OP
_eZeL_
Misafir
- #1.681
ben hamile kaldığımı hissetmiştim,içim bi garip olmuştu,hatta hapı o anda bıraktım almadım ve o ay öğrenmiştim
sana da aynı şey mi oldu yoksa kız
:ilknur::ilknur::ilknur::ilknur::ilknur:
ben hamile kaldığımı hissetmiştim,içim bi garip olmuştu,hatta hapı o anda bıraktım almadım ve o ay öğrenmiştim
sana da aynı şey mi oldu yoksa kız
yumurta akı 2 gün gelıo sadece sonrası eşinden kalanlar dır benımde ertesıgunde çıkıoya bilmiyorum Elara dün korunmasız ilişki oldu adetimin 15. günü yumurtamın çatladığını sandım yumurta akı uzayan akıntı geldi sonra aradan 2 gün geçti yani cumartesi günü çoook yoğun şeffaf akıntı geldi sonrasında da yumurta akı kıvamında akıntı oldu dünde fiki fiki oldu akşam üstüne doğru bugünde tuvalette yine lönk diye şeffaf bir akıntı düştü peçeteye fındık büyüklüğünde meni desem değildir çünkü ilişkiden sonra banyo yaptım gezmeye gittim yürüdüm oturdum direk yatmadım yani
ateş ölçmedim canım hastaydım zaten 38 falan olmuştu ateşim
ne gülüyosun kız zilli
kasığımdada ağrı var
ya bilmiyorum Elara dün korunmasız ilişki oldu adetimin 15. günü yumurtamın çatladığını sandım yumurta akı uzayan akıntı geldi sonra aradan 2 gün geçti yani cumartesi günü çoook yoğun şeffaf akıntı geldi sonrasında da yumurta akı kıvamında akıntı oldu dünde fiki fiki oldu akşam üstüne doğru bugünde tuvalette yine lönk diye şeffaf bir akıntı düştü peçeteye fındık büyüklüğünde meni desem değildir çünkü ilişkiden sonra banyo yaptım gezmeye gittim yürüdüm oturdum direk yatmadım yani
yumurta akı 2 gün gelıo sadece sonrası eşinden kalanlar dır benımde ertesıgunde çıkıo
hımmm hamile kalma ihtimalin yüksek tabikii
kalırsanda ogluş olabilir.hayırlısı olsun hakkında
senin gribal hastalıgın gecti dimi
yarın sabahtan itibaren ateşini takip et bakalımm
geçti geçti turp gibiyim çok şükür dünkü fiki fikiden anlamıyormusun :gul:
oki takibe başlayalım
valla benden hayır umut
senden naber
muhabebtnizi hala anlamış değilim
anlamaya çalışıyorum....
sanırm artık burdasın
umut_11 bak adaşınnn geldiii:nk:
h.g umutt
ya bilmiyorum Elara dün korunmasız ilişki oldu adetimin 15. günü yumurtamın çatladığını sandım yumurta akı uzayan akıntı geldi sonra aradan 2 gün geçti yani cumartesi günü çoook yoğun şeffaf akıntı geldi sonrasında da yumurta akı kıvamında akıntı oldu dünde fiki fiki oldu akşam üstüne doğru bugünde tuvalette yine lönk diye şeffaf bir akıntı düştü peçeteye fındık büyüklüğünde meni desem değildir çünkü ilişkiden sonra banyo yaptım gezmeye gittim yürüdüm oturdum direk yatmadım yani
ateş ölçmedim canım hastaydım zaten 38 falan olmuştu ateşim
ne gülüyosun kız zilli
kasığımdada ağrı var

senin ilacın belliymişşş
bacım ne acele ettin korunmasız ilişki içinn.adete yakınn korunmasız ilişki yaşa barii.
nasıl bir anlatımdır bu fındık kadar hemde
ezelllllll
inşaAllah kalmam nisanda kalırım
:gul::gul::gul: evet iğnemi yedim iyileştim napıyım başka türlü iyileşeceğim yoktu zaten kocişte söz dinlemedi bende yumurtlama bitti diye izin verdim hatta dün kendimden çok emindim kocam çocuğu yaptık tamam dedi bende yumurtlama bitti nerden yapıyorsun çocuğu dedim bakalım bekleyip görücez
umut_11 bak adaşınnn geldiii:nk:
h.g umutt
:gul::gul::gul: evet iğnemi yedim iyileştim napıyım başka türlü iyileşeceğim yoktu zaten kocişte söz dinlemedi bende yumurtlama bitti diye izin verdim hatta dün kendimden çok emindim kocam çocuğu yaptık tamam dedi bende yumurtlama bitti nerden yapıyorsun çocuğu dedim bakalım bekleyip görücez
bacım sende igne bagımlısın oldun,igne yiye yiyee şişircen göbişiniii tikkatliii ol
kocana malum olmuştur belkidee bu ay gelcek bebişşş