Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
ooo süperr cnmmmmm cok sevindimmmmm:dans:dans
tekrar tebrik ederim hayırlı olsunn
kocana nasıl sölicennn onu düşün şimdiii:eek:ky:

ELARA BERNİL ÇOK TŞK EDERİMM KIZLARRRR

PASTA ALCAM GÜZEL BİR KART ALCAM AKŞAM BENI ALICAKYA İŞTEN PASTAYI GİZLİCE EVE SOKUCAM ALIŞVERIS POŞETİ İÇİNDE

KARTA YAZICAM MRB BABACIM ŞİMDİLİK ANNEMLEYİM AMA 9 AY SONRA KUCAĞINDA OLCAM YAZCAM O KÜÇÜK ODAYA GİDER KESIN INT BAŞINA SİGARA ODASINA :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

SALONDA MASAYI HAZIRLICAM YEMEĞİ ACDEĞİLİM DERSE SADECE PASTAYI KOYCAM MASAYA VE ÇAĞIRCAM PASTA ALDIM DİYE BAYILIR PASTAYA HEMDE FURAMBUAZLIYSA IKIMIZDE BAYILIRIZ

PASTAYI AÇICAK VE ÖZEL KARTINDA O YAZIYI GÖRCEK

FİKİRDE KK DAN ÇALINTIDIR:)))))))))

OP
M

minietek

Misafir
ÇOKK TŞKK EDERİMMM KIZLARR ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİM ALLAH IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNNN :ninni::bebek::cicek::basakk::muzikses:eek:ynaa:eek:ynaa

İYİKİ VARSINIZ ÇOK TŞK EDERİMMMMMM HEPİNİZEEE

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
pasta alcam güzel bir kart alcam akşam benı alıcakya işten pastayı gizlice eve sokucam alışverıs poşeti içinde

karta yazıcam mrb babacım şimdilik annemleyim ama 9 ay sonra kucağında olcam yazcam o küçük odaya gider kesın ınt başına sigara odasına :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Salonda masayı hazırlıcam yemeği acdeğilim derse sadece pastayı koycam masaya ve çağırcam pasta aldım diye bayılır pastaya hemde furambuazlıysa ıkımızde bayılırız

pastayı açıcak ve özel kartında o yazıyı görcek

fikirde kk dan çalıntıdır:)))))))))
super cnm valla ben heyecanlandım okurken rabbım saglıklı salıh veya salıha kullarından eylesın ıns

OP
G

gunness

Misafir
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

doktorum aradıı korkulcak birşeyy yok iyi gidiyoo dediii

1hafta 10 gün sonra gel tahlıl yaptırmana gerek yok dedı ağlıyrumm sevınctenn çokk korktummmmmmmm yaaaa

ALLAH IM SANA ŞÜKÜRLÜR OLSUNN YARABBİMM BENDEN AL ONA VER RABBİM

ELLERİM TİTRİYOO ÇOK FENA OLDUM YAA

canım benim yaa çok sevindim :gulbis:

OP
G

gunness

Misafir

PASTA ALCAM GÜZEL BİR KART ALCAM AKŞAM BENI ALICAKYA İŞTEN PASTAYI GİZLİCE EVE SOKUCAM ALIŞVERIS POŞETİ İÇİNDE

KARTA YAZICAM MRB BABACIM ŞİMDİLİK ANNEMLEYİM AMA 9 AY SONRA KUCAĞINDA OLCAM YAZCAM O KÜÇÜK ODAYA GİDER KESIN INT BAŞINA SİGARA ODASINA :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

SALONDA MASAYI HAZIRLICAM YEMEĞİ ACDEĞİLİM DERSE SADECE PASTAYI KOYCAM MASAYA VE ÇAĞIRCAM PASTA ALDIM DİYE BAYILIR PASTAYA HEMDE FURAMBUAZLIYSA IKIMIZDE BAYILIRIZ

ooooo çok güzel fikir bu -rgulu

OP
E

Elara

Misafir

bide kamerayı ayarla kocanın o anki tepkisiniii ilerde bebegin gösterirsinn:ninni:

OP
G

gunness

Misafir
AŞKIMIN YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTİYORUMMM

cnm benim nasıl mutlu olcak bu ara zaten üstüme düşüyor inşallah anlamamıştır inşallah siteye girmemiştir

valla bi an hamile olmak istedim ya bunu eşime söylemek ne kadar güzel bişey olurdu ,çok duygulandım yazdıklarına canım benim.:huhuu:

OP
E

Elara

Misafir
minii duaları yolladım cnm
genelde erkek bebek duası onlarr ama sen yinede hayırlısıı olsun diyeerk dua et cnmm
hemen bu akşam okuyun eşinlee
bide şükür namazı kılın dua edin bol boll

OP
G

gunness

Misafir
umut gemisi hoşgeldin seninle tanışmadık ama geçmişi okudum

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Arkadaşlar hepinize iyi haftasonları diliyorum.Dip köşe bir toz alıp kızımı doyurup uyuttum ve çayımı alıp size geldim,tık tık tık nasılsınız?

OP
E

Elara

Misafir
güneşcim birazdan sanada kalan 2 mesajı atcam cnm
onları unutmuştum benn

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara iyi haftasonları,merhaba.B u arada ''siz'' den ''sen'' e geçtim,umarım bir sakıncası yoktur.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
arkadaşlar hepinize iyi haftasonları diliyorum.dip köşe bir toz alıp kızımı doyurup uyuttum ve çayımı alıp size geldim,tık tık tık nasılsınız?

oh massallah ay ben persembe gunu yaptım dıp kose dun mısafırden bugun yaptıgımdan eserı yok sımdı yapcam gene of of bıtım artık ıslerden yhu

OP
E

Elara

Misafir
Arkadaşlar hepinize iyi haftasonları diliyorum.Dip köşe bir toz alıp kızımı doyurup uyuttum ve çayımı alıp size geldim,tık tık tık nasılsınız?

oo işleri bitirdin öglen olmadan bravo
ben haftasonları cok miskin oluyorumm
daha yataklar duruyor valla
kızımla bi kahvaltı yaptıkk şimdi o kayyu izliyor cd denn
birazdann bende toparlarım evii
kociş erken gelcek bugün:salincak:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar