Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
miniiiii canım çok sevindim bugün hep aklımdaydın gözün aydın.sağlıkla kucağınada alırsın inşallah canım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar gelince cevaplarsınız
beyaz kremsi akıntı yumurtlamadan sonra geliyor dimi.ben cuma sabaha karşı yumoşladım gibi gelmişti ya bugün krem gibi akıntım vardı.inşallah yumoşlamışımdır ve de kızım geliyordur-kop-kop-ciko

OP
M

minietek

Misafir
miniiiii canım çok sevindim bugün hep aklımdaydın gözün aydın.sağlıkla kucağınada alırsın inşallah canım

tşk ederim kakuşş canımm

kızlar ben yıne dayanamadım ve 2, dr gıttım yavaş ilerliyor ama olsun dedi ctesi yine gel dedi

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
iyiyiz güneş,eşim geç gelicekmiş aradı sendikanın yemeği varmış.Ben de kuzumu doyurdum size takıldım:)

OP
M

minietek

Misafir
iyiyiz güneşş sen nasılsın

kızlar notumu yazdım eşime kendi aileme ve eşimin ailesine notlar hazırladım

sabırsızlıkla akşam olmasını beklıyorumm tabii sabah olmasınıda canım annem çok sevincekk

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

sabırsızlıkla akşam olmasını beklıyorumm tabii sabah olmasınıda canım annem çok sevincekk

Ayyyyyyy ne güzel senin yerindeymişim gibi heyecanlandım.Hep böyle mutlu haberler ver işallah.

OP
G

gunness

Misafir

ben de iiim canım ,senin yerine ben heyecanlanıyorum yaa süpriz çok güzel ammm:huhuu:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut gemisi sen ne zaman düşünüypsun 2.bebeği:huhuu:

Canım bebeğim 10 aylık işte,hala ane sütü alıyor.En az 18 aylık olana kadar anne sütü vermek istiyorum.İnşallah.E yaşım da 30 un üstünde olduğu için çok geciktirmek de istemiyorum.Eylül ayı gibi diyet ve takviyelere başlıyım diyorum Elaracımdan mesajlarını merakla bekliyorum.An az 3 ay diyet yaparsam aralık,ocak ayında da korunmayı bırakayım diyorum.İşallah hepimiz istediğimiz ayda oğluşlarımıza hamile kalırız,Rabbim o günleri gösterir işallah aminnnnnnnnnn.

OP
G

gunness

Misafir
Canım bebeğim 10 aylık işte,hala ane sütü alıyor.En az 18 aylık olana kadar anne sütü vermek istiyorum.İnşallah.E yaşım da 30 un üstünde olduğu için çok geciktirmek de istemiyorum.Eylül ayı gibi diyet ve takviyelere başlıyım diyorum Elaracımdan mesajlarını merakla bekliyorum.An az 3 ay diyet yaparsam aralık,ocak ayında da korunmayı bırakayım diyorum.İşallah hepimiz istediğimiz ayda oğluşlarımıza hamile kalırız,Rabbim o günleri gösterir işallah aminnnnnnnnnn.

Allah bağışlasın kızını,:ninni: çok güzel zamanlama olur aralarında çok yaş farkı da olmaz inş.Allah gönlüne göre verir.Ben 31 yaşındayım temmuz gibi ilk bebeği düşünüyoruz :besik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Allah bağışlasın kızını,:ninni: çok güzel zamanlama olur aralarında çok yaş farkı da olmaz inş.Allah gönlüne göre verir.Ben 31 yaşındayım temmuz gibi ilk bebeği düşünüyoruz :besik:

Sen de benim gibi geç evlenenlerdensin anlaşılan:)Ama biliyor musun olgun anne olmak daha güzel,bir çok şeyin daha çokbilincine varmış oluyorsun,evladına daha çok yetiyorsun.Allah gönlüne göre versin canım.Kız erkek önemli değil ilk bebek mi diyorsun yoksa hayal ettiğin bir cinsiyet var mı?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Gunnesscim eğer istediğim tarihlerde hamile kalırsam Rabbim izin verirse aralarında 2.5-3 yaş fark olcak.Kızımı 4 yaşında kreşe veririm zaten.Kreşin çocukların sosyalleşmesinde çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar