tsk ederım kızlar sagolun kızlar.
benımde canım sıkıldı bellı olmaması ımknsız bırde drum boyle yapmazdı sımdı bana dıyorlarkı kızlar gec bellı eder aman artık yeter bunaldım zaten ne olursa olsun.ayagım cok kotulestı sevk almaya calısıyoruz bugece baska arastırmaya gıdıcez artık yabcak bırseyım yok mr ıse mr cekılecek ben ıyı degılım drum kotu hastalıktan suphelendıgını soyledı morelımde bozuldu aksama acıle gıdıcez hastanelerın tum randevuları dolu ısrarla ozele gıtme drum dıyor o yuzden devletlerde dolu bakalım gece nasıl yapıcaz cok gergınım cok
ezel guzel bı soru cnm elara bıde ben bısey ekleyım cnm hemen ucunamı surmus acaba yoksa ılerıye dogrumu hep sorcam unutuyom
testın bı sonucu vardı elara 50 altındaysa erkek ustundeyse kız boncugun kac cıktı acaba ?
Elara sana bişey sorucam momofun yaptığı bir kaç gün öncesinden başlayan parmakla karbonat olayı var ya karbonatı patrmağına sürüp mü yoksa suda eritipmi suyu mu sürmüş_?
tsk ederım kızlar sagolun kızlar.
benımde canım sıkıldı bellı olmaması ımknsız bırde drum boyle yapmazdı sımdı bana dıyorlarkı kızlar gec bellı eder aman artık yeter bunaldım zaten ne olursa olsun.ayagım cok kotulestı sevk almaya calısıyoruz bugece baska arastırmaya gıdıcez artık yabcak bırseyım yok mr ıse mr cekılecek ben ıyı degılım drum kotu hastalıktan suphelendıgını soyledı morelımde bozuldu aksama acıle gıdıcez hastanelerın tum randevuları dolu ısrarla ozele gıtme drum dıyor o yuzden devletlerde dolu bakalım gece nasıl yapıcaz cok gergınım cok
o ne kız ben bılmıyorum :S
o ne kız ben bılmıyorum :S
ben onu not almışım kızlar
free beta hcg 50 nin altındaysa erkek deniyordu formda ama bazılarıda tutmuyor diyolardı
gul gul sende ogrencen bızım sayemıze
aynen canım
yapacakmısınız peki ?
saglık olsun cnm ya kafam allak bullak bılmıyorum hayırlısı olsunsıkma canını sağlıklı olsunda bu saatten sonra önemli değil
önemli olan seninde sağlığın
2 kız fikride çok güzel bence
ıns cnm bılemıyorum gercı benım kızımdada aynı dr 14 haftalıkken soylemıstı neden bugun boyle yabtı bılmıyorum ama elarabnın dedıgı gıbı bır ay daha bekleyemem su ayagımı bı halledımde gıtmısken belkı devlette bakarlarsa bebege baktırcamyok canımya öyle kötü düşünme allah korusun inşallah problem yoktur basit bi şeydir,canım benim kardeşiminde geç belli oldu ama oğlu oldu
hım bılmıyorumkı bakarım bendekız bende tam hatırlayamadım ama ıkılı testın bı sonucu oluyodu 50 ve uzeru dıye dur elara soler sımdı cnm
kızlar ıkızlerımede bısey demıyonuz hıc ne bıcım teyzelersınız:dertli:...
ezelcım senınde avatarın super cnm rabbım ıns yakısıklı bır oglan nasıp etsın sana hepımıze....
kızlar ıkızlerımede bısey demıyonuz hıc ne bıcım teyzelersınız:dertli:...
ezelcım senınde avatarın super cnm rabbım ıns yakısıklı bır oglan nasıp etsın sana hepımıze....
merhaba bayanlar sitenizi birkacgundur takib ediyorum cok begendim konuyu
ctesı esıme süpriz yaptım pazar sabahıda annem abım kızkardesım enıstem annemlerde kahvaltıdaydık
kızlar hani diyet yapıcaz ya bunu kocalarda yapacak mı?-rgulu
umut senin yumurta catlamamış henüzcanım benim tablom yokkk
kendim tutuyorum
seninki 36.1 den 37 'ye çıkmış anlaşılıyor bayağı çatladığı
ben akşam deneme yapmayı düşünüyorum ama bi baksana sen
4.gün 36,1
7.gün 35,7
8.gün 36,3
9.gün 36,4
10.gün 36,4
11.gün 36,4
evet gördüm canım ya süper olmuş
ikizlerini yerim senin,benim teyzemin bir kızının aynı yumurta erkek,bir kızının farkılı yumurta erkek ikizleri var.Dayımın kızının da şimdi hamile erkek ikizlere