Elara nere gittin kiz gel de anlat monitörü digitali?
valla elera ya gel anlat canım ya ,haskena sen nasıl takip ediyosun yumutlamayı
Elara nere gittin kiz gel de anlat monitörü digitali?
valla bende acıktım haskena gidip bişeyler bakim diyodum mutfağa:cikolata:
valla elera ya gel anlat canım ya ,haskena sen nasıl takip ediyosun yumutlamayı
haskena benim steviada geldi sende kullanıyomusun
Kiz en iyisi meyve yiyelim muz olsun ....
Canim bende clear blue nin digitali var onla bakiyom ama ardaki farki sadece monitör daha uzun süreli kullanisli diye biliyom o kadar bi de digital burda ucuz 7 cucuk var icinde 30 Euro yumurtlamadan 24-36 saat önce gülen yüz cikiyor eskiden kullandigimdada yumurta resmi gösteriyordu .....
Elaranin kocasi berberden geldi galiba ..................:deli:
Valla muz deyince heçç dayanamam hemen götürdüm bile kızlar resim koycam yapamadım ya bileniniz varmı
güvenilirliği aynı yani bendemi dijitalini alsam o zaman,ben güvenilirlikte farkediyo sanıyodum of ddaha ph ölçerede karar veremedim,sen vajina ph nı rahat ölçebiliyomusun haskena
Geldiylede kalmadı elarayıda aldı traşını göstertiyo bence:deli::deli:
Kiz Elara itiraf etti kocasi berberden gelince dayanamiyor cullaniyormus üstüne :deli::deli:
Kiz Elara itiraf etti kocasi berberden gelince dayanamiyor cullaniyormus üstüne :deli::deli:
ewetttttttttt ben geldım kuzenın sözunden naber kızlar ALLAH herkese tattırsın bekarlara koca:biyik::biyik::biyik::biyik: cocuk ısteyenlere ewlat:besik::besik::besik: borclulara para:teselli::teselli: hastalara şifa:elis::elis::elis: wersinnnnnnnnn
Valla muz deyince heçç dayanamam hemen götürdüm bile kızlar resim koycam yapamadım ya bileniniz varmı
Hmm e tamam ozaman bu gece uzun olucakk belli duşunu alır öyle gelir artık :dertli::dertli: bizde bişi yok valla ha kardeşimle yatmışım ha onla heçç fark yokkk :deli:
Ya bu ne bicim msj ne kadar utanmaz oldum.....:lilav:
Amin kiz insaAllah bu seksü dudaklarla gitmedin sözeys:
Kiz benimde dükkan kapaliydi bugün acildi ondada ben özel izin alip kapatim kizlarla sohbet edecem yok sana bisey git uslu uslu uyu dedim sabah erken yola cikacamizdan gitti uyumaya bende yolda uyurum artik yol uzun söför düsünsün.....
Ben çıkıyorum kızlar Allah hepinize rahatlık versin sandayyede oturmaktan belim ağrıdı biraz uzanayım şimdilik hoşcakalınnnn:lilav:
nereye gidiyosun haskena