kız sızde bu fiyata mı aldınız 260 tl 4,5 litresi
one yaww fiyatlar bölemı hep tefal outletlere bakım bıı dee ben tavalarım fırın tepsilerim tost makınam tefal maxı dekı outletden almıştım yıne oraya bakım belkı uyguna bulurumm
bu arada saatli al mutlaka senn.umut seninkide saatli dimi???
kitapcıgında yemek tarifleri ve pişirme süreleri yazıyor ama ben hiç onlara göre yapmadım
deneye deneyee ögrendimm
alırsan güneşle ben sana söleriz sürelerinii
arasıra girip yeni hamile var mı diye bakıyorum, ama yazamıyorum, gerçi 'yabancı' oluğum için de yazmaktan biraz çekiniyorumys:
arasıra girip yeni hamile var mı diye bakıyorum, ama yazamıyorum, gerçi 'yabancı' oluğum için de yazmaktan biraz çekiniyorumys:
ben 4 yıl önce almıştım 250-300 tl falandı o zaman ama sürekli kullanırım bulaşık makinesinede atıyorum.
Elara hiç o kitapçığa pişirmedim ben hep deneme yanılma kapafama göre kapatıyorum
altını bakliyatlar 30 dk. falan sebzeler 15-20 dak. vs:cikolata:
doğrudur Eloş ben yanlış hatırlıyorumdur belkiay ben cok pahalı almışım ozamann:acep:
yada yalnış hatırlıyorda olabilirim
cünkü tefal tost makinasınıda almıştımm aynıı anda.
belki iksinin fiyatı filandıı hatırlayamadım şimdi tam olarak
ne bileyim herkes uzun zamanır tanışık ya, ben sonradan geldim diye öyle hissediyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tost makinam bundan ama oda pahalıı demekki ikisinin toplam parası degill
satan kişi saatlisini önermemişti çabuk bozulur dedi
hemen balıklama dalayım o zaman benimde tefal clipsom var 250 ye almıştım ama saati yok.
yooo bi kac kişi dışındaa herkes yeni sayılır aslındaa
güneş bernil minietek teletuby ve bi cok arkadaş katılalı kısa süre olduu
umut ve ben sayfa ilk acıldıgından buyana varızz
ezel ve haskenada topigin ortalarına dogru gelmişlerdii.
digerleri yenii sayılır yani.
kız Eloş senin tost mak. tam kantin işi habenim küçücük :cikolata: