Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
ya bilmiyorum Elara dün korunmasız ilişki oldu adetimin 15. günü yumurtamın çatladığını sandım yumurta akı uzayan akıntı geldi sonra aradan 2 gün geçti yani cumartesi günü çoook yoğun şeffaf akıntı geldi sonrasında da yumurta akı kıvamında akıntı oldu dünde fiki fiki oldu akşam üstüne doğru bugünde tuvalette yine lönk diye şeffaf bir akıntı düştü peçeteye fındık büyüklüğünde meni desem değildir çünkü ilişkiden sonra banyo yaptım gezmeye gittim yürüdüm oturdum direk yatmadım yani

ateş ölçmedim canım hastaydım zaten 38 falan olmuştu ateşim

ne gülüyosun kız zilli

kasığımdada ağrı var
yumurta akı 2 gün gelıo sadece sonrası eşinden kalanlar dır benımde ertesıgunde çıkıo

şşşş merveden talep varrrr banada ccnmm süreklı onlıne yaz kabul ederizz

OP
E

Elara

Misafir
ya bilmiyorum Elara dün korunmasız ilişki oldu adetimin 15. günü yumurtamın çatladığını sandım yumurta akı uzayan akıntı geldi sonra aradan 2 gün geçti yani cumartesi günü çoook yoğun şeffaf akıntı geldi sonrasında da yumurta akı kıvamında akıntı oldu dünde fiki fiki oldu akşam üstüne doğru bugünde tuvalette yine lönk diye şeffaf bir akıntı düştü peçeteye fındık büyüklüğünde meni desem değildir çünkü ilişkiden sonra banyo yaptım gezmeye gittim yürüdüm oturdum direk yatmadım yani

hımmm hamile kalma ihtimalin yüksek tabikii
kalırsanda ogluş olabilir.hayırlısı olsun hakkında
senin gribal hastalıgın gecti dimi
yarın sabahtan itibaren ateşini takip et bakalımm

OP
E

_eZeL_

Misafir
hımmm hamile kalma ihtimalin yüksek tabikii
kalırsanda ogluş olabilir.hayırlısı olsun hakkında
senin gribal hastalıgın gecti dimi
yarın sabahtan itibaren ateşini takip et bakalımm

geçti geçti turp gibiyim çok şükür dünkü fiki fikiden anlamıyormusun :gul:
oki takibe başlayalım

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
valla benden hayır umut
senden naber

muhabebtnizi hala anlamış değilim
anlamaya çalışıyorum....

sanırm artık burdasın

Anlamıyacak bir şey yok,güzel bir sohbet ortamı ve bilgi paylaşımı...Çok da bilmece gibi değiliz sanırım.Kapımız da herkese açık,seviyeli ve güzel sohbetler yapıyoruz.Bazen moral,bazen sırdaş,bazen dost bazen doktor:) olabiliyoruz birbirimize.Aslında ben her yerdeyim bu sitede ama buradaki dostlarımı başka bir siteden onların gıyabında tanıdığım için daha fazla müdavimi oldum diyelim.Seni de en çok sohbette görüyorum...Bir selam verdim ama görmedin herahalde...Allaha emanet ol görüşürüz.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

ateş ölçmedim canım hastaydım zaten 38 falan olmuştu ateşim

ne gülüyosun kız zilli

kasığımdada ağrı var

nasıl bir anlatımdır bu fındık kadar hemde :saskin::saskin::saskin:

OP
E

_eZeL_

Misafir
senin ilacın belliymişşş:hihi:
bacım ne acele ettin korunmasız ilişki içinn.adete yakınn korunmasız ilişki yaşa barii.

:gul::gul::gul: evet iğnemi yedim iyileştim napıyım başka türlü iyileşeceğim yoktu zaten kocişte söz dinlemedi bende yumurtlama bitti diye izin verdim hatta dün kendimden çok emindim kocam çocuğu yaptık tamam dedi bende yumurtlama bitti nerden yapıyorsun çocuğu dedim bakalım bekleyip görücez

OP
M

minietek

Misafir
inşaAllah kalmam nisanda kalırım :hihi:

hayırlsı inşallahh

elaraaa ben neden utanmuyorum kız ne yaptım da bunu çıkardın

bu akşam kayınvalıdeme gıdıyorum eşim görümcemı aramıs sızde gelın dıye o da bugun gelemeyız falan demıs yok gelın gelın dıye ısrar edınce görümcem sormus ne oldu bır seymı problemmı var dıye eşim demıskı ailevı mesele gelın konuruz görümcem çok korkmuş ne oluyo dıye eşim bomboyı patlatınca ağlamaya başlamışş benıde aradı şimdı çok sevınclı dılı dolasıo heyecandan ondada pko var ve 5. senede cocuk olmus

OP
E

Elara

Misafir
:gul::gul::gul: evet iğnemi yedim iyileştim napıyım başka türlü iyileşeceğim yoktu zaten kocişte söz dinlemedi bende yumurtlama bitti diye izin verdim hatta dün kendimden çok emindim kocam çocuğu yaptık tamam dedi bende yumurtlama bitti nerden yapıyorsun çocuğu dedim bakalım bekleyip görücez

bacım sende igne bagımlısın oldun,igne yiye yiyee şişircen göbişiniii tikkatliii ol :hihi:

kocana malum olmuştur belkidee bu ay gelcek bebişşş

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118

:cokkomik: aynı şeyi benimki de demişti hatta biz hiç düşünmüyoduk..şmdi çocuk oldu demişti..hadi hayırlısı

OP
E

_eZeL_

Misafir
bacım sende igne bagımlısın oldun,igne yiye yiyee şişircen göbişiniii tikkatliii ol :hihi:

kocana malum olmuştur belkidee bu ay gelcek bebişşş

aman o her korunmasız fiki fikiden sonra öyle diyor saldım çocukları işlem tamam diyor :cokkomik:

fiki fiki olucak ama korunucaz dedidiğimdede hep korun korun ne zaman korunmicaz biz nasıl çocuk yapmak bu diyor :hihi:

OP
M

minietek

Misafir

ahanda kocayı çok plancı buldum kandırmıs senı bebek gelıoo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar