Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
testın bı sonucu vardı elara 50 altındaysa erkek ustundeyse kız boncugun kac cıktı acaba ?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
tsk ederım kızlar sagolun kızlar.
benımde canım sıkıldı bellı olmaması ımknsız bırde drum boyle yapmazdı sımdı bana dıyorlarkı kızlar gec bellı eder aman artık yeter bunaldım zaten ne olursa olsun.ayagım cok kotulestı sevk almaya calısıyoruz bugece baska arastırmaya gıdıcez artık yabcak bırseyım yok mr ıse mr cekılecek ben ıyı degılım drum kotu hastalıktan suphelendıgını soyledı morelımde bozuldu aksama acıle gıdıcez hastanelerın tum randevuları dolu ısrarla ozele gıtme drum dıyor o yuzden devletlerde dolu bakalım gece nasıl yapıcaz cok gergınım cok

sıkma canını sağlıklı olsunda bu saatten sonra önemli değil
önemli olan seninde sağlığın
2 kız fikride çok güzel bence

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tsk ederım kızlar sagolun kızlar.
benımde canım sıkıldı bellı olmaması ımknsız bırde drum boyle yapmazdı sımdı bana dıyorlarkı kızlar gec bellı eder aman artık yeter bunaldım zaten ne olursa olsun.ayagım cok kotulestı sevk almaya calısıyoruz bugece baska arastırmaya gıdıcez artık yabcak bırseyım yok mr ıse mr cekılecek ben ıyı degılım drum kotu hastalıktan suphelendıgını soyledı morelımde bozuldu aksama acıle gıdıcez hastanelerın tum randevuları dolu ısrarla ozele gıtme drum dıyor o yuzden devletlerde dolu bakalım gece nasıl yapıcaz cok gergınım cok

yok canımya öyle kötü düşünme allah korusun inşallah problem yoktur basit bi şeydir,canım benim kardeşiminde geç belli oldu ama oğlu oldu

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar ıkızlerımede bısey demıyonuz hıc ne bıcım teyzelersınız:dertli:...

ezelcım senınde avatarın super cnm rabbım ıns yakısıklı bır oglan nasıp etsın sana hepımıze....

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
sıkma canını sağlıklı olsunda bu saatten sonra önemli değil
önemli olan seninde sağlığın
2 kız fikride çok güzel bence
saglık olsun cnm ya kafam allak bullak bılmıyorum hayırlısı olsun
yok canımya öyle kötü düşünme allah korusun inşallah problem yoktur basit bi şeydir,canım benim kardeşiminde geç belli oldu ama oğlu oldu
ıns cnm bılemıyorum gercı benım kızımdada aynı dr 14 haftalıkken soylemıstı neden bugun boyle yabtı bılmıyorum ama elarabnın dedıgı gıbı bır ay daha bekleyemem su ayagımı bı halledımde gıtmısken belkı devlette bakarlarsa bebege baktırcam
kız bende tam hatırlayamadım ama ıkılı testın bı sonucu oluyodu 50 ve uzeru dıye dur elara soler sımdı cnm
hım bılmıyorumkı bakarım bende

OP
G

gunness

Misafir
kızlar ıkızlerımede bısey demıyonuz hıc ne bıcım teyzelersınız:dertli:...

ezelcım senınde avatarın super cnm rabbım ıns yakısıklı bır oglan nasıp etsın sana hepımıze....

ikizlerini yerim senin,benim teyzemin bir kızının aynı yumurta erkek,bir kızının farkılı yumurta erkek ikizleri var.Dayımın kızının da şimdi hamile erkek ikizlere

OP
E

Elara

Misafir
merhaba bayanlar sitenizi birkacgundur takib ediyorum cok begendim konuyu

hoşgeldin.biizi burdamı gördün yoksa diger taraftanmı geliyorsun???

ctesı esıme süpriz yaptım pazar sabahıda annem abım kızkardesım enıstem annemlerde kahvaltıdaydık

cok güzel sürprizz yapmışsınnn,ama ben cok utanırdım yaw.sen cok rahatsun bu konuda ne güzel
bu arada kocalarr cocuk dogana kadarr cok şaşkın oluyorlarr
benim eşim kızım 6 aylık olunca baba oldugunu anladıı:hihi:

bu arada duaları okudunuzmu eşinle???

OP
E

Elara

Misafir
kızlar hani diyet yapıcaz ya bunu kocalarda yapacak mı?-rgulu

kocanızın meni phsınında yüksek alkali olması lazım
yani en az 8,5-9 ve üstü olmalı o nednele onlarda mümkün oldugunda alkali beslenip takviyeleri almaları iyi olur..

canım benim tablom yokkk
kendim tutuyorum
seninki 36.1 den 37 'ye çıkmış anlaşılıyor bayağı çatladığı
ben akşam deneme yapmayı düşünüyorum ama bi baksana sen
4.gün 36,1
7.gün 35,7
8.gün 36,3
9.gün 36,4
10.gün 36,4
11.gün 36,4
umut senin yumurta catlamamış henüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar