Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
digitali yeni aldım,dilin üstüne mi yoksa dilin altına mı yerleştirecez hep aynı şekilde ölçüm anlamadım ama:böö:
yataktan cıkmadan yatar pozisyonda dilinin altına koycan ucunu.

Elara sana bişey sorucam momofun yaptığı bir kaç gün öncesinden başlayan parmakla karbonat olayı var ya karbonatı patrmağına sürüp mü yoksa suda eritipmi suyu mu sürmüş_?

elini yıkıcann
orta ,işaret parmagı ve başparmagını suya degdirip karbonattan alcan biraz
sonrada vajina girişinden azcık ileri koycan.servikse yakın koyma yanarsınn:hihi:

qwert

Yeni Üye
Tepki
0
cnm ne diyecegimi bilemiyorum bende cok üzügünüm senin içinn
ne yapayı düşünüyorsun bundna sonrası için? devam edecekmisin denemelere
şu anda bişey düşünemiyorum canım
bebekte sanırım kızmış
allaha erkek bebek için dua etmiştim böle oldu sanırım
qwert cnm nedesem bılmıyorum kı :(
rabbım yardımcın olsun senı anlıyorum

sağol canım

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ıkızlerımede bısey demıyonuz hıc ne bıcım teyzelersınız:dertli:...

ezelcım senınde avatarın super cnm rabbım ıns yakısıklı bır oglan nasıp etsın sana hepımıze....

canım ikizler süper inşaAllah Rabbim sana da verir iki tane erkek bebek :hihi:

OP
E

Elara

Misafir
tsk ederım kızlar sagolun kızlar.
benımde canım sıkıldı bellı olmaması ımknsız bırde drum boyle yapmazdı sımdı bana dıyorlarkı kızlar gec bellı eder aman artık yeter bunaldım zaten ne olursa olsun.ayagım cok kotulestı sevk almaya calısıyoruz bugece baska arastırmaya gıdıcez artık yabcak bırseyım yok mr ıse mr cekılecek ben ıyı degılım drum kotu hastalıktan suphelendıgını soyledı morelımde bozuldu aksama acıle gıdıcez hastanelerın tum randevuları dolu ısrarla ozele gıtme drum dıyor o yuzden devletlerde dolu bakalım gece nasıl yapıcaz cok gergınım cok

nasıl kötü hastalıktan şüphelendi cnm???
Allah yardımcın olsun cok üzüyorum senin durumuna :(((

qwert

Yeni Üye
Tepki
0
bide hastanede bişey öğrendim
belki denersiniz
hamilelikte idrarınızın üstüne lavoba açıcı döküyomuşsunuz bir çorba kaşığı
idrarın rengi koyulaşırsa kız
rengi açılırsa erkekmiş

OP
E

_eZeL_

Misafir
elini yıkıcann
orta ,işaret parmagı ve başparmagını suya degdirip karbonattan alcan biraz
sonrada vajina girişinden azcık ileri koycan.servikse yakın koyma yanarsınn:hihi:

teşekkürler Elara dünkü fiki fikiden ben hamiş kalmadıysam :ilknur: bir kaç gün önceden başlicam inşaAllah

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ıkızlerımede bısey demıyonuz hıc ne bıcım teyzelersınız:dertli:...

ezelcım senınde avatarın super cnm rabbım ıns yakısıklı bır oglan nasıp etsın sana hepımıze....

cok şirinler cnm.Aynılarından seninde olsun inş.
ezell senin bebişde cok şirin olmuş

elarabnın dedıgı gıbı bır ay daha bekleyemem su ayagımı bı halledımde gıtmısken belkı devlette bakarlarsa bebege baktırcam
devlet hastaneleri söelemiyor cnm yasak

şu anda bişey düşünemiyorum canım
bebekte sanırım kızmış
allaha erkek bebek için dua etmiştim böle oldu sanırım

cnm sonucta saglıklı hayırlı erkek evalt diye dua ediyoruzzz
senin pıhtılaşma rahatsızlıgından dolayı olmuş olabilirmi.

bide hastanede bişey öğrendim
belki denersiniz
hamilelikte idrarınızın üstüne lavoba açıcı döküyomuşsunuz bir çorba kaşığı
idrarın rengi koyulaşırsa kız
rengi açılırsa erkekmiş

hımm ilgincmiş deneyelim bakalımm
hatta konu acalım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cok şirinler cnm.Aynılarından seninde olsun inş.
ezell senin bebişde cok şirin olmuş

devlet hastaneleri söelemiyor cnm yasak

cnm sonucta saglıklı hayırlı erkek evalt diye dua ediyoruzzz
senin pıhtılaşma rahatsızlıgından dolayı olmuş olabilirmi.

hımm ilgincmiş deneyelim bakalımm
hatta konu acalım
AMINNNNNN ins cnm rabbım hepımıze nasıp etsın ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar geçen bi arkadaş söyledi erkek bebek için kuru fasulye ve nohut yemek gerekiyomuş uygulamış bide et ağırlıklı beslenme oğlu olmuş ben bu nohutu daha öncede duymuştum asidik ama bilmiyorum potasyummu yüksek acaba elera ne dersin canım

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
nasıl kötü hastalıktan şüphelendi cnm???
Allah yardımcın olsun cok üzüyorum senin durumuna :(((

cnm aılece cok uzgunuz suanda babam aglıyor onu anlıyorum ALlah korusun benzetmek ıstemıyorum babam askerde kardesını kanserden kaybetmıs sanırım cok etkılendı dr oyle konusunca morelım cok bozuk drun dedıgı acık soyluyum dedı bu ıgnelere ragmen hala kotuysen ve bukadar uzun suruyorsa ben korkuyorum kotu seylerden dedı .ustelık senın agıran yerınden patlkak verıyor o kotu hastalıgın belırtısı dedı.baska bırsey demedı bılmıyorum vallahı

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar geçen bi arkadaş söyledi erkek bebek için kuru fasulye ve nohut yemek gerekiyomuş uygulamış bide et ağırlıklı beslenme oğlu olmuş ben bu nohutu daha öncede duymuştum asidik ama bilmiyorum potasyummu yüksek acaba elera ne dersin canım

cnm zaten kurufasulye cok ıyı potasyum acısından nohutu bılmıyom ama
mesala bulgur pılavı patosyum deposu

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm aılece cok uzgunuz suanda babam aglıyor onu anlıyorum ALlah korusun benzetmek ıstemıyorum babam askerde kardesını kanserden kaybetmıs sanırım cok etkılendı dr oyle konusunca morelım cok bozuk drun dedıgı acık soyluyum dedı bu ıgnelere ragmen hala kotuysen ve bukadar uzun suruyorsa ben korkuyorum kotu seylerden dedı .ustelık senın agıran yerınden patlkak verıyor o kotu hastalıgın belırtısı dedı.baska bırsey demedı bılmıyorum vallahı

cnm ya yorma kötuye ıns bıseycıgın yokdur RABBIM en kısa zamanda sıfanı versın ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

canım ya öyle düşünme inş. basit bi problemdir ben geçmiş yazıları okurken rastlamıştım sen adet zamanlarında hep bacağının ağrıdığını hatta diğer arkadaşlardada oluyomu die sormuşsun hamileliğinde öncede o ağrıların o zamanlar arttığını yazmıştın nie ihmal ettin

OP
E

Elara

Misafir

bakliyat türleri potasyum bakımından zengin ama vucutta asidik etki yapıyorlar
vajinal duş yada karbonat filann içceceksen bunları tüketebilriisn bence.

ofsss cok canım sıkıldı benimdee
AALLAH şifa versin ,inşllahh öle tahmin edildigi gibi bişi degildirrr
böle bacak agrılarında ne tür kötü hasdtalık cıkarki acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar