sendemi mavişsinnnn
resim isterizzz:sirin:
cnm şimdi resm yüklüorm ama orjinal maviş değilim hergün len takıorm ama ailede renkli gözlüler var belki bebişimde renkli gözlü olur
sendemi mavişsinnnn
resim isterizzz:sirin:
belkide hamişsindirr:gulbis:
ezel test yaptın mı hamiş misin,adetin geçti mi?
ezel için teste gerek yok.midesi bulanıyormuş bu yetmezmii
:dedikodu: deli bu deli
ilişkiden sonrada gögüsleri acıyorrrr
buda bizim behlül
.........
eyvah...kızlar geri iade kolaymı..daha gelmedi.ama kapıda geri çeviriliyormu naaapıyım
eyvah...kızlar geri iade kolaymı..daha gelmedi.ama kapıda geri çeviriliyormu naaapıyım
cnm şimdi resm yüklüorm ama orjinal maviş değilim hergün len takıorm ama ailede renkli gözlüler var belki bebişimde renkli gözlü olurbende böle hergün lens takıorm sabah uyanıp akşam yatarken cıkarıorm işte öle kendimi mutlu ediormmm
burdan almayı düşünen arkadaşlarda vardııeyvah...kızlar geri iade kolaymı..daha gelmedi.ama kapıda geri çeviriliyormu naaapıyım
AYNEN TESTE GEREK YOOOKKK :elis:
ilişkiden sonra değil deli hep acıyor işte dokunuyorum acıyoorrr
sizin behlülü ben göremedim

sen görme zaten beğenirdin senin kocada sarışındı dimi
gögüslerin ne durumdaaaaaa
ilişkiden sonra değil deli hep acıyor işte dokunuyorum acıyoorrr
sizin behlülü ben göremedim
ya burda hep seksü seksü hatunlar var ben kendimi kız çocuğu gibim hissediyorum onları görünce olmuyopr böyle koymayın fotonuzu falan
kızzzllaaarrr işlerimi bitirdim geldim pasta börekte bitti.
oğluşumu yatırdımmı rahat rahat gelirim.
elara banada ezelinkinden catvel çatladım burda görünce bide resim tabiii eksik kalmıyım:zonk:
benim kayınbabanın gözleri boncuk gibi görümceminde hülya avşar diyorumki kız olursa halaya çeker inşallah gözleri ne dersiniz
boşver görme senn ,aşık neyim olursunn kardeşimee:dill:
meme uclarınmı acıyor yoksa yan taraflarımı
daha önceden böle agrı olmazmıydı?
akıntın yok dimi
kızzzllaaarrr işlerimi bitirdim geldim pasta börekte bitti.
oğluşumu yatırdımmı rahat rahat gelirim.
elara banada ezelinkinden catvel çatladım burda görünce bide resim tabiii eksik kalmıyım:zonk:
benim kayınbabanın gözleri boncuk gibi görümceminde hülya avşar diyorumki kız olursa halaya çeker inşallah gözleri ne dersiniz
Arkadaşlar kızımı yeririp uyuttum yeni geldim.geçmişe bakıyım gelcemmm
gürcüü valla cok seksüü hatunsunn hee
18 yaşındayken bende sen gibiydim,ama sonradan şaftım kaydı
senin o gözlerin yeter beee:lilav:
:cikolata: kızlar kattım resmimi nihayetttt