Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tşkler,burası gerçekten çok sıcak biyerdir,azcık kızların dili çözülür geçmişi okumaktan canın çıkar ama :huhuu:

sen tarih öğrt. benim de tarihe çok ilgim vardır özellikle osm.imp. karşı,bişey soracam haremde hatunlar o kadar açık mı giyinirdi peki dekolte olarak yani

Canım dizidekinden çok farklı osmanlı harem hayatı...Dizide reyting uğruna biraz abartılmış.Harem çok gizli yerdir,hareme herkes öyle elini kolunu sallaya sallaya kafasına estiği gibi giremez ve haremdeki kızlarda bırak dizideki gibi göğüs bölgesi açık yüzleri gözlerine kadar örtülü dolaşırlardı.Çünkü Osmanlı devleti şeriat yani kuranı kerimin hükümlerine göre yönetilen bir devletti.Mümkün mü öyle olabilmesi?Düşün haremin kapısında harem ağası oplurdu ve daha 14 yaşına gelmeden hadım ettirilirdi ki haremdeki kızlara cinsel olarak yaklaşamasın diye,buna çok önem verilmiş ve uygulanmıştır.Haremdeki kadınlara emanet gözüyle bakılmış ve namusları korunmuştur.Yine ayrıntılı bilgi veririm isterseniz ilerde.çok geniş bir konu.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Bu arada hadım etme olayını biliyorsundur,erkeklik özelliğinin ameliyatla yok edilmesi demektir:)) ay çok bilimsel olduuu:lululu::lululu::lululu:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aminn cnmm

tşkk cnm

maalesefff canım camera yokk

:dans

tamam cnm çokk sağoll

KIZLAR DARISI VE DAHA İYİ SONUÇLARLA SİZİN BAŞINIZA İNŞALLAHH

BEN ŞİMDİ ÇIKIM PASTA SİPARİŞİ VERİM HEMDE GÜZEL BİR KART ALİMM :huhuu::huhuu:

Bir çift de bebiş patiği koy yanına:))

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
canım dizidekinden çok farklı osmanlı harem hayatı...dizide reyting uğruna biraz abartılmış.harem çok gizli yerdir,hareme herkes öyle elini kolunu sallaya sallaya kafasına estiği gibi giremez ve haremdeki kızlarda bırak dizideki gibi göğüs bölgesi açık yüzleri gözlerine kadar örtülü dolaşırlardı.çünkü osmanlı devleti şeriat yani kuranı kerimin hükümlerine göre yönetilen bir devletti.mümkün mü öyle olabilmesi?düşün haremin kapısında harem ağası oplurdu ve daha 14 yaşına gelmeden hadım ettirilirdi ki haremdeki kızlara cinsel olarak yaklaşamasın diye,buna çok önem verilmiş ve uygulanmıştır.haremdeki kadınlara emanet gözüyle bakılmış ve namusları korunmuştur.yine ayrıntılı bilgi veririm isterseniz ilerde.çok geniş bir konu.
ewet cnm cok haklısın cok abartılmıs osmalı ve carıyeler öle olmasının ımkanımı varmıs yanı

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ewet cnm cok haklısın cok abartılmıs osmalı ve carıyeler öle olmasının ımkanımı varmıs yanı

Kesinlikle,Haremin içinde erkek olmadığı için o kıyafetlerle dolaşırlardı,ama nikah düşecek hiç bir erkeğin karşısına o şekilde çıkamazlardı mümkün değil.
Ama dediğim gibi cazip hale getirmek ve daha fazla izlettirmek için biraz değiştirilmiş.

OP
G

gunness

Misafir
Canım dizidekinden çok farklı osmanlı harem hayatı...Dizide reyting uğruna biraz abartılmış.Harem çok gizli yerdir,hareme herkes öyle elini kolunu sallaya sallaya kafasına estiği gibi giremez ve haremdeki kızlarda bırak dizideki gibi göğüs bölgesi açık yüzleri gözlerine kadar örtülü dolaşırlardı.Çünkü Osmanlı devleti şeriat yani kuranı kerimin hükümlerine göre yönetilen bir devletti.Mümkün mü öyle olabilmesi?Düşün haremin kapısında harem ağası oplurdu ve daha 14 yaşına gelmeden hadım ettirilirdi ki haremdeki kızlara cinsel olarak yaklaşamasın diye,buna çok önem verilmiş ve uygulanmıştır.Haremdeki kadınlara emanet gözüyle bakılmış ve namusları korunmuştur.Yine ayrıntılı bilgi veririm isterseniz ilerde.çok geniş bir konu.

ben de öyle biliyodum ama şöyle düşünmüştüm acaba yükselme dönemi böyleydi de duraklama döneminde mi daha katı oldu.Tşkler bilgin için-ciko

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ben de öyle biliyodum ama şöyle düşünmüştüm acaba yükselme dönemi böyleydi de duraklama döneminde mi daha katı oldu.Tşkler bilgin için-ciko

Her dönem aynıydı canım.Duraklama gerileme döneminde ekonomi ,ordu bozuldu belki ama harem hem mahrem ve dokunulmazdı Osmanlı için...

OP
G

gunness

Misafir
güneş yolladım 2 mesajıı

kızlar 10 dk lık bekleme süresi yok burda süperemişşş-ciko
Aldım caınm çok tşkler, cinsel pozisyonlar da var konuşmuş muydunuz geçmişte bilmiyorum ama,kız bebek için misyonerde ilişki,erkek çocuk için diz dirsek pozisyonunda olmalı ilişki:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Her dönem aynıydı canım.Duraklama gerileme döneminde ekonomi ,ordu bozuldu belki ama harem hem mahrem ve dokunulmazdı Osmanlı için...
osmanlı olmasa bu topraklarda nasıl yasardık valla tarıhımız gururumuz

onların sayesınde böle rahat rahat oturuyoz vatanımızda

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
inşallahhh :)
kızının dogum tarihini ve cetvele ne yazacagımı söle yapayım
evlilik içinde yapabiliriz.bunun içinde evlenme tarihiniz gerekiyor

Kızım 16 nisan 2010 doğumlu cetvele Hayatımın rengi hoşgeldin yazabilirsin mesela. olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar