Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

kızlarrr ben geldim nasılsınız geçmişi okuyamadım çok birikmiş bi koşu okuyup gelicem

OP
M

minietek

Misafir
son sat 18/02
benim hep 25 di sadece bu ay 26 oldu oda iğneden sanırım
acaba yumurta 1 gün uzarmı yani 12.gün olurmu :panter:

sen daha 10. gündetım umut 28-18 10 . gündesin

ve son adet dönemınde problemlı olduya 11-12-13 bence bu günlerden bırınde yumurtlucaksın bence bu gece bırsey olamsın saklayın spermlerı 11 ve 13 olsun zaten sen sanırım artık cınsıyet önemlı değil gıbı bır yorum yapmıstın bence rıske atma yarın akşam ve sonrakı ve 13. akşam olsun

OP
E

Elara

Misafir
gızlarr benim erkek bebişş nasıllll
ay inşallah böle olurrr bebegim tabi önce saglıklı olsunn

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ya merve diye biri arkadaşlık teklifi yollamış sizede yolladımı daha 93 doğumlu ya burda ne geziyo bu kız:dertli:

OP
M

minietek

Misafir
gızlarr benim erkek bebişş nasıllll
ay inşallah böle olurrr bebegim tabi önce saglıklı olsunn

çookk tatlııı kızlar sız kendınız ve eşinız kumral mı esmermıydınız ve çocukalr nasıl oldu

ben küçükken baya sarıymış saçlarım eşimde kızıl :hihi:

acaba bebıs kumral olurmukıneee bırde benım anneannemde esımınde anneanesı yesıl gözlu acep bızede vurmusmudur

OP
M

minietek

Misafir
elara bu arada duaları okuyamadık eşime bahsettım tamam dedı dün duş aldıktan sonra okucaktık ama ben umuttum ve erken uyudum bu akşam unutmucamm :ilknur::ilknur::ilknur:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
çookk tatlııı kızlar sız kendınız ve eşinız kumral mı esmermıydınız ve çocukalr nasıl oldu

acaba bebıs kumral olurmukıneee bırde benım anneannemde esımınde anneanesı yesıl gözlu acep bızede vurmusmudur

canım bende küçükken sapsarıymışım beyaz gibi o kadar sarışın şimdi koyulaştı saçlarım kumralım,benim eşimde kızılmış küçükken şimdi sanki küçükken sarışınmış gibi kumral büyük kızım bana çekmiş sarışın diğerleri kumral benim anneannemin gözleri deniz mavisi çocukları hep kahverengi gözlü hiçbirisi çekmemiş bi kardeşimle ben ela gözlüyüm torunlarda çekmemiş hiç belli olmaz canım karışık yani

OP
E

Elara

Misafir

beni gördünn,eşimde esmerr
kızımda beyaz tenliii benim gibii
ama gözleri bana cekmemiş
habuki benim ailem hep renkli gözlüdürrr
eşimin aiesinde yoktur sadece daysıı rekli gözlüü
er iki taraftada renkli göz vrsa bebişde oluyor renkli gözlüüü
sizin bebeişde olabilirr

teşekkürler eloş:sarilma:

bişi degil cnm
,bebegi begenmediysen degişebilriisn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar