Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
merhaba kızlar nasılsınız
ben drdan sımdı geldım ıkılı testım ıcın cok sukur ıyı dedıler.drum cınsıyetı soylemedı bende sordum bebllımı dıye hayır 1 ay sonra demezmı sınır oldum bırseyde dıyemedım ben offff bılmıyorum.
mıdem bulanıyor bısıler yıyım gelıcem

cnm bazı doktorlar bölee oluyor yaa.risk almak istemiyorlar ,4.aylık olmadan sölemiyorlarr
cok merak ediyorsann bence başka bi doktora gittt.
hatta 3 yada 4 boyutluya gir

OP
E

Elara

Misafir
boncuk cnm bu arada ikili testte iyi cıkmışş maşallahhhh cok sevindimmm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar bugün benim regl günüm.test yaptım negatifffffffffffffff:uzgun::deli:
sizce problem nerde...
alllah aşkına yum.çatlama problemim yok.herifede yedirdiğim içirdiğimin haddi hesabı yok...of yyaaaa ....
neyse reglim henüz gelmedi.gelir gelmez şu clearı spariş etcem...battı balık yan gider.......

bencede ilişki gününde problem var,süreyi geçiriyosun gibi

OP
M

minietek

Misafir
güneşşş hergün aynı saatte ağzın kapalı olarak dil altından ölçüm yapıcaksın vee çokmkalın ve çook ince giyinme bende farkettı kalın ya da ınce gıyınmek ama 1-2 derece sadece

ve daha yorganı açmadan ölçtün dime cnm

OP
M

minietek

Misafir
mimoza kac kez cat ignesi ve yum takibi yaptırdı kızlar
bence ilişki zamanlamadında sorun yokturr

bütün hormon testlerı yumurta takıbı esının sprem testlerı yapıldı yanı

alla alla bir yerde bir hata var mımoze dr a nereye kime gidiyorsun

OP
G

gunness

Misafir
güneşşş hergün aynı saatte ağzın kapalı olarak dil altından ölçüm yapıcaksın vee çokmkalın ve çook ince giyinme bende farkettı kalın ya da ınce gıyınmek ama 1-2 derece sadece

ve daha yorganı açmadan ölçtün dime cnm

aynen öyle yaptım önümüzdeki ay yine yapıcam bakalım o zaman ne çıkacak

OP
E

Elara

Misafir
güneş senin ateş degerlerin normal gitmemiş cnm
ya yalnış ölcüm yaptın yada dijital bozuk

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara sana bişey sorucam momofun yaptığı bir kaç gün öncesinden başlayan parmakla karbonat olayı var ya karbonatı patrmağına sürüp mü yoksa suda eritipmi suyu mu sürmüş_?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ben drdan sımdı geldım ıkılı testım ıcın cok sukur ıyı dedıler.drum cınsıyetı soylemedı bende sordum bebllımı dıye hayır 1 ay sonra demezmı sınır oldum bırseyde dıyemedım ben offff bılmıyorum.

cnm bende senı merak edıp actım valla ay valla gıcık oldum doktoruna neyse saglıklı olsunda ıns gerısı olur cnm ....

rengın massallah bıtırmıssın cnm ben anca topladım supurdum sılcem sımdı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm bende senı merak edıp actım valla ay valla gıcık oldum doktoruna neyse saglıklı olsunda ıns gerısı olur cnm ....

rengın massallah bıtırmıssın cnm ben anca topladım supurdum sılcem sımdı

canımya dünden biraz yapmıştım ondan çabuk oldu evet bende temizlik yaparken onu düşündüm neyse kısmet canım,sağlıklıymış maşallah

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
tsk ederım kızlar sagolun kızlar.
benımde canım sıkıldı bellı olmaması ımknsız bırde drum boyle yapmazdı sımdı bana dıyorlarkı kızlar gec bellı eder aman artık yeter bunaldım zaten ne olursa olsun.ayagım cok kotulestı sevk almaya calısıyoruz bugece baska arastırmaya gıdıcez artık yabcak bırseyım yok mr ıse mr cekılecek ben ıyı degılım drum kotu hastalıktan suphelendıgını soyledı morelımde bozuldu aksama acıle gıdıcez hastanelerın tum randevuları dolu ısrarla ozele gıtme drum dıyor o yuzden devletlerde dolu bakalım gece nasıl yapıcaz cok gergınım cok

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için
ama biraz zor geçeck gibi
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
psikolojim bozuldu

canım denecek tek şey rabbim büyük

testin güzel çıkmasına sevindim canım cinsiyetinide öğreniriz baksana zaman nasılda çebuk geçiyor

kızlar bugün benim regl günüm.test yaptım negatifffffffffffffff:uzgun::deli:
sizce problem nerde...
alllah aşkına yum.çatlama problemim yok.herifede yedirdiğim içirdiğimin haddi hesabı yok...of yyaaaa ....
neyse reglim henüz gelmedi.gelir gelmez şu clearı spariş etcem...battı balık yan gider.......

senle ben aynı dertteniz
canım sen diğer ilişkilerinde korunuyormusun ??? yani yumyrtlama günündeki ilişkin dışındakilerde

digitali yeni aldım,dilin üstüne mi yoksa dilin altına mı yerleştirecez hep aynı şekilde ölçüm anlamadım ama:böö:

evet canım dil atından

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Elara sana bişey sorucam momofun yaptığı bir kaç gün öncesinden başlayan parmakla karbonat olayı var ya karbonatı patrmağına sürüp mü yoksa suda eritipmi suyu mu sürmüş_?

ezel guzel bı soru cnm elara bıde ben bısey ekleyım cnm hemen ucunamı surmus acaba yoksa ılerıye dogrumu hep sorcam unutuyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar