ama haskena gercekten o konuyu genelde her karı koca yapıyorr ben hariç dermişimm
ne konusu kız gene geçmişiniz +18e
ama haskena gercekten o konuyu genelde her karı koca yapıyorr ben hariç dermişimm
:zopa: evet huyum kurusun cokda ukelayımdırr aynı zamanda:sigara:
evett iyi oldu onu hatırlattıgınn
resmini istedik bi ara kaybolduu unuturlar belki diye ama yanılıyorr
:1: ay ne gülmüştüm ona yaa,
momofuda özledimm ona nasıl ulaşcaz yaa,o güzel bilgiler veriyorduu:uzgun:
Ben gidip gelene kadar SIKI yönetim kalkar anladin sen onu....
ne konusu kız gene geçmişiniz +18e
senin gidip gelmeni beklersekk ohooooo
sen geldiginde herkesi burda görürsün şüphen olmasın cicim:cikolata:
Sende yaparsin üzülme hele kocan gelsin berberden sende o isik var görüyom ....
ay yok sölemem utanırım benn,haskena sölesinn o cok utanmazz
sen mi utanırsın yokk canımm
şu pc yi halletsek olacak ama resim yükleyemıyoz geçen kardeşim geldi uğraştı abla bu taş devrinden kalma şeyi at başından diyo tabi bende malıma laf dedirtmem ama ondan beter ben sövdüm başkasının pc den halledecem olmazsane konusu kız gene geçmişiniz +18e
ay yok sölemem utanırım benn,haskena sölesinn o cok utanmazz
tşk ederim canım çokk sağoll
iyi akşamlar kızlarr :kokos:
yaptım süprizimi gizlipastayı içeri soktumo geldi üstünü değiştirdi hemen odasına int sıgara
ky:ben hazırlığımı yaptım fotoğraf makınasının vıdeo böl. actım kayda başladım ışıkları kapattım ve seslendim eşime geldi pastanın mumlarını yakmıştımm
aaaa pastamıı aldınnnn dedi çok sevindi pasta almama sonra oturdu masaya notu gördü kapalı olarak koydu kenara koş çatal getir yiyelim diyoo
aa neden böle hazırlık yaptın dedi aç oku bakalımm dedimm
notu okudu sessizce okudu sırıtmaya başladı
mrb babacığım şimdilik annemleyim ama 9 ay sonra kucağında olcam inşallah![]()
yazısını okudu ve inşallah dedi kalktı sarıldı 1-2 dakika öle kaldı sonra hemen otrdu hadı hadı tabak çatal getır yıyelım çok güzel pasta dedii
:1::1::1::1::1:
daha öncelerıde yazmıstım hazırlarsanız benım kocam odun biraz ama çok mutlu oldu içten içe
kaçıncı ayda cınsıyet öğrenıcez falan dedi yıne de değerlerimin düşük olduğunu da söledim çarşambadan beri beni kaç kez korkuttun ben neler çektim senin yüzünden dedim bak sölememenin zararları bunlar dedi pastasını yedi kalktı bırdaha sarıldı 1-2 dak yıne kaldı
ama şimdi hadi bulaşık mak. kaldırman lazım ben ykarlara uzanmamlıyım dedimm haddii ne alakası var diyoo allam yaaa ben bu oduncuğu seviyorum
yine dee
şidi hapşırdım yavaş çocuğu düşürcen diyo
yarın çiçek alıp benim aileme gidiyoruz yıne benzer notla
sen mi utanırsın yokk canımm
Kiz Momofun bahsettigi orgazm olmak icin kari koca arsinda yapilmasi gerekenleri konusuyozda .....ay gerisini anlatamiyom düsününce dilim dolandi....
E anlattik ya dilim dolandi agzimdan su geldi ay bi hos oldum bende bu utanmazligim yüzünden buradan atilacam buraya hanimefendiler girebiliyor ya bende hanimlik varda efendilik sifir.....-rgulu
he şu mesele eli dili orgazm falan fişman
Kızlar bi yavaş yaaa arkanızdan koşturmaktan kan teriçinde kaldım valla herkese slmm diğer tarafa giem ortalığa buranın adresini atam kaçam nlcak banlarsa banlasın yenisini alırık parayla değilya
ALLAH sizi iyi etsin canlı yayına çıkacam kendimi göstermek için kız halletcem o işi ne erkegi taş gibi hatunumşu pc yi halletsek olacak ama resim yükleyemıyoz geçen kardeşim geldi uğraştı abla bu taş devrinden kalma şeyi at başından diyo tabi bende malıma laf dedirtmem ama ondan beter ben sövdüm başkasının pc den halledecem olmazsa
Kiz Momofun bahsettigi orgazm olmak icin kari koca arsinda yapilmasi gerekenleri konusuyozda .....ay gerisini anlatamiyom düsününce dilim dolandi....
E anlattik ya dilim dolandi agzimdan su geldi ay bi hos oldum bende bu utanmazligim yüzünden buradan atilacam buraya hanimefendiler girebiliyor ya bende hanimlik varda efendilik sifir.....-rgulu

hahha ayy koptummmmmmmm