bana da yollamış tanımıyorum
bi ben kaldım bana yollasında kabul edeyim bari kimse etmemiş
minietek kız belki inanmicaksın ama kaç gündür benimde canım istiyor yayla çorbası hastaydım yapamadım bu akşam yaparım inşaAllahayy kızlar hamileler okumasınn ama yayla çorbası istedi canımmmmmmmm
bi ben kaldım bana yollasında kabul edeyim bari kimse etmemiş
evet hem ılk bebek hemde bır evın tek oğluyla evlıyım tek gelınım onlar onun için çok mutlu olurlar
bırde bende pko vardıya geç olma ihtimali çok yüksektı
hıç problem bıle olmadan hamıle kalmak zorken bende pko var ve görümcemde aynı sorundan 5. senede olmus pko böl. bır sürü arkadaşım var yıllardır deneyen bende anneme kızkardesıme falan anlattım gec olabılır benı sıkıstırmayın sormayın dıye annem özellıkle üzülmesın dıye sölemek zorunda kaldım
yoksa bende 2 ay sölemıcektım eşime bile ama aklıma korkutma huyu falan gelmedı bırde cınsellıkte gelmedı kocaya ne dıcektım
neyse söledık artık allah kayırsın inşallah
ayy kızlar hamileler okumasınn ama yayla çorbası istedi canımmmmmmmm
evet hem ılk bebek hemde bır evın tek oğluyla evlıyım tek gelınım onlar onun için çok mutlu olurlar
bırde bende pko vardıya geç olma ihtimali çok yüksektı
hıç problem bıle olmadan hamıle kalmak zorken bende pko var ve görümcemde aynı sorundan 5. senede olmus pko böl. bır sürü arkadaşım var yıllardır deneyen bende anneme kızkardesıme falan anlattım gec olabılır benı sıkıstırmayın sormayın dıye annem özellıkle üzülmesın dıye sölemek zorunda kaldım
yoksa bende 2 ay sölemıcektım eşime bile ama aklıma korkutma huyu falan gelmedı bırde cınsellıkte gelmedı kocaya ne dıcektım
neyse söledık artık allah kayırsın inşallah
ayy kızlar hamileler okumasınn ama yayla çorbası istedi canımmmmmmmm
kız bana da yollmadı beğenmedi heralde bizi :deli:
baktıki 2 deli bunlara gerek yok dedi
baktıki 2 deli bunlara gerek yok dedi
minietek kız belki inanmicaksın ama kaç gündür benimde canım istiyor yayla çorbası hastaydım yapamadım bu akşam yaparım inşaAllah
kızlar dalga geçiyorum zannedeceksiniz ama çok ilginç birşey oldu biraz önce tuvalete gittim ve yine yumurta akı kıvamında bezelye bütüklüğünde(umut dalga geçmeys
uzayan akıntı geldi :acep:
kızlar dalga geçiyorum zannedeceksiniz ama çok ilginç birşey oldu biraz önce tuvalete gittim ve yine yumurta akı kıvamında bezelye bütüklüğünde(umut dalga geçmeys
edi ile büdü gibiyiz seninle biz umut :yandanyandan:
minietek kız belki inanmicaksın ama kaç gündür benimde canım istiyor yayla çorbası hastaydım yapamadım bu akşam yaparım inşaAllah
iyi yapmışsın söylemekte ilk bebişin tabiki
benim gibi yaşlanmadın henüz![]()
gel banada ben yapayım kızzz
ben devamlı yapıyorum oğlum seviyo diye, gelyapiym sana da
ayyyy varya inan kahkaha attım allahtan kimse yoktu delirdi derler bana
neyse fındık küçülmüş bezelye kadar olmuş
kız kaç gündür gelıı su rengı şeffaf dıme nasıl yumurta haznen varmıs
anam kız ezel yediğin çörekotları bayaaa yaramış kızzz:ilknur:
bezelye:deli::deli::deli::deli::deli:
evet canım şeffaf ama uzuyor ama kıvamı su gibi değil koyu böyle eline alınca varlığını hissediyorsun parmaklarını araladığında uzuyor
ya bilmiyorum acaba kalanlarmı akıyor mini etek bu umutta dalga geçip duruyor onun başına gelsinde görürüm ben onu :3:
siz geçin bakalım dalganızı
umut hanim fındık kadar olan su kıvamında bir akıntıydı şimdi bu bezelye kadar olan yumurta akı kıvamında tamam mıııııııı :bitter: