Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
yapabildimmi şimsi ben ?
kızım 22 ekim 2007

profilime gir
imza düzenle dee
boş sayfanın hemen üstünde alt sagdan 8.simgeye tıkla.ordaki http yazsını sil ve
linki yapıştır

tekrar o simgeye tıkla ve bunu yapıştır

tekrar simgeye tıklaa ve bunu yapıştırr

OP
E

Elara

Misafir
elif iki kere gir bu siteyee.
birinde imza düzenle sayfası olsun
digerinde bu sayfa olsunki linkleri kolay kopy yapıştır yaparsın

OP
E

Elara

Misafir
kızlar hepınıze cok tsk ederım meraklarınız dualarınız ıcın
bernıl ben bı yazıyım enler yabtım hepınıze yollarım tekrardan cnm
rabbım hepınıze nasıp eder ıns hos ben hala korkuyorum dr sonra degıstı demez degılmı ? :)
benım soyle oldu kızlar cıft cızgı gordugum ılk gunun sabahı yumurta akı kıvamı geldı 3.günü ogleden sonra kremsı geldı o gece ılıskı oldu testtede cızgı sılıktı ama sanırım ben testı yanlıs yabmısım 4 saat sonra tekrarladıgımda cıft cızgı devam edıyordu takıp ettım 17 saat sonra cızgım gıtmıstı
yanı catlamadan 17 saat once ılıskı oldu
benım hep hatam cıft cızgı gordummu ılıskı oluyordu .ama cıft cızgım benım 3 gun suruyordu.demek ozaman hamıle kalsam kız olma olasılıgı cok yuksektı hos 17 saat oncesıde yuksek ama ortam yogun derece alkalıydı dıye dusunuyorum ılaclar vsler bırde en onemlısı rabbım dualarımı kabul ettı

kızlar yeni bişi daha ögrenmiş olduk elif ve boncuk sayesindeee
demekkii yogun akıntı ve yum akı kıvamındayken ilişki olmıcakkk

OP
E

_eZeL_

Misafir
hoşbulduk canım,naber sende bi gelişme var mı hamişlik konusunda ,kesinleşti mi?

canım ilişki olalı daha1 hafta bile olmadı bakalım 10 yada 11 mart beklenen regli tarihi

kızlar yeni bişi daha ögrenmiş olduk elif ve boncuk sayesindeee
demekkii yogun akıntı ve yum akı kıvamındayken ilişki olmıcakkk

kız benim yoğun akıntı yani resmen vajinamdan su gibi şeffaf akıntı oldu sonra aynı gün yumurta akı akıntı oldu onun ertesi günü ilişki oldu anaaammm yoksa gerçekten hamiş kaldım mı şaka maka

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
bırde ben dıger ılıskılerde 10 dk bacaklarımı dıkıp sonra sagıma donup yatıyordum ama bu son ılıskıde bacagım havada uyumusum bı kalktım tutulmus nerdeyse sabah oluyordu kalktım dus aldım yattım

OP
E

Elara

Misafir
kız benim yoğun akıntı yani resmen vajinamdan su gibi şeffaf akıntı oldu sonra aynı gün yumurta akı akıntı oldu onun ertesi günü ilişki oldu anaaammm yoksa gerçekten hamiş kaldım mı şaka maka

cnm anlatılanlara göre tam zmaanındaa fiki fiki yapmışınn:sirin:
belirtilerinde varr.hamileisndirr belkidee:gulbis:

OP
E

Elara

Misafir
bırde ben dıger ılıskılerde 10 dk bacaklarımı dıkıp sonra sagıma donup yatıyordum ama bu son ılıskıde bacagım havada uyumusum bı kalktım tutulmus nerdeyse sabah oluyordu kalktım dus aldım yattım

:hihi: ay nasıl uyudun ölee gızzz
bian gözümün önüne geldindeee cok komikkk

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
:hihi: ay nasıl uyudun ölee gızzz
bian gözümün önüne geldindeee cok komikkk

cnm sey derın ılıskı olsun dıye ben yatagın kenarıuna ıyıce yaklasmıstım esım ayaktaydı sonra hıc ayaklarımı ındırmeden esımden yastık ıstedım kalcamın altına yerlestım oldugum yerde hafıf dondum ayaklarım karyolaanın basına dıktım :)))))) uyusmusum ıste :cee:cee:cee
ezelcım ıns hamılesındır cnm yaaa

OP
E

_eZeL_

Misafir
cnm sey derın ılıskı olsun dıye ben yatagın kenarıuna ıyıce yaklasmıstım esım ayaktaydı sonra hıc ayaklarımı ındırmeden esımden yastık ıstedım kalcamın altına yerlestım oldugum yerde hafıf dondum ayaklarım karyolaanın basına dıktım :)))))) uyusmusum ıste :cee:cee:cee
ezelcım ıns hamılesındır cnm yaaa

çok tuhaf anlatmışsın boncuk gözümde canlandıramadım vallah :gul::gul::gul:

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
bırde elara mesala tuhaf olan ney bılıyormusun bana gore tabı
bebegım hala oynamıyor dra sordum bak oynuyor ama sen hıısetmıyorsun dedı hala hıssetmıyorum okadar kılo aldımkı kusmama ragmen kalca belden yuzum lekeler ıcınde sıvılce torbası gıbıyım ozellıkle sonra cok kusuyorum tatlıdan etten nefret edıyorum gordummu mıfem kalkıyor ama lımon cok yıyorum ruyalarımda hep kızım oldu
bıkeresınde ılk hamıle kaldıgım gun ramazamn ısımlı bı cocuk elımı tutmustu.
bıkeresınde adet oldum tavırde erkek cocuk dıyordu.
sonra kedı gordum altın yuzuk taktım kız demekmış
ogrenmeden bır gun once sılahım vardı ve baklava dagıtıtp yedım yanı o busu herkeste aynı olmuyor demekkı ben cırkınlıgımı ve kılo alma yanımı gordukce kıza tam endesklenmıstım

Tepki
2
bırde elara mesala tuhaf olan ney bılıyormusun bana gore tabı
bebegım hala oynamıyor dra sordum bak oynuyor ama sen hıısetmıyorsun dedı hala hıssetmıyorum okadar kılo aldımkı kusmama ragmen kalca belden yuzum lekeler ıcınde sıvılce torbası gıbıyım ozellıkle sonra cok kusuyorum tatlıdan etten nefret edıyorum gordummu mıfem kalkıyor ama lımon cok yıyorum ruyalarımda hep kızım oldu
bıkeresınde ılk hamıle kaldıgım gun ramazamn ısımlı bı cocuk elımı tutmustu.
bıkeresınde adet oldum tavırde erkek cocuk dıyordu.
sonra kedı gordum altın yuzuk taktım kız demekmış
ogrenmeden bır gun once sılahım vardı ve baklava dagıtıtp yedım yanı o busu herkeste aynı olmuyor demekkı ben cırkınlıgımı ve kılo alma yanımı gordukce kıza tam endesklenmıstım

benimde midem çok fena boncukçum birde tavuk görmek istemiyorum

Tepki
2
Elara varya ağlattın beni baktıkça çok garip oldum şimdi ya teşekkürlerzaten ota moka ağlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar