OP
gunness
Misafir
- #16.501
BİZE AZGIN DİYENE BAKÇİFT DİKİŞ CANPARÇAM :gul::gul:
KIZ SOĞUK SOĞUK DONDURMAYLA FANTAZİ YAPMAZ BU UMUT SEN OLAYI ANLAMADIN ANLASANA İŞTE SICAK DONDURMA ::gul:
BİZE AZGIN DİYENE BAKÇİFT DİKİŞ CANPARÇAM :gul::gul:
KIZ SOĞUK SOĞUK DONDURMAYLA FANTAZİ YAPMAZ BU UMUT SEN OLAYI ANLAMADIN ANLASANA İŞTE SICAK DONDURMA ::gul:
mini etek neden şaşırdın o kadar canım
[sıze="3"]
cidden miiii yaaaaaa her seferındemı 2 kezzzzzz[/sıze]
kısa sürüyordur onların mini etek üzme kendini öyle avunabilirsin![]()
![]()
vallah biz evliliğimizin ilk aylarında bir seferde iki üç yapıyorduk sonra bir saat sonra tekrar bir günde 5 - 6 oluyorduaahh ahhh doyamıyorduk o zamanlar birbirimize nerde o eski fiki fikiler :dertli:
vallah biz evliliğimizin ilk aylarında bir seferde iki üç yapıyorduk sonra bir saat sonra tekrar bir günde 5 - 6 oluyorduaahh ahhh doyamıyorduk o zamanlar birbirimize nerde o eski fiki fikiler :dertli:
:1::1::1::1::1::1:
önemli olan skor değil canım benim önemli olan
90 takmak, kaliteli uzun uzun olsun 1 olsun
ya fiki fiki yapmaktan yara olmuştu benim vajinam şimdi öyle yapmaya kalksak ikincide kurur zaten benim ipek
at at kalede ben varım
nasılda hoşuna gidiyor kendininkiler geldi aklına dimi uyanık![]()
afıyet olsun cnm ben demısdımkim hurma dedıyse tşk allahtan yakında aktarcı var aldım yıyorumm :dill::dill::dill::dill:
karnındamı usg resmindemi bernil
kız umut bıle anlammıs bak usg tabıkı umutcum senı sevıyom cnm sakın darılma sakasına yazdımkız usg dedir herhalde
hurrem ıkı desene valıdem valıdem oglumu verın banaşimdi başlar oğlumu verrinnnnnnnnnnnn banaaaaaaa ,oğlumu verinnnnnn banaaaaaaaaa
hıstttttttt gupe gunduz artı 18 olmussunuz genebence o konuda güneş daha başarılı olur ben bildiğim bir kaç yöntemi deniyorum işte onlar daha araştırmacılar karı koca
atmıyorum kız vallah öyleydi gençlik işteyaşlandık artık
ya fiki fiki yapmaktan yara olmuştu benim vajinam şimdi öyle yapmaya kalksak ikincide kurur zaten benim ipek
kız bu kadar fıkı fıkıya ıyı hamıs kalmadın bcm nasıl becerdın bu korunmayı
ben inanıyorum sana bizde öyledik ama şimdi
öylemi :dertli:
işte bende eskileri anlatıyorum :uzgun::uzgun::uzgun:
ozaman bizim çocuğumuzun olmaması çok normal yani