Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
ay bacım sen orrdamısınnn halaaa
aklımın ucundan bile gecmedi senin ajan oldugunn:hihi:
neyse kapansın arrtık eski mevzularr

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Yaprak ve Adaşım gelmiş hoşgeldiniz kızlarrrr
Saol canım h. bulduk hayırlı olsun yeni sayfamızz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

doktorum aradıı korkulcak birşeyy yok iyi gidiyoo dediii

1hafta 10 gün sonra gel tahlıl yaptırmana gerek yok dedı ağlıyrumm sevınctenn çokk korktummmmmmmm yaaaa

ALLAH IM SANA ŞÜKÜRLÜR OLSUNN YARABBİMM BENDEN AL ONA VER RABBİM

ELLERİM TİTRİYOO ÇOK FENA OLDUM YAA
Tebrikkk ederimmm çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
Kizlar Ecemm yine dötünden anlamis kiz BANA MSJ YOLADIGINDA ÖZELDEN YAZDI VE BEN ZATEN BURADAYDIM EN SON HIMALIA YA msj yazip özelden sana msn adresimi yazacam v.s. gibi yazmis acik acik topikte bende simdi baktim banlanmis ece sagir duymaz uydurur derler ama seninki bini gecti:sinir:

Canim yanlisligi düzeltmek isterim sen bana özelden sadece kendi msn adresini yazmistin baska bilgi yoktu ama zaten ben ilk günden itibaren burada oldugum icin sana geri dönüs yapmadim bence himaliaya topikte acik acik seni elosla bulusturayim gibi bi msj atinca demekki görülmüs yani benimki özeldeydi msj görmüs olamazlar yani bana atigin özel msj alakali oldugunu düsünmüyorum buda tamamen ecenin yanlis anlamasi....
haskena neyı ters annamısım kı epoke en son mesajı haskenaya msn ne bak demıs yazdım ne war bunda bu kadar sınırlenecekk ben de dıger bı kac kıza ozelden yazcaktım ama demek kı kazışş özellerı de kontrol edıyo onu ıma ettım epoke yanlış anlama yokki bunda

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
minietek cok sevındım canım rabbım tamamına erdırsın ıns
yaprak cnm hosgeldın nasılsın
elara ve yaprak tsk ederım kızlar vallahı ne yalan dıyım kusmalarım gunde2 3 kereye ındı cok sukur ondan yana suanda sıkıntım yok ayagımsa gecmıyor gecmıyor sureklı mınoset alıyorum ve vıcks ıle nerdeyse 24 saat masaj yabılıyor bakalım nereye kadar gıdıcek boyle.
esım dun aksam 2 lı test sonuclarımı almıs hıc bırsey anlamadım ama dusuk rıks dıyor bırındedede negatıf p.tesı dra gosterıcem

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
elara ve yaprak tsk ederım kızlar vallahı ne yalan dıyım kusmalarım gunde2 3 kereye ındı cok sukur ondan yana suanda sıkıntım yok ayagımsa gecmıyor gecmıyor sureklı mınoset alıyorum ve vıcks ıle nerdeyse 24 saat masaj yabılıyor bakalım nereye kadar gıdıcek boyle.
esım dun aksam 2 lı test sonuclarımı almıs hıc bırsey anlamadım ama dusuk rıks dıyor bırındedede negatıf p.tesı dra gosterıcem

Hoşgeldiniz.Bebeğiniz hayırlı olsun.Allah gönlünüzdekini kucağınıza versin.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Boncukcum benimde ayağımda iki gündür bi ağrı varki sorma resmen topallıyorum herkesin dikkatini çekti çok farkedilir durumda doktora gidicem ama sen geliyosun aklıma film falan çekerlerse diye sen bi ara demiştin hamilelerde oluyomuş diye benimki sanırım ondan inş. geçer beter bişey bu otururken yok bişey ama yürürken öldüyorum valla

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara ben de kan pıhtılaşması var ya,doktorum hamile kalmayı planlamadan en az 6 ay hatta 1 yıl önce hergün 1 tane coraspin içmemi önerdi.3 ay kala folik asitle beraber kullanıcam çünkü mthfr 677 folik asit ve b12 vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor.Bir de benim uygulamak zorunda olduğum bir metionin diyeti var pıhtılaşmayı önleyici.yani 3 ay kala hem erkek bebiş hem metionin diyeti yapcam.benim işim hepinizden zor valla:( diyorum ki sana diyet listesindeki yiyecekleri özelden yollasam bi baksan erkek bebek diyetine aykırı bi şey var mı? genelde sebze meyve ağırlıklı bi diyet yolluyorum ok?

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
Boncukcum benimde ayağımda iki gündür bi ağrı varki sorma resmen topallıyorum herkesin dikkatini çekti çok farkedilir durumda doktora gidicem ama sen geliyosun aklıma film falan çekerlerse diye sen bi ara demiştin hamilelerde oluyomuş diye benimki sanırım ondan inş. geçer beter bişey bu otururken yok bişey ama yürürken öldüyorum valla
gecmıs olsun cnm yaaa
ama korkma senınkı kesınlıkle hamılelıktendır soda ıc magnezyum al gecer benım arkadasımda 4.cu ayında ayagında bır agrı olmustu bır gun resmen yolda kaldı adım bıle atamadı dra gıttı magnezyum eksıklıgınden olmus
zaten benım ayagım agırdıgında dırek drun dedıgı hamılelıkten olsa 4.cu aydan sonra baslardı yada bı nokta acımazdı benım kaval kemıgımde bı karıs yer var oraya dokunulmuyor butun derdım ordan sankı yanık yarası gıbı acı var orda .
yanı korkma dra gıttıgınde sor yınede

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
gecmıs olsun cnm yaaa
ama korkma senınkı kesınlıkle hamılelıktendır soda ıc magnezyum al gecer benım arkadasımda 4.cu ayında ayagında bır agrı olmustu bır gun resmen yolda kaldı adım bıle atamadı dra gıttı magnezyum eksıklıgınden olmus
zaten benım ayagım agırdıgında dırek drun dedıgı hamılelıkten olsa 4.cu aydan sonra baslardı yada bı nokta acımazdı benım kaval kemıgımde bı karıs yer var oraya dokunulmuyor butun derdım ordan sankı yanık yarası gıbı acı var orda .
yanı korkma dra gıttıgınde sor yınede

Tamam canım saolasın içeyim bari soda yinede sorarım doktora sanada tez zamanda şifa versin Allahım inş.

OP
M

minietek

Misafir
Canim benim ben sana demistim Mininin Minigi geliyor diye cok sevindim Rabbim gönlündeki ile kucagini doldursun insaAllah hayirli ve saglikli evlat olsun insaAllah....

Canim ben msj bölümünden sen gönderince yazicidan cikartip dosya yapmistim yani hepsi kagit üzerinde comp.birsey yok ama istersen gece hepsini yazarim tek tek yöntemler ve takviyeler hepsini mi istiyon......:zuzu:

evet cnm demiştin çok sağoll canım darısı başına inşallah

Saol canım h. bulduk hayırlı olsun yeni sayfamızz

Tebrikkk ederimmm çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

e çok msj attı anlaşılmıştır tabi sağlık olsun bende kazene küğfür edicem içimde kaldı bemide banlasın tekrar:cokkomik::cokkomik:

çok sağol canım hepımız sağlıcakla alaım kucağımıza senınkı kaç aylıktı

sağol boncuk tşkk ederim amınnnn inşallahh

senin bebeğin kaç aylık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar