Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ÇOK SAĞOL CANIM DARISI HERKESIN BAŞINA DAHA İYİ SONUÇLARLA

ECEM CNM ÇOK TŞK EDERİMM

KIZLAR BERRA NIN KANAMASI LEKESI OLMUSMUYDU HIC BEN ONUNKINI GÖREMEDIM HIC HAMILEYIM DEDIĞINI FALAN NICKI MI FARKLIYDI

BU ARADA KIZLAR BIR SORUYU IKI KEZ SORABILIRIM BENİM HAFIZAM ÇOKK KÖTÜÜ BİLGİNİZ OLSUNN :böö:

Canım sakin ol,iyi düşün herşey iyi olsun.Sağlıkla kucağına al işallah.

OP
B

breeze

Misafir
evet canım malesef sadece o olsa iyi daha hamileyken bebeğimin cinsiyeti belli değilken görümcekin yaptıklarını ve dediklerini saymıyorum bile zaten kanamalı ve sürekli yatmamı gerektiren bir hamilelik geçiriyordum,sıkıntıdan hergün bebeğimin kalp atışını dinletiyordum eve sağlık ocağından hemşire çağırıp bir de onların laflarıyla uğraştım.Ama hakkımı hiç helal etmiyorum.çok resmiyim.konuşuyorum ama sadece özel zamanlarda ve çok soğuğum.unutamıyorum çünkü.Bu lafları ne ben ne de karnımdaki yavru haketmişti.

cnm yaa çok zor yaşadıkların valla..cok üzüldüm..ama bunları düşünme artık...bir insan sana kötülük yapıyorsa sen bunları görmemezlikten gel..hayatından ne kadar memnun oldugunu göster..görmemezlikten gel onu...yaptıklarını kafana takmıyormuş gibi yap..bunları yapmak çok ama çok zor biliyorum..bende 7 senedir evliydim ve neler çektim bir bilsen ilk evlendiğim yıllarda ama inan bir gün düşmanımı sevindirmedim..onları onlara yaptığım iyiliklerle ezdim!!
sonra kendi yaptıklarından utandılar..sen hep kalbini temiz tut onlara karşı..tabi yaşadıklarını bir sen bilirsin..ama ben sana kötülük yapana sen iyilik yap ona yapılacak en büyük kötülük budur felsefesine çok inanırım..

Allah sana kızınla eşinle mutluluk dolu bir hayat versin..geçmişe takılma cnm..öyle daha mutlu edersin onları..at geriye gitsin...ben sana yaşadıklarımı bir anlatsam bunalırsın vallaa:dertli::dertli::dertli::dertli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm yaa çok zor yaşadıkların valla..cok üzüldüm..ama bunları düşünme artık...bir insan sana kötülük yapıyorsa sen bunları görmemezlikten gel..hayatından ne kadar memnun oldugunu göster..görmemezlikten gel onu...yaptıklarını kafana takmıyormuş gibi yap..bunları yapmak çok ama çok zor biliyorum..bende 7 senedir evliydim ve neler çektim bir bilsen ilk evlendiğim yıllarda ama inan bir gün düşmanımı sevindirmedim..onları onlara yaptığım iyiliklerle ezdim!!
sonra kendi yaptıklarından utandılar..sen hep kalbini temiz tut onlara karşı..tabi yaşadıklarını bir sen bilirsin..ama ben sana kötülük yapana sen iyilik yap ona yapılacak en büyük kötülük budur felsefesine çok inanırım..

Allah sana kızınla eşinle mutluluk dolu bir hayat versin..geçmişe takılma cnm..öyle daha mutlu edersin onları..at geriye gitsin...ben sana yaşadıklarımı bir anlatsam bunalırsın vallaa:dertli::dertli::dertli::dertli:

Tabi haklısın,sana taş atana sen ekmek at derler ama inan resmi olunca daha mutluyum,Bİraz samimi olsam eminim ki cehaletleri ve patavatsızlıklarıylşa canımı sıkmayı başarırlar.Eşimin hatrına merhaba o kadar.Hani bir türkü var ya BAYRAMDAN BAYRAMA... diye.aynen öyle.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ayrıca güzel sözlerin için teşekkür ederim meltemcim.Allah açığımızı arayan düşmana fırsat vermesin.

OP
B

breeze

Misafir
kızlar ben çıkıyom..biraz alış veriş yapcam...öptüm hepinizi..akşam görüşürüüüüzzz...:zuzu::zuzu::cikolata::cikolata::cikolata:

OP
E

Elara

Misafir

kopy yap linki
profilim
imza düzenle
burda boş sayfaa cıkcak hemen üstünde sarı renkte bi simge var ona tıkla
orda iki tane [ımg] yazısı cıkcakk
sen bu iki yazının ortasına yapıştırcan linkii
sonrada kaydetcenn

OP
E

Elara

Misafir
elara cnm dün bir arkadaş bana bol bol kabak çekirdeği yiyin kocanla dedi..böyle bişey duydun mu cnm???
Kabak cekirdeginde çinko var ondan yyin demiş olabilir
bide hotmonları düzenleme etkisi var
ama magnezyumda yüksek magnzeyumda var.

KIZLAR BERRA NIN KANAMASI LEKESI OLMUSMUYDU HIC BEN ONUNKINI GÖREMEDIM HIC HAMILEYIM DEDIĞINI FALAN NICKI MI FARKLIYDI

yok olmamıştıı.7 haftalıkken kalbi durmuş ama berranın 9.haftada gelmiş kanaması

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

kopy yap linki
profilim
imza düzenle
burda boş sayfaa cıkcak hemen üstünde sarı renkte bi simge var ona tıkla
orda iki tane [ımg] yazısı cıkcakk
sen bu iki yazının ortasına yapıştırcan linkii
sonrada kaydetcenn

YAPIŞTIR LİNKİ [IMG][/QUOTE]

ok tekrar deniyorum.Ay bu arada benim kuzu 10 aylık olmuşşşşşşşşşş kuşummmm.nasıl duygulandım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bak aynen yaptım alttaki kırmızı çarpı işareti oldu gördün mü elara?

OP
E

Elara

Misafir
bilmiyorum niye böle oldugunuu umut.biyerde hata yapıyorsun ama nerdee
şifreni at özelden yapayım benn:cikolata:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay kızım kucağımdan inmiyor ya zor oluyor böyle.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
selam kızlar,
herkes iyidir umarım..eşim bugun taylanda gidiyo iş için 1 hafta yok..bende pek sık giremem heralde..
minietek sanırım tahlil sonucunu almışsın hayırlı olsun tekrardan :)

OP
M

minietek

Misafir
Tşk ederimm epokhee kızlar çıktım gec bile kaldım pasta ve kart alıp gelcemm

OP
E

Elara

Misafir
Ay kızım kucağımdan inmiyor ya zor oluyor böyle.

kızınla ilgilen sen umutt.bende cıkcam birazdan kociş geliyormuşşş

selam kızlar,
herkes iyidir umarım..eşim bugun taylanda gidiyo iş için 1 hafta yok..bende pek sık giremem heralde..
minietek sanırım tahlil sonucunu almışsın hayırlı olsun tekrardan :)

slm cnmm,
Allah kavuştursun eşin gidiyuormuşş
bu arada sende banlanmışsın gızz:cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar