Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kiz benimde dükkan kapaliydi bugün acildi ondada ben özel izin alip kapatim kizlarla sohbet edecem yok sana bisey git uslu uslu uyu dedim sabah erken yola cikacamizdan gitti uyumaya bende yolda uyurum artik yol uzun söför düsünsün.....

Kız yazık adama ordada çok kalıcaksınız belki fırsat olmaz açılmışken dükkan açılışı yapıp öyle gelseydin şekerim ne zamandır beklemişdir zaten:deli:

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
:elis::elis::elis::zopa::zopa::zopa::huri::huri::basakk::basakk::eek:pucuk::eek:pucuk::dusun::dusun::rujsigara::rujsigara::kokos::kokos::eek:ky::eek:ky:yaptım ama tık yok

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlar ben çıkıyorum size iyi gecelr haskena iyi yolculuklar canım seni özlicem kazasız belasız git gel canım inş

Tesekkür ederim canim bende sizi özleyecem aslinda baska yere zevk icin gitseydim yani benim bil.laptop yanimda götürürdüm sirf sizden ayrilmamak icin ama iste gidecegim yer malum neyse iyi geceler canim....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Tesekkür ederim canim bende sizi özleyecem aslinda baska yere zevk icin gitseydim yani benim bil.laptop yanimda götürürdüm sirf sizden ayrilmamak icin ama iste gidecegim yer malum neyse iyi geceler canim....

evet canım haklısın senin için uygun olan da bu inş dönüşünde bol bol rahat rahat görüşürüz kendine iyi bak iyi yolculuklar

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
Cok karisiktir Münih tren yollari yolun ortasindan gecer ama gece hayati süper bütün sanatcilarin konser vermek icin tercihlerinde ilk sirada gelir Münih benim yasadigim yer daha sakin ama daha düzenli ...............

bilmiyorum pek gece hayatıyla ilgim yoktur desemde inanma :cokkomik:
bi diskoya gittik arkadaşlarla 3 katlı binamıydı neydi,her bölümde farklı tür müzik ozaman değişik gelmişti bana burda hiç gitmediğim için..orda da değişk yerler görelim diye olmpiyat stadında mmaç seyretmiştik gençlik yaa güzelmiş..
karışık gellmedi bana inanılmaz bir düzen vardı bence aşmışlar metro konusunda 4 katlısını gördm ay dedim bizde bişey yaptık diye övünüyoz taksime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar