Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
MERHABA kızlar
ben 2 gundur arastırma hastanesındeyım ayagım ıcın.yarın yıne gıdıcez tumorden suphelınıyorlar morelım cok bozuk.
hastane donusu ablamın ısrarı ustune kadın doguma gıttık.
dr bebege erkek dedı kesınmı dedık evet dedı.rabbıme sonsuz sukurler olsun dualarımı kabule ttı .dılerım sızlerınde duaları kabul olur.
hem cok mutlu hem cok mutsuzum .ıns ayagım ıyı cıkarda mutlulugum daımı olur.
sızlere haber verıyım dedım dualarınız ıcın cok tsk ederım hepsı sıze gerı donsun ıns.
hala soktayım hem sevnclıyım hem tuhaf

inanmıyorummmmmm süper bi haber buuuuu canım inanki çok sevindim :kayris::kayris::kayris:
ayağın içinde üzülme rabbim verecek şifasını inşallah

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
MERHABA kızlar
ben 2 gundur arastırma hastanesındeyım ayagım ıcın.yarın yıne gıdıcez tumorden suphelınıyorlar morelım cok bozuk.
dr bebege erkek dedı kesınmı dedık evet dedı.rabbıme sonsuz sukurler olsun dualarımı kabule ttı .dılerım sızlerınde duaları kabul olur.
sızlere haber verıyım dedım dualarınız ıcın cok tsk ederım hepsı sıze gerı donsun ıns.

cnm geçmiş olsun ama üzülme şüphe varmış kesin değilmiş sen hmişsin galiba sen pozitif düşün bişe cıkmıcak die düşün dua et inan bebeğinn hatrına enazından rabbim inşallah yüzüne güler ve bişe cıkmaz dediğim gibi inan inanmak başarmaktan daha güçlüdür.....senn için dua edecem arkadaşımmm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım avatara bir resmimi koyacağım şimdi,diğerlerini de toparlamaya çalışıyorum farklı yerlerdeler çünkü.Bak bakalım resmime.

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
BUGÜN ALDIGIM EN GÜZEL HABERDİ BU .:sirin::sirin:
SENİN KESİN KIZIN OLUR DİYENLERE KAPAK OLSUNNN:cikolata:
CNM AYAGIN İÇİ DE aLLAH ŞİFA VERSİNN TEZ ZAMANDA

evet herkes kız demıstı cok cırkınlestım ve cok kusuyorum dıye ama rabbım buyuk belırtıler yanıltıyor demekkı .dr kesın dedı ıns degısmez bırde o var o yuzden herkese demıycem 15 gun sonra kontrolum var ozaman da kesın derse daha net olcam 4 boyutluya gırcem cunku
ayagım ıcın evet ıns cnm

OP
E

_eZeL_

Misafir
MERHABA kızlar

boncuuuuuuuuuuuuk çok sevindim canıııımmmm hadi bakalım inşaAllah bu moral hastalığınada iyi gelsinde sağlıkla sıhatle al oğlunu kucağına Allaha çok şükür bak sende kavuştun oğluna

OP
E

Elara

Misafir
evet herkes kız demıstı cok cırkınlestım ve cok kusuyorum dıye ama rabbım buyuk belırtıler yanıltıyor demekkı .dr kesın dedı ıns degısmez bırde o var o yuzden herkese demıycem 15 gun sonra kontrolum var ozaman da kesın derse daha net olcam 4 boyutluya gırcem cunku
ayagım ıcın evet ıns cnm

cnm ayagın için ne yapıması geerkiyormuş
emar cektircenmi.tümör olasılıgı tahmini sölediler dimi
ALLAHIM İNŞALLAH ÖLE BİŞİ YOKTUR CNM YA :((

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
ayagım ıcın evet ıns cnm

kaç aylık hamilesin benmki 4,5 ay ama dktrlar aklıo dio öğrenemedk sen k kaç aylık

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
cnm geçmiş olsun ama üzülme şüphe varmış kesin değilmiş sen hmişsin galiba sen pozitif düşün bişe cıkmıcak die düşün dua et inan bebeğinn hatrına enazından rabbim inşallah yüzüne güler ve bişe cıkmaz dediğim gibi inan inanmak başarmaktan daha güçlüdür.....senn için dua edecem arkadaşımmm
tsk edıyorum cnm Allah buyuk hayırlısı olsun.senınde muradın olur ıns
inanmıyorummmmmm süper bi haber buuuuu canım inanki çok sevindim :kayris::kayris::kayris:
ayağın içinde üzülme rabbim verecek şifasını inşallah

tsk ederım cnm kısa zamanda darısı basına ıns sızler ıcınde cok ıstıyor ve dua edıyorum

OP
E

Elara

Misafir
BONCUK bebek için tepkiler nasıl cnm.
eşin ne dedi meselaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar