Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
vallah biz evliliğimizin ilk aylarında bir seferde iki üç yapıyorduk sonra bir saat sonra tekrar bir günde 5 - 6 oluyordu :D aahh ahhh doyamıyorduk o zamanlar birbirimize nerde o eski fiki fikiler :dertli:

OP
M

minietek

Misafir
kısa sürüyordur onların mini etek üzme kendini öyle avunabilirsin :D :D :D

hehhee ben bı doğum yapim o zaman görceksınız sızz

vallah biz evliliğimizin ilk aylarında bir seferde iki üç yapıyorduk sonra bir saat sonra tekrar bir günde 5 - 6 oluyordu :D aahh ahhh doyamıyorduk o zamanlar birbirimize nerde o eski fiki fikiler :dertli:

vayy kız bız o zamanlar bıle öle değildii

OP
G

gunness

Misafir

:1::1::1::1::1::1:
önemli olan skor değil canım benim önemli olan
90 takmak, kaliteli uzun uzun olsun 1 olsun :cokkomik::cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ya fiki fiki yapmaktan yara olmuştu benim vajinam şimdi öyle yapmaya kalksak ikincide kurur zaten benim ipek :D

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kim hurma dedıyse tşk allahtan yakında aktarcı var aldım yıyorumm :dill::dill::dill::dill:
afıyet olsun cnm ben demısdım:cokkomik:

karnındamı usg resmindemi bernil

kız usg dedir herhalde:hihi:
kız umut bıle anlammıs bak usg tabıkı umutcum senı sevıyom cnm sakın darılma sakasına yazdım

şimdi başlar oğlumu verrinnnnnnnnnnnn banaaaaaaa ,oğlumu verinnnnnn banaaaaaaaaa:hihi::hihi:
hurrem ıkı desene valıdem valıdem oglumu verın bana:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
bence o konuda güneş daha başarılı olur ben bildiğim bir kaç yöntemi deniyorum işte onlar daha araştırmacılar karı koca :D
hıstttttttt gupe gunduz artı 18 olmussunuz gene :cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar