Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
kızlar ben cıkıyorum
kızımı parka götürcem ordan anneme gecicemm
görüşürüz

OP
M

minietek

Misafir
eminnisin daha adet gününe 4-5 gün var çıkarmı acep:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
kız ben dr söledıgın yalanı gercek sandım onun için yalan söleseydın dedım ya yok canım boşa yaptınn o zaman benım yüzümden boşa yaptın

kızlar idrarda genelde adet günü çıkıyor kandada yumurtlamadan 10-11 gün sonra çıkıyor ama en doğrusu sabredıp adet günü yaptırmak ben sabredemeden ıkısını adetten 1 gün önce yaptırmıstım ıkısıde çıkmıstı idrar silik olarak çıktı tabii
sabırsız olan ben test yaptım ve tek çizgi :eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
üzme kendını ben nerdeyse 2-3 günde bır yaptım idrar tetı en son adetten bır gun önce sılık cıktı
kızlar dün eşim bana tel almış ihtiyacım yokkkenn
diger telefonu yeni almıştım aslındaa
istemiyorum geri verelim onun yerine başka bişi allaım dedim:D
o da benim hoşuma gitti aldımmm kullan dedi.bende cok üstüne gitmedimm

mini eşinin sana aldıgıgı gm diamond du dimi?
sen nasıl memnunmusun?
memnun degilsen valla geri vercemm acmadım daha poketini.

canım memnunum bir problem yok foto kalıtesı pek ıyı değil ama idare eder ayarlarını yaptırdım telefoncudan daha ıyı oldu problem yok farettın mı hamıle kalmak için uygun gunlerı belirleyen prgramıda var tam sana göre ve kesınlıkleee şıkkk

tşkler kızlar daha iyisi sizin olsun ama vardır mutlaka:D
içinden bi tanede kolye cıktıı.sevgililer gününden kalan kutu galiba bendeki
neyse mini bi sölesin bakalım memnunsa kullanırım,degilse geri iade etcem.
etme canım bencee ben sadece çok güzel görünüyor dıye ıstedım benım ıhtıyaçlarımı karsılıyo
sadece görüntülü konuşma yok bebeişim olunca babası arayınca onu görse iyi olurdu eğer sen görüntülü konusma ıstersen değiştir
slmmmm
nasılsınız
ben d gittim bgn
8+2 gunlükmüsüm
2 aylık yani
mide blantılarım cok kotü
canım sabah yataktan kalkmadan çizi ye diğer topıkte bırçok kısıde işe yaradı sabah bulantıları için aramızda 4 gün var bebeklerımız arasında yanıı
Kızlzar hurmada bol potasyum varmıs yemeye ıhmal etmeyın
ben yıyorumm 2-3 gunde 1-2 tane

OP
M

minietek

Misafir
kim hurma dedıyse tşk allahtan yakında aktarcı var aldım yıyorumm :dill::dill::dill::dill:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar