miniiiii canım çok sevindim bugün hep aklımdaydın gözün aydın.sağlıkla kucağınada alırsın inşallah canım
iyiyiz güneşş sen nasılsın
kızlar notumu yazdım eşime kendi aileme ve eşimin ailesine notlar hazırladım
sabırsızlıkla akşam olmasını beklıyorumm tabii sabah olmasınıda canım annem çok sevincekk
iyiyiz güneşş sen nasılsın
kızlar notumu yazdım eşime kendi aileme ve eşimin ailesine notlar hazırladım
sabırsızlıkla akşam olmasını beklıyorumm tabii sabah olmasınıda canım annem çok sevincekk
umut gemisi sen ne zaman düşünüypsun 2.bebeği
Canım bebeğim 10 aylık işte,hala ane sütü alıyor.En az 18 aylık olana kadar anne sütü vermek istiyorum.İnşallah.E yaşım da 30 un üstünde olduğu için çok geciktirmek de istemiyorum.Eylül ayı gibi diyet ve takviyelere başlıyım diyorum Elaracımdan mesajlarını merakla bekliyorum.An az 3 ay diyet yaparsam aralık,ocak ayında da korunmayı bırakayım diyorum.İşallah hepimiz istediğimiz ayda oğluşlarımıza hamile kalırız,Rabbim o günleri gösterir işallah aminnnnnnnnnn.
çok güzel zamanlama olur aralarında çok yaş farkı da olmaz inş.Allah gönlüne göre verir.Ben 31 yaşındayım temmuz gibi ilk bebeği düşünüyoruz :besik:Bernil sadece sen ve ben varız galiba?
Bernil sadece sen ve ben varız galiba?
Hu hu ben geldim kimse yokmu ses verin yoksa gidecem gecmisi okumaya.....:sila:
Allah bağışlasın kızını,çok güzel zamanlama olur aralarında çok yaş farkı da olmaz inş.Allah gönlüne göre verir.Ben 31 yaşındayım temmuz gibi ilk bebeği düşünüyoruz :besik:
Hu hu ben geldim kimse yokmu ses verin yoksa gidecem gecmisi okumaya.....:sila: