bu arada yukarıda vücudun pozitif iyonla yüklenmesi hakkında bilgi vermişsin elara, naçizane bir ekleme yapayım, çıplak ayakla yere(karo,toprak veya beton) basılırsa vücut elektriğini boşaltır ve + yükle yüklenir.
hıııı buda var yaniii
bu arada yukarıda vücudun pozitif iyonla yüklenmesi hakkında bilgi vermişsin elara, naçizane bir ekleme yapayım, çıplak ayakla yere(karo,toprak veya beton) basılırsa vücut elektriğini boşaltır ve + yükle yüklenir.
valla tasınırım kız basında otuturum aksam koca gelesıye kadar bıraktıgımda halım felan kalmamamıs oluyomusumeklan bi işine yaramaz cnm.kasayı kucagına alman lazım
sagol cnm. aman benım kucuklukde bısey yemedı sınır olldum sabah ablası muz vermıs onu yeyınce tıkandı heraldebernil rengin afiyet olsun kızlarr
bende kızımın uyanmasını bekliyorumm
gerçi bunu da biliyorsunuz galiba o kadar bilgiden sonra bu biraz basit gelebilir
hemen balıklama dalayım o zaman benimde tefal clipsom var 250 ye almıştım ama saati yok.
ama hala umuttt bebiş yapacak
elaracığım bişey soracam sana sen bu topiği açmadan önce
başka sayfalarda varmıydın ?
aman bende hayyata cıplak ayakla basmam yere ılla bı terlıgım olcak ayagımdabu arada yukarıda vücudun pozitif iyonla yüklenmesi hakkında bilgi vermişsin elara, naçizane bir ekleme yapayım, çıplak ayakla yere(karo,toprak veya beton) basılırsa vücut elektriğini boşaltır ve + yükle yüklenir.
gule gule kullan cnm guzelmıs makınenevet yaa baya büyükk
ama ızgara filan yaparım diye büyük almıştımm
bi kac kez yaptımm güzel oluyorr
bızden baska sayfan varmı sımdı cnmdiger sitedeki topikten bahsediyrosun dimii
cnm benim bu forum sitesi 5. oluyor
ilk girdigim forum sitesinden atıldım mimoza ii bilir o da o sitedeydii
aynı site başka forum sitesi actı ordanda atıldım ama başka üyelikle hala girerim bazenn.
sonra başka bi siteye daha girdim bebekkokusu diye orayı sevmedim.
sonra diger site.ordanda atıldımm
orda benim aktif katıldıgım başka sayfam vardıı
epokhe ile de ordan tanışıyoruz.
şimdide burdayım.inş burdan atılmam
kilo verme işi nasıl gidiyor
diger sitedeki topikten bahsediyrosun dimii
aynı site başka forum sitesi actı ordanda atıldım ama başka üyelikle hala girerim bazenn.
hilall
diger siteden bengu_ck nın profiline tıklayıp gecmiş mesajlarına bi bakarmıısnn
bebeginin cinsiyeti belli olmuşmu diyee
4,5 aylık oldu o.artık belliidir cinsiyetii
diger sitedeki topikten bahsediyrosun dimii
2 kilo verdim ama perhiz yapamıyorum, ben nasıl erkek bebek diyeti yapacam bilmiyorum şimdiye kadar hiç diyet yapmadım. bu yüzden hamile klacağım zaman direk gidip doktora söyleyecem, yumurta takibi yapalım diye.
:gul::gul::gul::gul:kız sana site dayanmıyo haa
Ezelin skorlarına benzemiş ,benim size attığım kk.daki ilk mesajım ilk üyeliğimdi şimdide burdayım
2 kilo verdim ama perhiz yapamıyorum, ben nasıl erkek bebek diyeti yapacam bilmiyorum şimdiye kadar hiç diyet yapmadım. bu yüzden hamile klacağım zaman direk gidip doktora söyleyecem, yumurta takibi yapalım diye.
:gul::gul::gul::gul::gul:
Mimozada eski yaniiii
aynen cnm bütün saf ve ilk halimle buradyımmm