Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
Miniciğim yaza kadar kendime süre verdim
inşallah olur

olurr canımm olur yaza kadar inşallah hayırlısıyla erkeğine kıymetlıne hamıle kal inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklaaa inşallah maşallahh

bi uyku bastırdı beni gözlerimi açamadım valla, kahve içtim kendime geldim oooff
evde olsaydım uyurdum şimdi :uyku::uyku::uyku:

uyku dımee yaa evettttt 2-3 gundur 10,30 da uyuya kalıyorum ama yınede öğlenlerı şölee hamak olsa tatlı tatlı ılık bır rüzgarda uyku süper olurdu

OP
G

gunness

Misafir
olurr canımm olur yaza kadar inşallah hayırlısıyla erkeğine kıymetlıne hamıle kal inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklaaa inşallah maşallahh

uyku dımee yaa evettttt 2-3 gundur 10,30 da uyuya kalıyorum ama yınede öğlenlerı şölee hamak olsa tatlı tatlı ılık bır rüzgarda uyku süper olurdu

oohhh yarısın uykular sana bebişe :huhuu:
ben bu hafta hiç uyuyamadım 2-3 gibi geceleri uyudum ve artık bedenim zor dayanıyo ya,

OP
E

_eZeL_

Misafir
[sıze="3"]

eğer ezelin bile sesi çıkmoyosa bugün demekki havadan :dertli:[/sıze]

[sıze="3"]

kız ezel çalışma yaptıya ondanda uykusuzdur şimdi
[/sıze]

[sıze="3"]

:cokkomik::cokkomik::cokkomik: Ne kadar yorulmuştur o şimdi
bilimsel olarak her çeşidi uygulamıştır :cokkomik:[/sıze]

[sıze="4"]

ezel iğnesi yedi sustu kızzz:cokkomik:baksana
bize bile sataşmıyo:cokkomik:
[/sıze]

[sıze="3"]

bu kadar sessiz kalışı çok tehlikeliii:sok:sok:sok[/sıze]

[sıze="4"]

şimdi başlar oğlumu verrinnnnnnnnnnnn banaaaaaaa ,oğlumu verinnnnnn banaaaaaaaaa:hihi::hihi:
[/sıze]

[sıze="3"]

:protesto::protesto::protesto::protesto:[/sıze]

leeeeeeeeeeennnnnnn dedikoduculaaaaaaarrrrr
bir kere ben fiki fikimi erken saatte yaptım erkenden uyudum ben bütün pozisyonları denesemde yorulmaaammmmmm
odada misafirimiz vardı ondan yazışamadık heraldeee

OP
G

gunness

Misafir
leeeeeeeeeeennnnnnn dedikoduculaaaaaaarrrrr
bir kere ben fiki fikimi erken saatte yaptım erkenden uyudum ben bütün pozisyonları denesemde yorulmaaammmmmm
odada misafirimiz vardı ondan yazışamadık heraldeee

Ezelim yorulmayacağın garanti zati ona ne şüphe biz sakinleştin dedik kızzz
:cokkomik::cokkomik::cokkomik: kızlar gerçekten ne yazmışız ama sıralayınca farkettim.

OP
E

_eZeL_

Misafir
[sıze="3"]

aslında ezel için özel bir derslik açılmadı yenı evlenen genç kızlara ders vermeli ne cevherler vardır ondaa ödül bile alırrr
[/sıze]

bence o konuda güneş daha başarılı olur ben bildiğim bir kaç yöntemi deniyorum işte onlar daha araştırmacılar karı koca :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar