Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet hem ılk bebek hemde bır evın tek oğluyla evlıyım tek gelınım onlar onun için çok mutlu olurlar
bırde bende pko vardıya geç olma ihtimali çok yüksektı
hıç problem bıle olmadan hamıle kalmak zorken bende pko var ve görümcemde aynı sorundan 5. senede olmus pko böl. bır sürü arkadaşım var yıllardır deneyen bende anneme kızkardesıme falan anlattım gec olabılır benı sıkıstırmayın sormayın dıye annem özellıkle üzülmesın dıye sölemek zorunda kaldım

yoksa bende 2 ay sölemıcektım eşime bile ama aklıma korkutma huyu falan gelmedı bırde cınsellıkte gelmedı kocaya ne dıcektım

neyse söledık artık allah kayırsın inşallah

ayy kızlar hamileler okumasınn ama yayla çorbası istedi canımmmmmmmm

iyi yapmışsın söylemekte ilk bebişin tabiki
benim gibi yaşlanmadın henüz :)
gel banada ben yapayım kızzz

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
evet hem ılk bebek hemde bır evın tek oğluyla evlıyım tek gelınım onlar onun için çok mutlu olurlar
bırde bende pko vardıya geç olma ihtimali çok yüksektı
hıç problem bıle olmadan hamıle kalmak zorken bende pko var ve görümcemde aynı sorundan 5. senede olmus pko böl. bır sürü arkadaşım var yıllardır deneyen bende anneme kızkardesıme falan anlattım gec olabılır benı sıkıstırmayın sormayın dıye annem özellıkle üzülmesın dıye sölemek zorunda kaldım

yoksa bende 2 ay sölemıcektım eşime bile ama aklıma korkutma huyu falan gelmedı bırde cınsellıkte gelmedı kocaya ne dıcektım

neyse söledık artık allah kayırsın inşallah

ayy kızlar hamileler okumasınn ama yayla çorbası istedi canımmmmmmmm

ben devamlı yapıyorum oğlum seviyo diye, gelyapiym sana da:)

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar dalga geçiyorum zannedeceksiniz ama çok ilginç birşey oldu biraz önce tuvalete gittim ve yine yumurta akı kıvamında bezelye bütüklüğünde(umut dalga geçme:eek:ys:)uzayan akıntı geldi :acep:

OP
M

minietek

Misafir
minietek kız belki inanmicaksın ama kaç gündür benimde canım istiyor yayla çorbası hastaydım yapamadım bu akşam yaparım inşaAllah

inannırım cnm bende çok severım yayla çorbası off bulpıber nane yağda yak dökk off bee

ay kızlar çok sağolunn kayınvalıdem yapmıstır bugun belkı olmadı ben akşam yaparım eve gıdınce

kızlar dalga geçiyorum zannedeceksiniz ama çok ilginç birşey oldu biraz önce tuvalete gittim ve yine yumurta akı kıvamında bezelye bütüklüğünde(umut dalga geçme:eek:ys:)uzayan akıntı geldi :acep:

kız kaç gündür gelıı su rengı şeffaf dıme nasıl yumurta haznen varmıs

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:
ayyyy varya inan kahkaha attım allahtan kimse yoktu delirdi derler bana
neyse fındık küçülmüş bezelye kadar olmuş :hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızar bu fevja_16 kim? arkadaşlık yollamış kabul etmedim.Kimdir ya erkek falan olmasın? önce bir gel kendini tanıt dimi?

OP
M

minietek

Misafir
minietek kız belki inanmicaksın ama kaç gündür benimde canım istiyor yayla çorbası hastaydım yapamadım bu akşam yaparım inşaAllah

iyi yapmışsın söylemekte ilk bebişin tabiki
benim gibi yaşlanmadın henüz :)
gel banada ben yapayım kızzz

ben devamlı yapıyorum oğlum seviyo diye, gelyapiym sana da:)

tşkk kızlarrrrrr

alla senı yaaa bende diyom ne fındığı bezelyesı

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

anam kız ezel yediğin çörekotları bayaaa yaramış kızzz:ilknur:

bezelye:deli::deli::deli::deli::deli:

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız kaç gündür gelıı su rengı şeffaf dıme nasıl yumurta haznen varmıs

evet canım şeffaf ama uzuyor ama kıvamı su gibi değil koyu böyle eline alınca varlığını hissediyorsun parmaklarını araladığında uzuyor
ya bilmiyorum acaba kalanlarmı akıyor mini etek bu umutta dalga geçip duruyor onun başına gelsinde görürüm ben onu :3:

OP
E

_eZeL_

Misafir

anam kız ezel yediğin çörekotları bayaaa yaramış kızzz:ilknur:

bezelye:deli::deli::deli::deli::deli:

siz geçin bakalım dalganızı

umut hanim fındık kadar olan su kıvamında bir akıntıydı şimdi bu bezelye kadar olan yumurta akı kıvamında tamam mıııııııı :bitter:

OP
M

minietek

Misafir
evet canım şeffaf ama uzuyor ama kıvamı su gibi değil koyu böyle eline alınca varlığını hissediyorsun parmaklarını araladığında uzuyor
ya bilmiyorum acaba kalanlarmı akıyor mini etek bu umutta dalga geçip duruyor onun başına gelsinde görürüm ben onu :3:

kızz umutt sende yumurtla inşallah da hamıle kal emıııı

ezel kaç gündür böle akıntın varrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar