Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Elaracığım bu akşam yapmamı diyosun yani
ne dersin ?

cnm ateşine göre yumurtlama görünmüyor bugün
ama doktorunu dedigine göre 11.gündü yum zamanın
gecen ay kullandıgın catlatma ignesinden dolayı sen gecikmeli regli olmuştun dimi
buna göre bi kac gün gecde yumurtlıyabilirisin
sancın ve akıntı durumun nasıl?

OP
G

gunness

Misafir
cnm aılece cok uzgunuz suanda babam aglıyor onu anlıyorum ALlah korusun benzetmek ıstemıyorum babam askerde kardesını kanserden kaybetmıs sanırım cok etkılendı dr oyle konusunca morelım cok bozuk drun dedıgı acık soyluyum dedı bu ıgnelere ragmen hala kotuysen ve bukadar uzun suruyorsa ben korkuyorum kotu seylerden dedı .ustelık senın agıran yerınden patlkak verıyor o kotu hastalıgın belırtısı dedı.baska bırsey demedı bılmıyorum vallahı

Allah şifa versin canım geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir.

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
cnm ya yorma kötuye ıns bıseycıgın yokdur RABBIM en kısa zamanda sıfanı versın ıns
saqol cnm ıns
canım ya öyle düşünme inş. basit bi problemdir ben geçmiş yazıları okurken rastlamıştım sen adet zamanlarında hep bacağının ağrıdığını hatta diğer arkadaşlardada oluyomu die sormuşsun hamileliğinde öncede o ağrıların o zamanlar arttığını yazmıştın nie ihmal ettin
bılmıyorumkı baglantısı varmıdır ama evet hamıle kalamdan oncelerı adet zamanı bacagım cok agırırdı ozelıkle son 5 aydır ıns ıhmal ettıgım bırseyden olmamıstır
bakliyat türleri potasyum bakımından zengin ama vucutta asidik etki yapıyorlar
vajinal duş yada karbonat filann içceceksen bunları tüketebilriisn bence.

ofsss cok canım sıkıldı benimdee
AALLAH şifa versin ,inşllahh öle tahmin edildigi gibi bişi degildirrr
böle bacak agrılarında ne tür kötü hasdtalık cıkarki acaba
:( bılmıyorum cnm baska bırsey demedı kadın
pekı elaracım acıle gıdıcem ya aksama acıldede normal yapılması gerekenı yaparlar degılmı?

OP
E

Elara

Misafir
boncuk kötü bişi olsa niye hamile olduktan sonra cıksın ya
daha önceden hiç mi belli olmazdıı yani

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bakliyat türleri potasyum bakımından zengin ama vucutta asidik etki yapıyorlar
vajinal duş yada karbonat filann içceceksen bunları tüketebilriisn bence.

ofsss cok canım sıkıldı benimdee
AALLAH şifa versin ,inşllahh öle tahmin edildigi gibi bişi degildirrr
böle bacak agrılarında ne tür kötü hasdtalık cıkarki acaba

evet canım düşünüyorum karbonatta içecem inş karbonat çok soruldu ama ben yinede emin olmak için bidaha sorsam diyorum,şu bizim keklere koyduğumuz kabartma tozumu hatta reklam olmazsa isim versen elara:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
saqol cnm ıns

bılmıyorumkı baglantısı varmıdır ama evet hamıle kalamdan oncelerı adet zamanı bacagım cok agırırdı ozelıkle son 5 aydır ıns ıhmal ettıgım bırseyden olmamıstır

hımmm evett senin regli dönemi bacak agrın oluyrodu dimii.hatırlaıdm şimdi.
demekki o agrılar bugünkü agrıların işaretiymiş cnm.muyane olman gerekirmiş aslında.ama regli belirtilerindede bacak agrısı vardır.nerden bilebilirdikkii bunun başka bişi oldugunu:(((((
:( bılmıyorum cnm baska bırsey demedı kadın
pekı elaracım acıle gıdıcem ya aksama acıldede normal yapılması gerekenı yaparlar degılmı?

cnm bacak agrısı için diyorsun dimi??
bacak agrın için acile gitsen sana yapacakları pek bişi yok
hamile oldugundan film filan cekmezlerr,anca agrı kesici yazarlar yada igne yaparlarrr
ilgili bölüme gitmeni sölerler.

OP
E

Elara

Misafir
evet canım düşünüyorum karbonatta içecem inş karbonat çok soruldu ama ben yinede emin olmak için bidaha sorsam diyorum,şu bizim keklere koyduğumuz kabartma tozumu hatta reklam olmazsa isim versen elara:hihi:

sen normal karbonat al
hani böreklere atılıyor yada dişleri beyazlatmada filan kullanılıyor bazen:)

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
cnm bacak agrısı için diyorsun dimi??
bacak agrın için acile gitsen sana yapacakları pek bişi yok
hamile oldugundan film filan cekmezlerr,anca agrı kesici yazarlar yada igne yaparlarrr
ilgili bölüme gitmeni sölerler.
cnm agrım ıcın gıdıcemde elımde raporlarımla gıdıcem 1.5 aydır ıgne oluyorum dıycem ortopedıden numara alıcam gereklı gorurse mr cekmezmıkı dr ben ne yabıcam ya randovuler 1 ay dolu

OP
E

Elara

Misafir
cnm agrım ıcın gıdıcemde elımde raporlarımla gıdıcem 1.5 aydır ıgne oluyorum dıycem ortopedıden numara alıcam gereklı gorurse mr cekmezmıkı dr ben ne yabıcam ya randovuler 1 ay dolu

yok cnm sanmıyorum acile gittiginde hemen emar cekmezlerr
devlet hastanesi ile anlaşmalı görüntüleme merkezleri oluyorr
oraya gidip randevu alınıyor sen bilirisnn
bende memeden cektirmiştim bi kac yıl önce 3 gün sonrasına vermişlerdii randevuyuu
1 ay da cok fazla gercekten.
özelden filandamı olmuyor.yada direkt görüntüleme merkezinden ücretli olaarak randevu alsan cok mu pahalıya geliyor

OP
M

minietek

Misafir
digitali yeni aldım,dilin üstüne mi yoksa dilin altına mı yerleştirecez hep aynı şekilde ölçüm anlamadım ama:böö:

dil altından canım kesınlıkle ağzını açmıcaksın çok hızlıdanefes alıp vermıceksın

yok canımya öyle kötü düşünme allah korusun inşallah problem yoktur basit bi şeydir,canım benim kardeşiminde geç belli oldu ama oğlu oldu

cnm bencede senın oğlun olcak hayırlısyla sağlıklaa

hoşgeldin.biizi burdamı gördün yoksa diger taraftanmı geliyorsun???

cok güzel sürprizz yapmışsınnn,ama ben cok utanırdım yaw.sen cok rahatsun bu konuda ne güzel
bu arada kocalarr cocuk dogana kadarr cok şaşkın oluyorlarr
benim eşim kızım 6 aylık olunca baba oldugunu anladıı:hihi:

bu arada duaları okudunuzmu eşinle???

kız ne var utancak bak süprizin neresınde utanmaz oldum kız

kız sen yazdın ya şimdi söliceksın ailene herkes sizin fiki, fiki yaptınızı bılecek eşinin içine boşaldını bılcek dıye komık bır cümle kurdun ya

onu eşime söledım sabah akşam aklına gelıp güldü söyledı annemlere gıderkende söledı benımkıde hıc utanmaz ailesiyle söler şimdi o şakayı

dedim bak benımkılerın yanında söleme bızımkıler kızar

benım terbıyemı kocam bozdu anam ben evlenmeden önce böle değildim bızımkısının her dakıkası komedı yaptıklarınızaten bır özel defter tutup yazcamm aklıma geldıkce gülüyorumm hergün bır vukuatı var hıc utanmaz arlanmaz şakacı vurdumduymaz bır kocam varrr

bide hastanede bişey öğrendim
belki denersiniz
hamilelikte idrarınızın üstüne lavoba açıcı döküyomuşsunuz bir çorba kaşığı
idrarın rengi koyulaşırsa kız
rengi açılırsa erkekmiş

aaaa ben bu akşam denıcemm bunuuu

cnm aılece cok uzgunuz suanda babam aglıyor onu anlıyorum ALlah korusun benzetmek ıstemıyorum babam askerde kardesını kanserden kaybetmıs sanırım cok etkılendı dr oyle konusunca morelım cok bozuk drun dedıgı acık soyluyum dedı bu ıgnelere ragmen hala kotuysen ve bukadar uzun suruyorsa ben korkuyorum kotu seylerden dedı .ustelık senın agıran yerınden patlkak verıyor o kotu hastalıgın belırtısı dedı.baska bırsey demedı bılmıyorum vallahı

yaaa dr ne testı yaptı hemen bunu sölüyorr yaaa inanmıyorum neden psıkolojını bozuyor cnm sen tahlıllerını falan yaptırdın mı yoksa ağrı vardıye mı

küçükken bendende kankaserınden şüphelenmıs drlar annem hala sölemezdı evlnıceğim zaman bır sürü belgelerın ıcınde buldum okudum da söledı

adet zamanı benımde bacaklarım çok ağrırdı kalkamazdım ama 13-16 yaslarında

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
canparcam cetvelini yaptım
ayrıca her mesajda email gelmicek
sayfanın üstünde yeni mesajlar olcakk
bide profil resmini degiştirdimm:hihi:
bunu begenmediysen bebek resmide koyabilirimm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar