hadi ya bakmadım oraya ben
bilmiyorum niye böle oldugunuu umut.biyerde hata yapıyorsun ama nerdee
şifreni at özelden yapayım benn:cikolata:
en son haskenaya mesaj yolladım bak demıssın son sözlerın olmuşşşşşşşşşş:deli::deli::deli:
ok atayım.sana güvenmicem de kime güvenecem şekerim:cicek:
selam kızlar,
herkes iyidir umarım..eşim bugun taylanda gidiyo iş için 1 hafta yok..bende pek sık giremem heralde..
minietek sanırım tahlil sonucunu almışsın hayırlı olsun tekrardan
Tşk ederimm epokhee kızlar çıktım gec bile kaldım pasta ve kart alıp gelcemm
patikleri unutma.
ÇOKK TŞKK EDERİMMM KIZLARR ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİM ALLAH IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNNN:bebek::cicek::basakk::muzikses
ynaa
ynaa
İYİKİ VARSINIZ ÇOK TŞK EDERİMMMMMM HEPİNİZEEE
aman yok ben hiçbişiyimi tokuşturmam onunlaa:böö:
ay inşallah saglıklı hamişsindirde kocana güzel bi sürpriz olur cnm ya
saat 11 i gectii bekliyoruzzzzzz
güle güleee
haskenaa bide diger yerde size attıgım yöntemelr mesajını burdaki mesaj kutuna kopy yapsana bacım
banada yollaa güneşe yollıcammm onları
4 mesaj vardıı.
diet
erkek bebek dieti
takviyler
öneriler
en son haskenaya mesaj yolladım bak demıssın son sözlerın olmuşşşşşşşşşş:deli::deli::deli:
Allah kavuştursun canım.
ay sinirlendim ama yaa :kizdim:
sanki sayfalara site reklamı yaptık,
özel mesajda ben site adı bile yazmadım,
başka yerde yazıştığımızı ve mail adresimi yazıp bağlantı kurmak istedim
admine bir yazı döşedim şimdi,neyse burda da bahsetmek doğru değil heralde..
umut cetvelini yaptım şifrene dikkat etmeden direkt kopy yapıştır yaptımm öle giriş yaptım
özel mesajdanda sildimm şifrenii
ama yinede degiştirebilriisn şifreni.
haCanim ben msj bölümünden sen gönderince yazicidan cikartip dosya yapmistim yani hepsi kagit üzerinde comp.birsey yok ama istersen gece hepsini yazarim tek tek yöntemler ve takviyeler hepsini mi istiyon......:zuzu:
tmm cnm kolay gelsin.görüşrüüzzKizlar benim kaynana suratima bakiyo bu ne bicim tarif aliyor der gibi ben cikiyom aksama buradayim hepiniz dusunuzu alin kocalari uyutup gelin ben bu gece uyumayacam nasilsa yarin yolda uyurum.....
sağol canım hoşgeldin sen de
Ay güzel olmuş Elaracım ellerine sağlık,Allahım seneye bu vakitler oğullarımızın hamişlik cetvelini yapmamızı da nasib eylesin aminnnnnnnnn.