Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
senin o gözlerin yeter beee:lilav:

heyt beeee teşekrler iltifa eden etmeyen herkeze beni sizler var ettiniz ayy kaptırdm kndimi yaaa bu arada elara sağol şaftm kaydı dion yani süper moral verion zati depresyondaymm göğüslerm cok büyüdü şidi sertler allaha bakıolar ama çocuk doğunca havası gitcek fıss toprağa bakcakkkkk napcammm bennnnn 19 yasındaym daha ve 95 beden aşırı küçük gelio offff kızlar çatlak olmasın die ne yapmalıyım bu arada okuduğum kadarayla galiba hamilesin elara

OP
E

Elara

Misafir
ay göz rengine baskarmısınızz
dolugozler.jpg

OP
E

Elara

Misafir
heyt beeee teşekrler iltifa eden etmeyen herkeze beni sizler var ettiniz ayy kaptırdm kndimi yaaa bu arada elara sağol şaftm kaydı dion yani süper moral verion zati depresyondaymm göğüslerm cok büyüdü şidi sertler allaha bakıolar ama çocuk doğunca havası gitcek fıss toprağa bakcakkkkk napcammm bennnnn 19 yasındaym daha ve 95 beden aşırı küçük gelio offff kızlar çatlak olmasın die ne yapmalıyım bu arada okuduğum kadarayla galiba hamilesin elara

cnm ben sana demedim, benim şaftım kaydı yaş 30 olunca diyorum
ben hamile degilimmmm

OP
M

minietek

Misafir
aayyy saatlerdır mstrlerden gecmısı okuyamadım bıle geldım valla yeterın gecmısde önemlı haber yoktu inşallah

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118

badem yağı sür karnına falan, ben çok düzenli kullanmadım toplasan 10u geçmez ama çatlak olmadı bende.düzenli kullanmaya başla bence doğuma kadar faydası oluyo, doktor krem isimleri de yazmıştı bana ama hiç almadım kullanamicağımı bildiğimden:)

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
badem yağı sür karnına falan, ben çok düzenli kullanmadım toplasan 10u geçmez ama çatlak olmadı bende.düzenli kullanmaya başla bence doğuma kadar faydası oluyo, doktor krem isimleri de yazmıştı bana ama hiç almadım kullanamicağımı bildiğimden:)

tesekr ederm cnm tavsiyeni dinlicem ve eşime yarn hemen badem yağı aldırcamm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
helenx,erenaltan,nilayy,breeve,tazmanya,liza,asidemet,gürcü hepiniz hoşgeldiniz ben de artık bir patatesci olarak sizinleyim:))))))

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
MERHABA kızlar
ben 2 gundur arastırma hastanesındeyım ayagım ıcın.yarın yıne gıdıcez tumorden suphelınıyorlar morelım cok bozuk.
hastane donusu ablamın ısrarı ustune kadın doguma gıttık.
dr bebege erkek dedı kesınmı dedık evet dedı.rabbıme sonsuz sukurler olsun dualarımı kabule ttı .dılerım sızlerınde duaları kabul olur.
hem cok mutlu hem cok mutsuzum .ıns ayagım ıyı cıkarda mutlulugum daımı olur.
sızlere haber verıyım dedım dualarınız ıcın cok tsk ederım hepsı sıze gerı donsun ıns.
hala soktayım hem sevnclıyım hem tuhaf

OP
E

Elara

Misafir
BONCUKKKKKKKKKK
SÜPERRRR BU YAAAAAAAAAAAAA
CNM NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM
COK TEBRİKLERRRRRR
BİZ SANA HEP DEDİK ERKEK DİYE DİMİİ
BOŞA ÜZDÜN KENDİNİİ

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
MERHABA kızlar
ben 2 gundur arastırma hastanesındeyım ayagım ıcın.yarın yıne gıdıcez tumorden suphelınıyorlar morelım cok bozuk.
hastane donusu ablamın ısrarı ustune kadın doguma gıttık.
dr bebege erkek dedı kesınmı dedık evet dedı.rabbıme sonsuz sukurler olsun dualarımı kabule ttı .dılerım sızlerınde duaları kabul olur.
hem cok mutlu hem cok mutsuzum .ıns ayagım ıyı cıkarda mutlulugum daımı olur.
sızlere haber verıyım dedım dualarınız ıcın cok tsk ederım hepsı sıze gerı donsun ıns.
hala soktayım hem sevnclıyım hem tuhaf

Ayy çok sevindim boncuk,Allah bana ve isteyenlere nasib etsin.sağlığın içinde sabırlı ol,Allahın izniyle atlatacağına inanıyoruz.

OP
E

Elara

Misafir
BUGÜN ALDIGIM EN GÜZEL HABERDİ BU .:sirin::sirin:
SENİN KESİN KIZIN OLUR DİYENLERE KAPAK OLSUNNN:cikolata:
CNM AYAGIN İÇİ DE aLLAH ŞİFA VERSİNN TEZ ZAMANDA

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
BONCUKKKKKKKKKK
SÜPERRRR BU YAAAAAAAAAAAAA
CNM NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM
COK TEBRİKLERRRRRR
BİZ SANA HEP DEDİK ERKEK DİYE DİMİİ
BOŞA ÜZDÜN KENDİNİİ
cnm benım cok tsk ederım rabbım ıns sızlerede nasıp etsın bende sevındım hemde tarıfsız sukur rabbıme hersey Allahtan tabıkı ama senınde emeklerın ıcın verdıgın bılgıler ıcın sonsuz tsk ederım.
Ayy çok sevindim boncuk,Allah bana ve isteyenlere nasib etsin.sağlığın içinde sabırlı ol,Allahın izniyle atlatacağına inanıyoruz.
sagol cnm amin ıns rabbım sızlerede nasıp etsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar