Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
valla bende acıktım haskena gidip bişeyler bakim diyodum mutfağa:cikolata:

Kiz en iyisi meyve yiyelim muz olsun ....

valla elera ya gel anlat canım ya ,haskena sen nasıl takip ediyosun yumutlamayı

Canim bende clear blue nin digitali var onla bakiyom ama ardaki farki sadece monitör daha uzun süreli kullanisli diye biliyom o kadar bi de digital burda ucuz 7 cucuk var icinde 30 Euro yumurtlamadan 24-36 saat önce gülen yüz cikiyor eskiden kullandigimdada yumurta resmi gösteriyordu .....

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Valla muz deyince heçç dayanamam hemen götürdüm bile kızlar resim koycam yapamadım ya bileniniz varmı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kiz en iyisi meyve yiyelim muz olsun ....

Canim bende clear blue nin digitali var onla bakiyom ama ardaki farki sadece monitör daha uzun süreli kullanisli diye biliyom o kadar bi de digital burda ucuz 7 cucuk var icinde 30 Euro yumurtlamadan 24-36 saat önce gülen yüz cikiyor eskiden kullandigimdada yumurta resmi gösteriyordu .....

güvenilirliği aynı yani bendemi dijitalini alsam o zaman,ben güvenilirlikte farkediyo sanıyodum of ddaha ph ölçerede karar veremedim,sen vajina ph nı rahat ölçebiliyomusun haskena

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Valla muz deyince heçç dayanamam hemen götürdüm bile kızlar resim koycam yapamadım ya bileniniz varmı

Bende daha bakmadim canim ya artik gelince bakacam ...Elara yapmistir kesin..

güvenilirliği aynı yani bendemi dijitalini alsam o zaman,ben güvenilirlikte farkediyo sanıyodum of ddaha ph ölçerede karar veremedim,sen vajina ph nı rahat ölçebiliyomusun haskena

Bence clear bleunun her modeli güvenilir ph yi turnusol kagidi ile ölcüyom bakacam bu ay yum.öncesi ne kadar cikacak bide yum.gün bende merak edyiom...

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
ewetttttttttt ben geldım kuzenın nişanı wardııııı naber kızlar ALLAH herkese tattırsın bekarlara koca:biyik::biyik::biyik::biyik: cocuk ısteyenlere ewlat:besik::besik::besik: borclulara para:teselli::teselli: hastalara şifa:elis::elis::elis: wersinnnnnnnnn

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ewetttttttttt ben geldım kuzenın sözunden naber kızlar ALLAH herkese tattırsın bekarlara koca:biyik::biyik::biyik::biyik: cocuk ısteyenlere ewlat:besik::besik::besik: borclulara para:teselli::teselli: hastalara şifa:elis::elis::elis: wersinnnnnnnnn

Amin kiz insaAllah bu seksü dudaklarla gitmedin söze :eek:ys:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Hmm e tamam ozaman bu gece uzun olucakk belli duşunu alır öyle gelir artık :dertli::dertli: bizde bişi yok valla ha kardeşimle yatmışım ha onla heçç fark yokkk :deli:

Kiz benimde dükkan kapaliydi bugün acildi ondada ben özel izin alip kapatim kizlarla sohbet edecem yok sana bisey git uslu uslu uyu dedim sabah erken yola cikacamizdan gitti uyumaya bende yolda uyurum artik yol uzun söför düsünsün.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar