Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kısa sürüyordur onların mini etek üzme kendini öyle avunabilirsin :D :D :D
hayatım kısa dedığın ortalama 45 dak filan
vallah biz evliliğimizin ilk aylarında bir seferde iki üç yapıyorduk sonra bir saat sonra tekrar bir günde 5 - 6 oluyordu :D aahh ahhh doyamıyorduk o zamanlar birbirimize nerde o eski fiki fikiler :dertli:
ahhh ahhh 6 yı bende gördüm yeni evliyken fono kurbağası gibi olmuştu ipekçik
BİZE AZGIN DİYENE BAK :cokkomik: ÇİFT DİKİŞ CANPARÇAM :gul::gul:

KIZ SOĞUK SOĞUK DONDURMAYLA FANTAZİ YAPMAZ BU UMUT SEN OLAYI ANLAMADIN ANLASANA İŞTE SICAK DONDURMA ::gul:
ne yapalım güzelim gündüz ev işi yemek çocuk derken gece bole dinlenıyo insan:deli:

OP
G

gunness

Misafir
guneşşşş
ezell hazırlanıyordur şimdi beni koruuuuuuu
-yardim-yardim-yardim-yardim-yardim

sen benim canımsın ama koruyomam ilk saldırıya ben geçtim zati şimdi tükürdüğümü yalayamam biraz Ezel de söylensin sonra
dayanamam kıyamam sana

OP
E

_eZeL_

Misafir
guneşşşş
ezell hazırlanıyordur şimdi beni koruuuuuuu
-yardim-yardim-yardim-yardim-yardim

umutçum sana bir soru dondurmayı en çok sen mi seviyorsun yoksa kocan mı_?
haa yalnızca benle Ezel konuşuyoruz de mi :dill::dill:
adımızı çıkardın haa valla atacak diğer kızlar
bizi senin yüzünden Ezellllll bak ne diyoooooooo:3:

güneşçim ben fırıldaklığın bu kadarınada pes diyorum doğrusu

OP
E

_eZeL_

Misafir
hayatım kısa dedığın ortalama 45 dak filan

ne yapalım güzelim gündüz ev işi yemek çocuk derken gece bole dinlenıyo insan:deli:

canım ben onu minietek avunsun diye yazdım yoksa biliyorum bu kadar çocuk gece tv karşısında otururken olmuyor :D :D bide kız olmuş anla yani fiki fikilerin çokluğunu

bu konular konuşulurken renginle bernil neden ortadan kayboluyorlar zannediyorsun :D :D :D

OP
G

gunness

Misafir
yok bernilciğim gelin siz bana lazımsınız bunların tuzları kuru nede olsa ne yiyonuz ne içiyonuz söyleyin bana şu takviyelerde bi gelse :cikolata:

tuzumuz niye kuru kız bizde burda erkek yapmaya çalışıyoz o kadar diyet takviye bilimsel çalışmalar boşa mı
Bernil canım sen gel gündüzleri biz konuşmayız

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yok bernilciğim gelin siz bana lazımsınız bunların tuzları kuru nede olsa ne yiyonuz ne içiyonuz söyleyin bana şu takviyelerde bi gelse :cikolata:
ewet cnm bende baslamadım daha takvıyeye ya gelsınde normal seyler ıste bıldıgımız hındıma soda kecıboynuzu kuru hurma kayısı muz donusumlu olarak daha ne varkı kız senınde aklında varsa degısık sende yaz bcm

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ewet cnm bende baslamadım daha takvıyeye ya gelsınde normal seyler ıste bıldıgımız hındıma soda kecıboynuzu kuru hurma kayısı muz donusumlu olarak daha ne varkı kız senınde aklında varsa degısık sende yaz bcm

bende sizden bunları öğrendim işte
bizim bu işyerinin suyu çokmu düşük aklıma o takılıyo burda içiyorum bayağı 7 ph

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
canım ben onu minietek avunsun diye yazdım yoksa biliyorum bu kadar çocuk gece tv karşısında otururken olmuyor :D :D bide kız olmuş anla yani fiki fikilerin çokluğunu

bu konular konuşulurken renginle bernil neden ortadan kayboluyorlar zannediyorsun :D :D :D
haaa şimdi anladımmmm demekki onlarda bendeeeen sizi saman altından su yürütenler kızlar çocuğa karar verdiğiniz ay 1 kere yeter hadi 2 olsun ama yumurtlamadan günlerce sonra fiki fiki

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

mıkrop:cokkomik: bızede buldun demı bır kulp olsun bız kızlarımızdan kocamızdan memnunuz rabbım acıları gostermesın..ıns bıde oglus verdımı işlem tmm:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haaa şimdi anladımmmm demekki onlarda bendeeeen sizi saman altından su yürütenler kızlar çocuğa karar verdiğiniz ay 1 kere yeter hadi 2 olsun ama yumurtlamadan günlerce sonra fiki fiki
ewet cnm ezelın hatrına o ay dayancaz sehzademız olsun ezelın lafından kurtulalım dıye:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

oboooo benımde terbıyem bozulmayamı basladı ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar