:
ay şaka gibi:deli:
valla ikinci çizgi var:deli::deli::deli:
:nk:nerde bu mıllet bugunumu buldularr yaa gelsenızeeee :nk::nk:
:nk:nerde bu mıllet bugunumu buldularr yaa gelsenızeeee :nk::nk:
kıız anneni 37 yaşında ananemi yapıyosun seenbenimki 45 yaşında anane olunca herkes ne kadar genç anane oldun demişti sen bizi geçmişsin maşallah