Canim ben zaten sizin gibi pek cayci degilim ve birde kahveye burada baska bir marka var onu kullaniyordum ama artik kahveyide cok nadir iciyom...
benim de çayı azaltarak bırakmam lazım artık
Canim ben zaten sizin gibi pek cayci degilim ve birde kahveye burada baska bir marka var onu kullaniyordum ama artik kahveyide cok nadir iciyom...
Kiz benimde dükkan kapaliydi bugün acildi ondada ben özel izin alip kapatim kizlarla sohbet edecem yok sana bisey git uslu uslu uyu dedim sabah erken yola cikacamizdan gitti uyumaya bende yolda uyurum artik yol uzun söför düsünsün.....
Ben çıkıyorum kızlar Allah hepinize rahatlık versin sandayyede oturmaktan belim ağrıdı biraz uzanayım şimdilik hoşcakalınnnn:lilav:
:zopa::zopa::zopaAmin kiz insaAllah bu seksü dudaklarla gitmedin sözeys:
Kız yazık adama ordada çok kalıcaksınız belki fırsat olmaz açılmışken dükkan açılışı yapıp öyle gelseydin şekerim ne zamandır beklemişdir zaten:deli:
Kız yazık adama ordada çok kalıcaksınız belki fırsat olmaz açılmışken dükkan açılışı yapıp öyle gelseydin şekerim ne zamandır beklemişdir zaten:deli:
:dertli::dertli::dertli: aynen valla:zopa::zopa::zopaf offf sana seksu gelıyo adamda tık yok
:zopa::zopa::zopaf offf sana seksu gelıyo adamda tık yok
haskena almanyanın neresindesin canım
:dertli:
:dertli::dertli::dertli: aynen valla
Acik adresi özelden yazam bacim ......
yok canım ben şehir yazsanda bilmem ki,ben bi münihi biliyorum 1 ay kaldım orda
Acik adresi özelden yazam bacim ......
yok canım ben şehir yazsanda bilmem ki,ben bi münihi biliyorum 1 ay kaldım orda
Cok karisiktir Münih tren yollari yolun ortasindan gecer ama gece hayati süper bütün sanatcilarin konser vermek icin tercihlerinde ilk sirada gelir Münih benim yasadigim yer daha sakin ama daha düzenli ...............
kızlar ben çıkıyorum size iyi gecelr haskena iyi yolculuklar canım seni özlicem kazasız belasız git gel canım inş
Tesekkür ederim canim bende sizi özleyecem aslinda baska yere zevk icin gitseydim yani benim bil.laptop yanimda götürürdüm sirf sizden ayrilmamak icin ama iste gidecegim yer malum neyse iyi geceler canim....
Cok karisiktir Münih tren yollari yolun ortasindan gecer ama gece hayati süper bütün sanatcilarin konser vermek icin tercihlerinde ilk sirada gelir Münih benim yasadigim yer daha sakin ama daha düzenli ...............
bilmiyorum pek gece hayatıyla ilgim yoktur desemde inanma
bi diskoya gittik arkadaşlarla 3 katlı binamıydı neydi,her bölümde farklı tür müzik ozaman değişik gelmişti bana burda hiç gitmediğim için..orda da değişk yerler görelim diye olmpiyat stadında mmaç seyretmiştik gençlik yaa güzelmiş..
karışık gellmedi bana inanılmaz bir düzen vardı bence aşmışlar metro konusunda 4 katlısını gördm ay dedim bizde bişey yaptık diye övünüyoz taksime
Sayfaya giris yavasladi sizdede oluyormu?
sayfa sayısı arttığı içinmi acaba