Bu hafta vizyona giren filmler

OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
001a_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


Snow White and the Huntsman (Pamuk Prenses ve Avcı) 2012

Yönetmen: Rupert Sanders
Oyuncular: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Nick Frost, Vincent Regan, Bob Hoskins, Lily Cole, Ray Winstone, Eddie Marsan, Dave Legeno, Sam Claflin, Rachael Stirling, Ian McShane, Izzy Meikle-Small


“Pamuk Prenses ve Avcı” da, Kristen Stewart, ülkede kötü kraliçeden daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prenses’i canlandırıyor. Onu ortadan kaldırmak isteyen kötü kraliçenin aklına gelmeyen bir şey vardır. Hükümdarlığını tehdit eden genç kadın, onu öldürmesi için gönderilen Avcı’dan savaş sanatı konusunda eğitim almaktadır. Rupert Sanders’in yönettiği ve Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth ile Sam Slaflin’in oynadığı “Pamuk Prenses ve Avcı” fantastik, aksiyon ve macera sevenler için.

001b_d.jpg



ARIZA AŞK (BELLFLOWER)

Yönetmen: Evan Glodell
Oyuncular: Evan Glodell, Tyler Dawson, Jessie Wiseman


“Arıza Aşk”, zamanlarını ateşli aygıtlarla haşır neşir olarak geçiren iki arkadaşın aşkla başlayıp karabasana dönüşen hikâyesini anlatıyor. Woodraw ve Aiden, pek yakında kıyametin kopacağını ve böylelikle de hayali çeteleri Mother Medusa’nın yolunun açılacağını ümit etmektedir. Bu dünyanın sonu macerası, Woodraw’un beklenmedik şekilde karizmatik sarışın Milly’ye aşık olmasıyla kesintiye uğrar. Evan Glodell’in yönettiği ve Evan Glodell, Jessie Wiseman, Tyler Dawson ile Rebekah Brandes’in oynadığı “Arıza Aşk” dram ve gerilim türünde.


001c_d.jpg



ARAMIZDA BEBEK VAR (A HAPPY EVENT)

Yönetmen: Rémi Bezançon
Oyuncular: Louise Bourgoin, Pio Marmai, Josiane Balasko

Barbara ve Nicolas beraber çok mutlu olan ve çocuk yapmaya karar veren bir çifttir. Anne olmak daha çok Barbara’nın fikri olsa da baba olmanın heyecanı Nicolas’ı da sarar. Barbara hamileliği süresince bedenen ve ruhen birçok değişim yaşayacak, bebek sahibi olmanın çift üzerindeki etkisi doğumdan sonra daha çok hissedilecektir. Remi Bezançon’un yönettiği ve Louise Bourgoin, Pio Marmai, Josiane Balasko ile Thierry Fremont’un oynadığı 'Aramızda Bebek Var', dramatik komedi türünde.

001d_d.jpg



Prometheus (8 Haziran ) Charlize Theron

Yönetmen: Ridley Scott
Oyuncular: Charlize Theron, Guy Pearce, Patrick Wilson, Michael Fassbender, Noomi Rapace, Idris Elba, Logan Marshall-green, Sean Harris, Rafe Spall, Benedict Wong, Kate Dickie


“Prometheus” vizyona girene kadar izleyiciye sürprizlerini tiyo vermemek adına hikâyesi özenle korundu. Detayları olmakla beraber filmin yönetmeni Ridley Scott filmin ana hatlarını ve oluşumunu şöyle dile getirdi: “Bu projenin başlangıç noktası Alien olsa da oluşum süreci yepyeni, geniş bir mitolojiye ve evrene dayanıyor ve orijinal hikâye burada geçiyor. Filmin asıl hayranları Alien’ın DNA’sının izlerini bulacak olsalar da diyebiliriz ki filmin ana fikri oldukça özgün, geniş ve kışkırtıcı. Aradığım o tek hikâyeyi bulduğum ve sonunda çok sevdiğim bu türe geri döndüğüm için daha mutlu olamazdım” Gizlilik içinde çekimleri yapılan filmin hikâyesi Jon Spaihts tarafından yazıldı ve daha sonra Lost'a hayat veren Damon Lindelof'un elinden geçti. Ridley Scott’un maharetli ellerinden çıkan “Prometheus” kadrosunda Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce gibi güçlü oyuncular yer alıyor.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01karanlik_golgeler_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


KARANLIK GÖLGELER (DARK SHADOWS)
Yönetmen: Tim Burton
Oyuncular: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Eva Green

1752 yılında küçük oğlu Barnabas ile birlikte Joshua ve Naomi Collins çifti yeni bir hayata başlamak için Liverpooldan Amerika'ya taşınırlar. Ama koca bir okyanus bile aileyi rahatsız aden gizemli kabustan kaçmak için yeterli değildir. Şehirde 20 yıl geçirir.Ama köklü playboy Angelique Bouchard un kalbini kırmışlardır. Angelique Bouchard barnabası vampire çevirip mezara hapsetmiştir. İki yüzyıl sonra Barnabas mezarından yanlışlıkla serbest kalmışıtr.Ve gelişmiş 1972 dünyasında tekrardan dirilir.

01azraili_beklerken_d.jpg


AZRAİL’İ BEKLERKEN (POULET AUX PRUNES)

Yönetmen: Vincent Paronnaud, Marjane Satrapi
Oyuncular: Mathieu Amalric, Maria de Medeiros, Golshifteh Farahani

Nasser-Ali (Mathieu Amalric) ülkenin en yetenekli keman virtüözüdür. Çok sevdiği kemanı parçalanınca yeni bir tane almak için yola çıkar. Ancak yeni kemanının eskisinin yerini asla alamayacağını anlar ve ölmeye karar verir. Sekiz gün boyunca yemeden içmeden kesilir ve Azrail’in gelmesini bekler.

01babam_icin_d.jpg


BABAM İÇİN (WILL)
Yönetmen: Ellen Perry
Oyuncular: Perry Eggleton, Damian Lewis, Bob Hoskins

Yatılı okulda eğitim gören 11 yaşındaki Will (Perry Eggleton) sıkı bir Liverpool taraftarıdır. Babası, Liverpool ve Milan arasında oynanacak olan 2005 Şampiyonlar Ligi Finali’ne iki bilet almıştır. Ancak babasının ölümü üzerine biletler okul müdürünün ofisinde kilitli kalır. Will, arkadaşlarının yardımı ile biletleri ele geçirir; babasının anısını yaşatmak ve çok sevdiği Liverpool’un yanında olmak için kendi başına yola çıkar.

01gizemli_kadin_d.jpg


GİZEMLİ KADIN (LA FEMME DU VÈME)
Yönetmen: Pawel Pawlikowski
Oyuncular: Ethan Hawke, Kristin Scott Thomas, Joanna Kulig

Amerikalı yazar Tom Ricks (Ethan Hawke), arasının bozuk olduğu eşini ve kızını geri kazanmak amacıyla Paris’e gelir. İşler istediği gibi gitmeyince şehir dışında döküntü bir otele yerleşir ve gece bekçisi olarak çalışmaya başlar. Hayatına Margit’in (Kristin Scott Thomas) girmesiyle, kızının kaybolması başta olmak üzere bir dizi açıklanamaz olay baş gösterir.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx

Bu hafta "Buz Devri"nin merakla beklenen yeni bölümünden Goethe'nin ünlü eseri "Faust" uyarlamasına, animasyon ve dramdan Avrupa sinemasına her türün meraklılarını mutlu edecek 5 yeni film vizyona girecek.


Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor:
Yönetmenliğini Steve Martino ve Michael Thurmeir'in yaptığı "Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift)", bu kez 3D olarak hayranlarıyla buluşacak.

Küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de ilgiyle izlediği serinin yeni bölümünde Manny, Diego ve Sid'in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenler beyazperdeye taşınıyor.

Çernobilin Sırları:
Haftanın korku filmi "Çernobil'in Sırları" ise 1986'da Rusya'da Çernobil nükleer reaktörünün patlamasıyla dünyayı nükleer felaket gerçeğiyle yüz yüze getiren Çernobil Faciası'ndan yola çıkıyor. Yönetmenliğini Bradley Parker'ın yaptığı filmde, Devin Kelley, Jonathan Sadowski, Ingrid Bolso Berdal rol aldı.

Daha İyi Bir Hayat:
"Daha iyi bir hayat" adlı dram türü Fransız filminde ise Guillaume Canet, Leila Bekhti, Slimane Khettabi rol alıyor. Film, sevdiği kadın ve oğluyla başka bir şehirde yeni bir hayat kurmak isteyen Yann'ın yaşadıklarını anlatıyor.

Faust:
Alman yazar Wolfgang Won Goethe'nin "ruhunu şeytana satan insanı" anlattığı ünlü eseri "Faust", bu kez ünlü Rus yönetmen Alexandre Sokurov'un yorumuyla Türk izleyicisiyle buluşacak.

Anton Adasinskiy, Hanna Schygulla ve Sigurdur Skulasson'ın rol aldığı film, dünya prömiyerini 68. Venedik Film Festivali'nde yaptı ve "Altın Aslan" ödülünü aldı.

Film 31. İstanbul Film Festivali'nde "Yıllara Meydan Okuyanlar" bölümünde Türkiye seyircisiyle buluşmuştu.

Ya Aşk Olmasaydı:
Romantik komedi türündeki "Ya Aşk Olmasaydı"nın yönetmenliğini ise Vicente Villanueva yapıyor. Hugo Silva, Adriana Ugarte, Alejandro Casaseca, Paco Luque, Inma Cuevas'ın rol aldığı filmde, gittiği falcının hayatının aşkını pek yakında bulacağını söylediği Merce'in ve bir televizyon yıldızı olmak isteyen kardeşi Loreto'nun hikayesini anlatıyor.

CNNTÜRK
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
001orumcek_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


İNANILMAZ ÖRÜMCEK ADAM
The Amazing Spider-Man-Örümcek Adam 4


Yönetmen: Marc Webb
Oyuncular: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans
Dünyanın en popülar kahramanlarından biri olan Örümcek-Adam, hikayesinde yeni bir sayfa açarak İnanılmaz Örümcek-Adam ile tekrar beyazperdede. Peter Parker’ın farklı ve bilinmeyen yönüne odaklanan filmde Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, ile Martin Sheen ve Sally Field rol alıyorlar. Filmin yönetmeni Marc Webb, Stan Lee ve Steve Ditko’ya ait Marvel Çizgi Romanlarından uyarlanan senaryo James Vanderbilt tarafından yazıldı. Laura Ziskin, Avi Arad, ve Matt Tolmach, Marvel Entertainment-Columbia Pictures işbirliği ile filmin yapımcılığını üstleniyorlar. Film 3 Temmuz 2012 tarihinden itibaren tüm dünyada 3D olarak gösterime girecek.


01ask_sanati_d.jpg


AŞK SANATI

Yönetmen: Emmanuel Mouret
Oyuncular: Emmanuel Mouret, Pascale Arbillot, Ariane Ascaride
"Aşk sanatı"nı yönetmen Emmanuel Mouret'den öğrenmeye hazır mısınız?

Baş rollerini Fransızların gözde oyuncuları arasında yer alan Gaspard Ulliel, Judith Godrèche, François Cluzet, Julie Depardieu'nun paylaştığı filmde ilişkilerin çıkmaz sokakları ve bolca aşk üçgeni mevcut!
Günümüz modern ve karmaşık kadın-erkek ilişkilerinin masaya yatırıldığı romantik komedinin senaryosu da oyuncu Emmanuel Mouret'in kaleminden çıkmış...

01bu_dans_senin_d.jpg


BU DANS SENİN


Yönetmen: Sarah Polley
Oyuncular: Seth Rogen, Michelle Williams , Sarah Silverman

Meşhur yemek kitabı yazarı Lou (Seth Rogen) ile mutlu bir evliliği olan 28 yaşındaki Margot (Michelle Williams) bir gün Daniel (Luke Kirby) isimli bir adamla karşılaşır ve aralarında etkileşim olur. Daniel'ın evlerinin karşısındaki caddede yaşadığını öğrenmesiyle Margot'un evcimen hayatı zamanla altüst olur ve bir karar vermek zorunda kalır.




01dedektif_dee_gizemli_alev_d.jpg


DEDEKTİF DEE GİZEMLİ ALEV

Yönetmen: Hark Tsui
Oyuncular: Andy Lau, Tony Leung Ka Fai, Chao Deng
M. S. 90 yılında Luoyang’ta dev bir Budist anıtı inşa edilmektedir. Yapımın bittiği gün, Çin’in ilk kadın İmparatoru Wu tahta oturacaktır. Ancak bazı olaylar Wu’nun tahta çıkmasını tehdit etmektedir. Sekiz yıl boyunca Wu’nun adamlarından bazıları halka açık yerlerde yanmaya başlar. Son kurban anıt sorumlusudur. Katil, otoriteye meydan okumaktadır.

01kiyamet_d.jpg

KIYAMET KİTABI

Yönetmen: Kim Ji-woon (+1)
Oyuncular: Kang-woo Kim, Ma Dong-seok, Jin Ji-hee

Fütürist, modern ve yüksek teknoloji sahibi bir dünyada, kendi kendini yok etmeye meyilli bir insan ırkı. İnsan zekasıyla robotların yapay zekasının yer yer karşı karşıya geldiği, yer yer içi içe geçtiği 3 farklı hikaye. Bir aşk hikayesinin ortasına düşen ve insanları zombiye çeviren bir virus; insan beyninin kapasitesinde düşünüp davranabilen bir robot ve dünyaya hızla yaklaşan bir meteor. Dünyanın sonu yeni bir başlangıç olabilir mi?
01peki_simdi_nereye_d.jpg

PEKİ ŞİMDİ NEREYE ?

Yönetmen: Nadine Labaki
Oyuncular: Kevin Abboud, Claude Baz Moussawbaa, Julian Farhat
İstanbul Film Festivali’nde açılış filmi olarak gösterilen ve büyük beğeni toplayan Karamel filminin yönetmeni Nadine Labaki senaryosunu yazdığı, yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenip başrolünde de oynadığı filmi 'Peki Şimdi Nereye?' ile dinsel çatışmaları ve savaşın anlamsızlığını kadınların kıvrak zekâsı üzerinden eleştiriyor. Cannes’daki dünya prömiyerinde dakikalarca ayakta alkışlanan Labaki’nin mizah ve içtenlikle dolu son filmi, memleketi Lübnan’da hiçliğin ortasında güneşten kavrulmuş, savaşın ardından yaralarını sarmaya çabalayan küçük bir köyde geçiyor.





Sabah

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu hafta vizyona giren filmler

27timarhane_d.jpg



Secretstone- Tımarhane (13 Temmuz)

Ekim 2009’da üç genç kişiden oluşan bir film ekibi terk edilmiş bir akıl hastanesine girer. Vakti zamanında burada hastaları tedavi için insanlık dışı yöntemler kullanılmıştır. Hatta hastanenin hayaletli olduğuna dair söylentiler mevcuttur. Hastanede çekime başlayan ekip bir süre sonra yalnız olmadıklarını anlar.

28yasam_savasi_d.jpg


Yaşam Savaşı - La Guerre Est Déclarée (13 Temmuz)

İlk görüşte birbirlerine aşık olan Roméo (Jérémie Elkaim) ve Juliette (Valérie Donzelli) beraberliklerini bir bebekle taçlandırır. Adam’ın doğumuyla birlikte mutlulukları daha da artar. Ancak birkaç ay sonra bebeğin beyin tümörü olduğu ortaya çıkar. Roméo ve Juliette oğullarını yaşatmak için her şeyi göze alır; hastalığa ve ölüme karşı savaş ilan eder.

29cinnet_gecesi_d.jpg



Cinnet Gecesi (Orijinal Adı: The Incident)

Yönetmen: Alexandre Courtes
Oyuncular: Dave Legeno, Rupert Evans
Tür: Korku
İthalat: Bir Film
Dağıtım: M3 Film
Gösterim Tarihi: 13 Temmuz 2012

George, Max ve Ricky bir rock grubunda müzik yapmaktadırlar. Küçük yerlerde sahne alsalar da ünlü olmayı hayal etmektedirler. Parasız kaldıklarında bir tımarhanede çalışmak zorunda kalırlar. Fakat bir gece büyük bir fırtına tımarhanede elektriklerin kesilmesine yol açar. Merkezi sistemle kilitlenen kapılar açılır ve tımarhanede yaşayan hastaların hepsi ansızın serbest kalır. Üçlü için hayatta kalma mücadelesi başlamıştır

01bir_mafya_hikayesi_d.jpg



Bir Mafya Hikayesi Orijinal Adı: Les Lyonnais

Yönetmen: Olivier Marchal
Oyuncular: Gérard Lanvin, Tchéky Karyo, Daniel Duval
Senaryo: Olivier Marchal, Edgar Marie (Edmond Vidal’in Pour une poignée de cerises adlı kitabından)
Süre: 102 dk. Yapım: Fransa, Belçika (2011)
İthalatçı: Kalinos
Dağıtımcı: Tiglon Film
Gösterim Tarihi: 13 Temmuz 2012


70’lerde Lyon’un en azılı çetesine liderlik eden Edmond ‘Mamon’ Vidal (Gérard Lanvin) Çingene köklerine hep sadık kalmıştır. 1974’te tutuklanır. İçeride de dışarıda da çocukluk arkadaşı Serge’yi (Tchéky Karyo) korumayı görev bilir. Vidal şimdi 60’larındadır. Artık emekli olmuş, ailesiyle huzurlu bir yaşam sürmektedir. Ancak Serge’nin hâlâ suç dünyasında olması onu da etkileyecektir.

01uyarisiz_siddet_d.jpg



Uyarısız Şiddet: ATM (Orijinal Adı: ATM)

Yönetmen: David Brooks
Oyuncular: Alice Eve, Josh Peck, Brian Geraghty
Senaryo: Chris Sparling
Süre: 90 dk.
Yapım: ABD (2012)
İthalatçı: D Productions
Dağıtımcı: Pinema
Gösterim Tarihi: 13 Temmuz 2012

Ofisteki yılbaşı kutlamasından çıkan David (Brian Geraghty), Emily (Alice Eve) ve Corey (Josh Peck) dönüş yolunda para çekmek için bir ATM’de dururlar. Ancak yüzünü kapüşonla gizlemiş bir adam ATM’nin kapısında onları bekler ve dışarı çıkmalarına izin vermez. Gençlerin hayatta kalabilmek için bu esrarengiz adamla kovalamaca oynamaktan başka seçeneği yoktur.

01olmak_istedigim_yer_d.jpg


Olmak İstediğim Yer - This Must Be The Place (13 Temmuz)

Uzun zamandır sahnelerden ve müzikten uzak duran rock yıldızı Cheyenne, 30 yıldan beri görüşmediği babasının ölümü üzerine, 2. Dünya Savaşı sırasında babasına Auschwitz toplama kampında işkence eden Nazi subayını bulmayı kendine görev edinir ve ABD'yi boydan boya kateder.

01vahsiler_d.jpg



Vahşiler (Orijinal Adı: Savages)

Yönetmen: Oliver Stone
Oyuncular: Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson
Senaryo: Shane Salerno, Don Winslow, Oliver Stone (Don Winslow’un aynı adlı romanından)
Yapım: ABD (2012)
Dağıtımcı: UIP
Gösterim Tarihi: 13 Temmuz 2012

Ben (Aaron Johnson) ve Chon (Taylor Kitsch) evde yetiştirdikleri marihuanaların kazancıyla California’da rahat bir hayat sürmektedir. İkisi de Ophelia’ya (Blake Lively) aşıktır. Konforlu hayatları, Meksikalı Baja Karteli’nin onları kendilerine katılmaya zorlamasıyla kabusa döner. Ophelia kaçırılınca, iki arkadaş tekinsiz narkotik ajanı Dennis’in (John Travolta) desteğiyle kartele karşı büyük bir savaşa girişir.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01205_korku_odasi_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


205: KORKU ODASI 205 - ZIMMER DER ANGST
Yönetmen: Rainer Matsutani
Oyuncular: Jennifer Ulrich, André Hennicke,Inez Bjørg David

Kimse yaşamamaktadır. 19 yaşındaki öğrenci Katrin (Jennifer Ulrich) için bu hiç önemli değildir. Zira onun tek isteği evden ve aşırı korumacı annesinden kurtulup özgür olabilmektir. Bir yandan okuluna devam ederken bir yandan da hayatını yaşamaya başlar. Ancak zamanla neden herkesin bu odadan uzak durduğunu anlar.

01barbara_d.jpg


BARBARA
Yönetmen: Christian Petzold
Oyuncular: Nina Hoss, Ronald Zehrfeld, Rainer Bock


Barbara iki arzusu arasında kalmıştır: Doğu Bloku’ndan bir daha dönmemek üzere kaçma isteği ile çocuk cerrahı Andre’ye duyduğu sevgi. Doktor olarak görev yaptığı Doğu Berlin’den uzaklaştırılarak her şeyden uzaktaki kırsal bir bölgede yer alan küçük bir hastaneye sürülmüştür, fakat hâlâ ülkeden kaçmayı planlamaktadır. Tam da bu sıralarda Andre, mesleki becerilerine duyduğu itimat, ilgili tavırları ve gülümseyişiyle kadının kafasını karıştırır. Barbara hem kendisi, hem gelecekle ilgili planları, hem de sevgisi üzerindeki kontrolünü kaybetmeye başlar…

01hizmetkar_albert_nobbs_d.jpg


HİZMETKAR ALBERT NOBBS - ALBERT NOBBS
Yönetmen: Rodrigo Garcia
Oyuncular: Glenn Close, Mia Wasikowska, Janet McTeer




Albert Nobbs (Glenn Close) 19. yüzyıl İrlanda’sında çalışmak, hayatta kalmak, bağımsız ve bekar olarak yaşayabilmek için erkek kılığına girmiş bir kadındır. Uzun zamandan beri Dublin’in en lüks otelinde kâhya olarak çalışmaktadır. Otelin boya badanası için işe alınan Hubert Page (Janet McTeer) ile tanışması, Nobbs’un hayatını değiştirecek; genç hizmetçi Helen’i (Mia Wasikowska) de planlarına dahil edecektir.

01isyan_d.jpg


İSYAN - LOCKOUT
Yönetmen: James Mather, Stephen St. Leger
Oyuncular: Guy Pearce, Maggie Grace, Joseph Gilgun


Sene 2079... M.S. Bir, uzayda kurulmuş bir hapishanedir. Dünyadan getirilmiş en tehlikeli 500 suçlu burada uyutulmaktadır. A.B.D. Başkanı’nın kızı Emilie Warnock (Maggie Grace) hapishaneye gelir gelmez isyan çıkar. Emilie ve M.S. Bir mürettebatı mahkumlar tarafından esir alınır. Casusluktan tutuklanmış eski devlet ajanı Snow (Guy Pearce) Emilie’yi kurtarmakla görevlendirilir.

01miss_bala_d.jpg


MISS BALA

Yönetmen: Gerardo Naranjo
Oyuncular: Stephanie Sigman, Noe Hernandez, Irene Azuela


Laura Guerrero, Meksikalı, genç, güzel ve hırslı bir kadındır. Hayattaki en büyük ideali ise güzellik yarışmasında birinci gelmektir. Tesadüf eseri bir gece ******nde narkotik polislerince işlenen bir katliama tanık olunca, hayallerine ulaşmasının yegane yolunun uyuşturucu şebekesiyle işbirliği yapmaktan geçtiğini anlar.

01olum_uykusu_d.jpg



ÖLÜM UYKUSU - MIENTRAS DUERMES
Yönetmen: Jaume Balagueró
Oyuncular: Luis Tosar, Marta Etura, Alberto San Juan

Cesar (Luis Tosar) orta yaşlarda bir apartman görevlisidir. Apartman sakinlerinin tüm zayıf noktalarını ve sırlarını bilmektedir. Kendini hiçbir zaman mutlu hissetmediği için diğerlerinin acılarıyla yaşamını sürdürür. Kendisine her sabah selam veren Clara’nın (Marta Etura) neşeli hali Cesar’ın sinirlerini bozmaktadır. Genç kadını takıntı haline getirir ve onu mutsuzlaştırmak için her yolu dener.

01ozgur_adamlar_d.jpg


ÖZGÜR ADAMLAR - LES HOMMES LIBRES
Yönetmen: İsmail Ferroukhi
Oyuncular: Tahar Rahim, Michael Lonsdale, Mahmud Shalaby



Alman işgali altındaki Paris... 1942... Younes (Tahar Rahim) karaborsayla geçimini sağlamaya çalışan Cezayirli genç bir göçmendir. Polis tarafından tutuklanır ve casusluk yapması karşılığında serbest bırakılır. Younes, polisin direnişçilere ve Yahudiler’e yardım ettiğinden şüphelendiği Müslümanlar’ı ihbar edecektir. Ancak onların içine girdikçe taraf değiştirir ve bir özgürlük savaşçısına dönüşür.

01sahte_gelin_d.jpg


SAHTE GELİN

Yönetmen: Sheree Folkson
Oyuncular: Kelly Macdonald, David Tennant, Danny Bage, Dylan Moran, Hannah Bourne, Michael Urie, Sally Phillips, Alice Eve, Federico Castelluccio, Maureen Beattie, Muriel Barker, Jeannie Fisher, Hamish Clark

Ünlü bir Hollywood yıldızı bir İskoç adasında evlenmeye karar verir ve peşine bir magazinciler ordusu takılır. Katie ise İskoçya'da yaşayan sıradan bir kızken, Hollywood yıldızını paparazilerden uzaklaştırma görevi bir anda ona kalır.

01yasak_ask_d.jpg



YASAK AŞK - EN KONGELIG AFFÆRE
Yönetmen: Nikolaj Arcel
Oyuncular: Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaard, Alicia Vikander.

18. yüzyıl... Caroline Mathilde (Alicia Vikander) Danimarka Kralı 7. Christian (Mikkel Boe Følsgaard) ile evlidir. Akli dengesi bozuk olan Kral, saray doktoru Johann Friedrich Struensee (Mads Mikkelsen) tarafından tedavi edilmektedir. Zamanla Alman doktor ile genç Kraliçe arasında tutkulu bir aşk filizlenir. Bu ilişki, bir ulusun kaderini değiştirecek devrimin öncüsü olacaktır.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
atman_f0760171-9f9c-4e13-8076-0f750d113a50_3_6B961E5F-43E2-4D2F-A85C-807A17E157F9.jpg


4 Yeni film vizyonda

trans.gif

Bu hafta 4 yeni film vizyona girdi. Starı Dark Knight Rises..
trans.gif


The Dark Knight Rises

Bölge Valisi Harvey (İki-Yüzlü) Dent'in ölümünden ve Joker'in korkunç dalaveralarının ardından sonra Gotham oldukça keyifsiz, durağan bir yerdir... Batman'ın Dent tarafından işlenen cinayetleri üstlenmesinin ardından Gotham şehri sakinleri ve polis yakalamak ve tutuklamak için Batman'ı aramaktadır. Fakat 'Pelerinli Savaşçı'ın yokluğunda, Gotham Şehri Harvey Dent'in ilhamı ve ünü sayesinde çok daha barış dolu olmuştur... Oysaki Gotham şehrinin iç kısımlarında şehri yok etmek ve Dent'in adını lekelemek isteyen yeni bir tehdit doğmuştur...
batman_b0a5d394-bde0-42e9-88fc-6cc762585214_1.jpg

Selina Kyle ikinci kişiliği Kedikadın olarak Bruce Wayne'i bu tehdide karşı uyarmaya gelir ve Batman'ın geri dönmesini bekler... Emniyet güçleri de yakalamakta başarısız oldukları bu tehdide karşın Batman'ın mutlaka döneceğini düşünürler... Bruce Wayne bir kez daha harekete geçmeli ve en az kendisi kadar güçlü, zeki ve karmaşık olan Bane'e karşı gelmek için Batman'e dönüşmelidir...
max-maceralari_788411d0-1a71-4e26-9e34-448826bf54c3_1.jpg

Max maceraları 2 Krallığa yolculuk
Max Maceraları: Kralın Doğuşu filmiyle başlayan Aslan Max ve dostlarının heyecan dolu macerası ikinci filmle devam ediyor. Max, son güç kristalini ele geçirmemesi için Gölgelerin Efendisi ile ezeli mücadelesini sürdürüyor. Fakat bu sefer Max ve arkadaşlarının karşısına Gölge Yarasaları ve Gölge Örümcek de çıkıyor. Sonsuzluk ormanından gizemli adaya uzandıkları zorlu ve macera dolu bir yolculuk sonucu, son güç kristalinin bulunduğu Buzlar Diyarı'na varıyorlar. Ama son güç kristali maalesef Gölgelerin Efendisi'nin eline geçiyor. Şimdi Aslan Krallığı'nın kurtuluşu gerçekten tehlikede...
kayip_75fdc241-b2b0-492e-a0bb-719637c9fb0e_1.jpg

Kayıp
Jill Parrish, gece vardiyasındaki işini bitirip eve döndüğünde kızkardeşi Molly'nin kaçırılmış olduğunu görür. Kendisi de bir yıl önce kaçırılmış ama canını kurtarmış olan Jill aynı seri katilin, bu kez kardeşi Molly'yi kaçırdığından hiç şüphe duymamaktadır. Polisler ise Jill'in aklını kaçırdığını düşünmekte ve ona yardımcı olmamaktadır. Jill kardeşini kurtarmak için harekete geçer.
polis_69ac40ba-6d1e-4915-b739-5b15e5383543_1.jpg

Polis
Paris Çocuk Koruma Birimi'nde çalışan Chrys, Nadine, Iris ve Fred, bir yandan kendi kişisel meseleleriyle boğuşurken bir yandan da pedofili gibi suçları araştırmaktadır. Melissa, İçişleri Bakanlığı tarafından birimin faaliyetlerini belgelemesi görevi verildiğinde ekibe katılır ve toplumun kabusları birinci elden gözlemlenir: Çocuklarına kötü davranan ebeveynler, yabancılaşmıştır.
ekolay
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
aftanın-filmleri_3e62daf6-7e99-495e-b55e-7f7cbfb581b3_3_D8A2D5FB-2E31-47FA-ACA5-6238C8564C14.jpg


SÜPER! 8 Yeni film vizyonda

trans.gif

Haftanın filmleri bu kez 8 tane.
trans.gif


Bu hafta 8 yeni film vizyona çıktı. Sadece "Dabbe:Bir cin vakası" filmi yerli.

İşte haftanın 8 filmi:
dabbe_75ae17c1-c577-4d50-84d3-2df69239f7bd_1.jpg

Dabbe :Bir Cin Vakası
Film, Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T.'nin ani ve sebepsiz bir şekilde bedensiz bir varlığın saldırısına uğramalarını ve arkasındaki ürpertici sırrı gerçek görüntülere dayanarak anlatıyor. Türk psikiyatri tarihine "Ceyda T. Kayıtları" olarak geçen olaydan esinlenen film, Ceyda T. ve ailesinin video görüntüleri ve adli kayıtlar ile kurgulanarak oluşturuldu.
gokyuzunde-bir-ayna_943c8203-cd02-4db0-8085-45f8266ee755_1.jpg

Gökyüzünde bir ayna
Katalan öğretmen Laila, Katmandu'da aşırı yoksullukla ve içler acısı bir eğitim sistemiyle karşılaşır. Oturma izni için anlaşmalı bir evlilik ayarlar, varoşlardaki çocukları eğitmeye yönelik bir projeye girişir. Öğretmen bir arkadaşı ve yeni kocasının yardımıyla Nepal toplumunun derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkar.
esaret_4dce2086-e3f3-4101-90af-495df5d1b3a5_1.jpg

Esaret
8 yıl tutsaklıktan sonra Gaelle birdenbire kendisini kaçıran Vincent tarafından serbest bırakılır. Yeni özgür hayatı ona farklı bir bakış açısı sağlar. Filmde, kurban ve onu kaçıran kişinin arasındaki uzun süreli ilişkiden, şaşırtıcı şekilde şefkatli ve hatta kafa karıştırıcı inkâr edilemez bir sevginin ortaya çıkışı anlatılıyor.
eva_59050862-9221-45b9-a22d-23ff13cdef92_1.jpg

Eva
Yıl 2041. Başarılı sibernetik mühendisi Alex Garel, yeni bir çocuk robot projesi için 10 yıl sonra eski üniversitesine geri döner. Alex'in uzaklarda olduğu yıllar içerisinde üniversite aşkı Lana ile kardeşi David hayatlarına devam etmiş ve birlikte yaşamaya başlamışlardır. Alex, Lana ve David'in ilginç ve renkli bir kişiliğe sahip küçük kızları Eva'yı robot projesi için model olarak kullanmaya karar verir.
bu-gece-benimsin_0334ab70-34e5-4d40-96be-d0f27d18cf6b_1.jpg

Bu gece benimsin
Adam ve Morello iki ayrı grubun solisti olan rock yıldızlarıdır ve büyük bir problemleri vardır. İlk defa çok büyük bir festivalde sahne alacaklarken, çılgın bir rahip onları birbiriyle kelepçelemiştir. Sahneye çıkmaya saatler kalmıştır, kelepçenin anahtarı kayıptır ama bu zıt ikilinin kalplerinin anahtarları bulunabilecek midir?
baskin_c720dc5f-e67d-4d28-898c-f9d9eb46fe23_1.jpg

Baskın
Bir özel harekât timi, bir apartmanın uyuşturucu tüccarı olan sahibini yakalamak için kapıya dayanır. Haberin yayılmasıyla birlikte, her bir katı psikopatlar, katiller ve hırsızlar için sığınak olmuş bu binanın ışıkları söndürülür, tüm çıkışlar kapatılır. Timdeki polislerin çoğu acımasızca öldürülür, hayatta kalanlar binada mahsur kalır.
tepedeki-ev_5b875e44-08ca-45e1-b072-c9a4276f6036_1.jpg

Tepedeki ev
Film, beş kişilik bir ailenin en büyük çocuğu olan Umi'nin hayatına odaklanıyor. Kore Savaşı sırasında kaybolan babasının döneceği ümidiyle Umi, her gün deniz kenarındaki evlerinden bir çift flama sallamaktadır. Okulda ise bir öğrenci hareketinin içinde olan Umi, Jun'a âşık olur. Ancak zaman içinde ikilinin arasında kan bağı olma ihtimali ortaya çıkacaktır.
ne-adam-ama_352392b4-0357-4dd8-b11a-d886cf5bd90d_1.jpg

Ne adam ama
Alex, genç, yakışıklı fakat biraz talihsiz bir öğretmendir. Kız arkadaşı Caroline tarafından terk edildikten sonra artık bir şeyleri değiştirmesi gerektiğini de fark eder. Kendisinden, kadınların ilgisini çekecek, güven veren, modern bir erkek yaratmak zorundadır. Nele ve arkadaşı Okke, Alex'e bu işin püf noktalarını sonuna kadar öğretmeye kararlıdır.
ekolay
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01_d.jpg

Bu hafta vizyona giren filmler


360
Yönetmen: Fernando Meirelles
Oyuncular: Rachel Weisz, Jude Law, Anthony Hopkins
Senaryo: Peter Morgan (Arthur Schnitzler’in Reigen adlı oyunundan)


İngiliz işadamı Michael Daly (Jude Law) bir hayat kadını ile buluşmaya hazırlanmaktadır. Güzel eşi Rose (Rachel Weisz) da kocasına sadık değildir. Yaşlı bir adam (Anthony Hopkins) uzun zamandır kayıp olan kızının cenazesi için yola çıkar. Tyler (Ben Foster) adlı tecavüzcü hapisten yeni çıkmıştır ve dışarıdaki dünyada sakin kalmaya çalışmaktadır.

01c_d.jpg



CEHENNEM MELEKLERİ 2 (Orijinal Adı: The Expendables 2)
Yönetmen: Simon West
Oyuncular: Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger
Senaryo: Richard Wenk, Ken Kaufman, David Agosto, Sylvester Stallone


Barney Ross (Sylvester Stallone) ve ekibine Bay Church (Bruce Willis) tarafından yeni bir görev verilir. Basit gibi görünen bu görev sırasında işler ters gider ve ekip üyelerinden biri öldürülür. Cehennem Melekleri, kardeşlerini öldüren Jean Vilain (Jean-Claude Van Damme) ile çetesinden intikam almak ve dünyayı yok edecek güçteki silahı durdurmak için harekete geçer.

01t_d.jpg


TİNKER BELL: GİZEMLİ KANATLAR (Orijinal Adı: Tinker Bell: Secret Of The Wings)
Yönetmen: Peggy Holmes, Bobs Gannaway
Seslendirenler: Mae Whitman, Timothy Dalton, Anjelica Huston
Senaryo: Ryan Rowe

Peri arkadaşlarıyla birlikte yasaklanmış Kış Ormanı’na gider. Merak ve macera duygusu Tinker Bell’i inanılmaz bir keşfe götürür. Peri dünyasını sonsuza dek değiştirebilecek büyülü bir sırrı ortaya çıkarır.

01v_d.jpg



VAMPİR AVCISI: ABRAHAM LINCOLN Orijinal Adı: Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Yönetmen: Timur Bekmambetov
Oyuncular: Benjamin Walker, Dominic Cooper, Anthony Mackie
Senaryo: Seth Grahame-Smith (kendisinin aynı adlı romanından)

19. yüzyılın başları… Abraham Lincoln’ün annesi bir vampir tarafından öldürülür. Yıllar sonra annesinin katili olan vampirle mücadelesinde Henry Sturgess (Dominic Cooper) Lincoln’ün hayatını kurtarır ve ona vampir avcısı olmayı öğretir. Abraham Lincoln (Benjamin Walker) Amerika’nın başkanı olduğunda en büyük emeli vampirleri tümüyle ortadan kaldırmaktır. Gündüzleri devlet sorunlarıyla uğraşan Lincoln, geceleri ise acımasız bir vampir avcısına dönüşür.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01b_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler

BOURNE’UN MİRASI (THE BOURNE LEGACY)

Yönetmen: Tony Gilroy
Oyuncular: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton, Albert Finney, Joan Allen, Scott Glenn, Stacy Keach, Oscar Isaac

Bildiğiniz Bourne evreni genişliyor. Efsane seriye yeni bir CIA ajanı Aaron Cross (Jeremy Renner) katılıyor ve ilk üç filmde yaşanan tüm olaylar Cross'un hayatıa ölüm-kalım savaşı olarak yansıyor. Robert Ludlum'un romanlarından uyarlanan 3 filmlik ilk seri Matt Damon ile bütünleşirken her senaryoda ortak yazar olan Tony Gilroy, bu sefer yönetmen koltuğuna da oturuyor. Son dönem aksiyon sinemasının yükselen yıldızı olarak olarak seyrettiğimiz Jeremy Renner'e bu filmde Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach ve Oscar Isaac eşlik ederken, önceki seriden Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn ve Scott Glenn tanıdık isimler olarak göze çarpıyor.

01k_d.jpg


KORKU KAPANI

Yönetmen: Johannes Roberts
Oyuncular: Noel Clarke, Jamie Thomas King, Laura Haddock, Davie Fairbanks, Amy Pemberton , Ruth Gemmell, Ned Dennehy, Geoff Bell, Alex Price, Robert Freeman

Londra'da koas ortamı hüküm sürmektedir zira oldukça gizli veriler taşıyan askeri bir yük taşıma uçağı düşmüştür. Tüm kargo da şehrin dört bir yanına yayılmıştır. Şehrin içinde olduğu bu durumdan habersiz olan Charlie ve Shelley, ani ayrılık kararı sonrası kiralık bir depoda eşyaları bölüşmektedirler. Üstelik yanlarında en iyi arkadaşları Mark ve Nikki de vardır. Fakat bir anda elektrikler kesilir ve uzun koridorlarla birbirine bağlı olan depolarda mahsur kalırlar. Daha da kötüsü peşlerinde onları bir bir avlayan gizemli bir avcı vardır. Kilitli ve güvenli kalma üzerine kurulu bir sistemin içinden nasıl sağ çıkmayı başaracaklardır?

01p_d.jpg


PARIS MANHATTAN

Yönetmen: Sophie Lellouche
Oyuncular: Alice Taglioni, Patrick Bruel, Marine Delterme

Eczacı Alice (Alice Taglioni) tam bir Woody Allen hastasıdır. Bütün filmlerini izlemiştir ve filmlerindeki replikleri ezbere söyleyebilmektedir. 30’unu geçmesine rağmen hâlâ bekardır. Ailesi onun için mükemmel bir erkek düşünürken Alice, Victor (Patrick Bruel) ile tanışır. Alice’in tek bir Woody Allen filmi izlememiş bu adam hakkında şüpheleri vardır. Victor da Alice’in hayallerindeki erkek olmadığının farkındadır.


01_d.jpg


SAFTİRİK: İŞTE ŞİMDİ YANDIK (DIARY OF A WIMPY KID: DOG
DAYS)

Yönetmen: David Bowers
Oyuncular: Zachary Gordon, Devon Bostick, Peyton List

Yaz tatili başlamıştır. Ve tabii ki bunaltan yaz sıcakları da… Greg Heffley (Zachary Gordon) hem yazın bu en sıcak günlerinden hem de sorumluluklardan ve kurallardan kurtulmak için bir plan yapmıştır. Ancak ailesinin onun için farklı planları vardır. Ailece geçirilen havuz tatili ve arkasından gelen kamp yolculuğu Greg’in tatilini zehir eder.
Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01bahse_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


Bahse var mısın? (Lay the favorıte)

Yönetmen: Stephen Frears
Oyuncular: Bruce Willis, Rebecca Hall, Catherine Zeta-Jones

Las Vegas’ın başarılı spor bahisçilerinden Dink (Bruce Willis), Beth (Rebecca Hall) ile çalışmaya başlar. Ancak kocasını Beth’ten kıskanan Tulip (Catherine Zeta-Jones) yüzünden araları açılır. Dink’ten ayrılan Beth, New York’ta yasal olmayan işler yürüten bir bahisçinin ekibine katılır. Ancak başı derde girince yeniden Dink ile işbirliği yapmak zorunda kalır.

01cesur_d.jpg


Kültür Sanat 07 Eylül 2012, Cuma
CESUR (BRAVE)

Yönetmen: Mark Andrews, Brenda Chapman
Seslendirenler: Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson

Çok yetenekli bir okçu olan Merida, Kral Fergus (Billy Connolly’nin sesiyle) ve Kraliçe Elinor’un (Emma Thompson’ın sesiyle) aceleci kızlarıdır. Kendi hayat yolunu kendi çizmeye kararlı olan Merinda, ülkenin şamatacı lordlarına ait olan asırlık bir geleneğe karşı çıkar: Heybetli Lord MacGuffin (Kevin McKidd’in sesiyle), huysuz Lord Macintosh (Craig Ferguson’un sesiyle) ve aksi Lord Dingwall (Robbie Coltrane’in sesiyle). Merida’nın hareketleri farkında olmadan krallık içerisinde kaos ve öfke yaratır. Garip Bilge Kadın’a (Julie Walters’ın sesiyle) başvurduğunda ise uğursuz bir dilek onu beklemektedir. Merinda peşindeki tehlikeli güçleri keşfederken çok geç olmadan o korkunç laneti bozmaya çalışır ve gerçek cesaretin ne olduğunu anlar.Cesur’ (Brave) unutulmaz karakterleri ve her yaştan izleyicinin keyif aldığı Pixar imzasıyla bir cesur yüreğin macerasını anlatıyor.

01elena_d.jpg


ELENA

Yönetmen: Andrei Zvyagintsev
Oyuncular: Nadezhda Markina, Aleksey Rozin, Andrey Smirnov

Elena (Nadezhda Markina) bakıma muhtaç, zengin ve yaşlı Vladimir (Andrey Smirnov) ile evli olan bir hemşiredir. Bir gün adam kalp krizi geçirir ve vasiyetini hazırlamaya başlar. Elena, hazırlanan vasiyete dahil olmadığını ve adamın tüm varlığının onu hiç sevmeyen kızına bırakıldığını öğrenir. Bunun üzerine Elena, önceki evliliğinden olan işsiz oğlunun geleceği için kritik bir karar alır.

01geri_d.jpg


GERİYE KALAN

Yönetmen: Çiğdem Vitrinel
Oyuncular: Devin Özgür Çınar, Şebnem Hassanisoughi, Erkan Bektaş, Burak Tamdoğan, Birsen Dürülü, Ulaş Kurt, Nisan Özcan

7 yıldır evli olan Sevda’nın güzel ve düzenli dünyası kocası Cezmi’nin kendisini aynı hastanede çalışan Zuhal’le aldattığını fark etmesiyle sarsılır. Cezmi’yle olan evliliği Sevda’nın hayattaki en büyük başarısıdır. Cezmi onun koruyucusu, güvencesi, sosyal ve duygusal sığınağıdır. Yalnız kalmaktan, küçük kızını babasız büyütmekten, evini ve gelecek hayallerini kaybetmekten korkar. “Öteki kadın” Zuhal ise Sevda’nın kaçmak için onca çabaladığı hayatı yaşamaktadır. Birkaç yıl önce kocasından ayrılmış, 10 yaşında hasta bir oğlan çocuğuyla yalnız kalmıştır. Bütün yalnız kadınlar gibi yetersiz bir zaman ve enerjiyi çok fazla şey arasında paylaştırmaya, ayakta durmaya çalışır. Cezmi, Zuhal’in endişeli ve yorgun hayatına beklenmedik bir heyecan, özlediği bir cinsellik ve erkeklerin sağlayabildiği türden bir güvenlik duygusu getirir. Sevda annesinin de öğüdüyle, Cezmi’ye hiçbir şey sezdirmeden evindeki saat gibi düzeni sürdürmeye devam ederken, aynı ev kadını titizliğiyle Zuhal’in peşine takılır. Evine bile girmeyi başararak onun günlük alışkanlıklarını, düzenini, saatlerini öğrenir. Her geçen gün Cezmi’nin kendisini bu ilişkiye biraz daha kaptırışını izler. Zuhal’in eski kocası Mustafa’nın karısını yeniden kazanmak için geri dönüşüyle üçlü arasındaki nazik denge tamamen alt üst olacak ve şiddet yüklü bir sona sürükleneceklerdir.

01mutluluk_d.jpg


MUTLULUĞA BOYA BENİ (LE TABLEAU)

Yönetmen: Jean-François Laguionie
Seslendirenler: Jessica Monceau, Adrien Larmande, Thierry Jahn

Bitmemiş bir tablo üzerinde 3 farklı grup vardır: Tamamlanmış karakterler yani Toupinler, boyamaları yarım kalmış Pafiniler ve eskiz halindeki Reuflar… Gücü ele geçiren Toupinler diğer iki grubu devre dışı bırakmıştır. Ramo, Lola ve Plume düzeni yeniden sağlamak ve arkadaşlarını kurtarmak için ressamı bulmak üzere yollara düşer. Amaçları, ressamı tablosunu tamamlamaya ikna etmektir.
01ruh_d.jpg



RUH (THE PACT)

Yönetmen: Nicholas McCarthy
Oyuncular: Caity Lotz, Casper Van Dien, Agnes Bruckner

Annesinin ölümünden sonra Annie (Caity Lotz) çocukluğunun geçtiği eve geri döner. Ancak burası, unutmak istediği anılarla doludur. Kapılar birer birer açıldıkça geçmiş ile hesaplaşmak zorunda kalır. Bir süre sonra bu evde yalnız olmadığını anlar.


01simdi_d.jpg



ŞİMDİ GEL DE GÖR BENİ (LOLA VERSUS)

Yönetmen: Daryl Wein
Oyuncular: Greta Gerwig, Joel Kinnaman, Zoe Lister Jones

29 yaşındaki Lola (Greta Gerwig) uzun zamandır beraber olduğu erkek arkadaşı Luke (Joel Kinnaman) tarafından düğünden üç hafta önce terk edilir. En yakın arkadaşları Henry (Hamish Linklater) ve Alice’in (Zoe Lister-Jones) yardımıyla, 30 yaşına merdiven dayamış bekar bir kadın olarak yaşamdaki yerini bulmak için umutsuzca girişimlerde bulunur.


01sir_d.jpg



The Tall Man - Sır (7 Eylül)Yönetmen: Pascal Laugier
Oyuncular: Jessica Biel, Jodelle Ferland, Stephen McHattie

Cold Rock kasabasına karanlık çökmüştür... Gecenin bir yarısı duyduğu seslere uyanan Julia (Jessica Biel), oğlu David’in (Jakob Davies) odasına koşar ve yatağın boş olduğunu görür. İri yarı bir siluet kucağında oğluyla merdivenlerden aşağıya inmektedir. Adamı kovalamaya başlayan Julia , oğlunun hayatını kurtarmak için her riski alacaktır.


Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul


Bu hafta vizyona giren filmler


''Denizin Dişleri'' THE REEF

Yönetmen: Andrew Traucki,
Oyuncular: Adrienne Pickering, Damian Walshe-howling,

Avustralya'ya Kate'in eski sevgilisi Luke'u görmeye giderler. Luke, onlara bir hafta sürecek bir tekne seyahati teklifi sunar. Plana göre bir haftada Endonezya'ya varacaklardır fakat Avustralya kıyılarındaki büyük mercan kayalıkları bölgesinde beklenmedik bir sorunla karşılaşırlar. Yelkenlinin salması parçalanır ve alabora olur. Tek şansları teknenin üstünde kalmak ya da en yakın adaya kadar yüzmektir. Bir kişi dışında hepsi adaya yüzmeye karar verirler. Oysa ki büyük bir köpekbalığı tarafından takip edildiklerini bilmemektedirler.''


İLK VE SON AŞKIM (SEEKING A FRIEND FOR THE END OF THE WORLD)
Yönetmen: Lorene Scafaria.
Oyuncular: Steve Carell, Keira

Dünyaya yaklaşmaktadır. Yörüngesini değiştirmek için yapılan tüm çabalar başarısız olmuştur ve insanlık yok olmak üzeredir. Sigortacı Dodge’un (Steve Carell) karısı bu haber üzerine onu bırakıp gider. Kalan günlerini gönlünce yaşamak isteyen Dodge da lise aşkını bulmak için uzun bir yolculuğa çıkar ve yanına komşusu Penny’yi (Keira Knightley) de alır.




RESIDENT EVIL 5: İNTİKAM
RESIDENT EVIL: RETRIBUTION

Yönetmen: Paul W.S. Anderson.
Oyuncular: Milla Jovovich, Sienna
Guillory, Michelle Rodriguez.

Resıdent Evıl: Retrıbutıon

,


''Sadakatsizler'' Les Infideles (The Players)

Yönetmen: Fred Cavayé, Emmanuelle Bercot,
Oyuncular: Guillaume Canet, Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Bastien Bouillon, Lionel Abelanski, Pierre Benoist, Vincent Bonnasseau, Laurent Cotillard

Kadın-erkek ilişkilerine erkek yönünden bakan, erkeğin aldatma nedenlerini araştırıp bu nedenlere esprili ve doğal yaklaşan filmin erkek karakterleri duyguları ve hataları ile boğuşurlarken, aynı zamanda birçok saf dürüstlük gösterdikleri sahneler bulunuyor.
Filmin her hikayesi sadakatsiz iki en yakın arkadaşın eğlenceli maceralarını içeriyor.

01topragin_cocuklari_d.jpg


TOPRAĞIN ÇOCUKLARI

Yönetmen: Ali Adnan özgür,
Oyuncular: Erkan Can, Türkü Turan, Şebnem Sönmez, Ufuk Bayraktar, Müge Boz, Menderes Samancılar

Toprağın Çocukları



YURT
Yönetmen: Muzaffer Özdemir.
Oyuncular: Kanbolat Görkem
Arslan, Muzaffer Özdemir,
Muhammet Uzuner.

Karamsar ve nevrotik mizaçlı bir mimar olan Doğan (Kanbolat Görkem Arslan), İstanbul yakınlarında arkadaşlarıyla kamp yaparken hastalanır. Danıştığı doktorunun seyahate çıkmasını önermesi üzerine sıla özlemiyle, çocukluğunun geçtiği fakat uzun yıllardır göremediği memleketine tatile gider. Ne yazık ki, modern liberal zihniyet her yeri birbirine benzetmiş; tarih ve doğa katledilmiştir.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
raf-afis1_99d18f58-4be7-4d22-9ea7-c12e6fa156fc_3_684060B6-E365-4009-B470-15848EC64BC9.jpg


Vizyonda 6 yeni film var!

Bu hafta 2'si yerli 6 yeni film vizyona girdi.


Vizyona giren filmler arasında Yönetmen Yeşim Ustaoğlu'nun "Araf" filmi dikkati çekiyor. Venedik Film festivalinde prömiyerini yapan film, arada kalanların hikayesini anlatıyor. Özcan deniz'in başrolünü oynadığı film halen devam etmekte olan Adana Altın Koza film festivalinin favorilerinden..

İşte haftanın filmlerinden detaylar:

araf-kucuk_e7a12058-1777-4e3a-8e5f-35c9d8935059_1.jpg


Araf

Yönetmen Yeşim Ustaoğlu’nun yeni filmi. Başrolünde Özcan Deniz bulunuyor. Zehra ve Olgun, bir otoban üstünde kurulu, her şeyin gelip geçici yaşandığı bir benzin istasyonunda, 24 saatlik vardiya usulüyle, hiç değişmeyen bir monotonlukta, sanki bir gün hayatlarının birden bire değişivereceği beklentisiyle, aslında içinde yok olup gittikleri bir vakumun içinde, çalışarak yaşarlar. Bir gün aniden beliriveren bu beklenti acaba onları arafta kalmaktan çıkarabilecek midir?
Araf - Özcan Deniz, Neslihan Atagül(2012)



vur-ve-kac-kucuk_8cabfa8a-da87-4dbb-b18b-8aff79647ddc_1.jpg


Vur ve kaç
Kaliforniya'da küçük bir kasabada kız arkadaşı Annie ile yaşayan eski banka soyguncusu Charlie, kız arkadaşının hayalindeki mesleğe ulaşmasına yardımcı olmak için onunla Los Angeles'e gitmeye karar verir. Ancak Annie'nin her şeye burnunu sokan eski sevgilisi, Charlie'nin eski suç ortaklarını ve ABD Koruma Polis Şefini onların peşine takar ve takip başlar.

Vur ve Kaç (Hit And Run) 2012

askin-omru-3-yildira_d6be186f-d951-4e36-ba15-aeca7692f9fe_1.jpg

Aşkın ömrü 3 yıldır
Karısı, edebiyat eleştirmeni olan Marc Marronier'i, başarılı bir yazar için terk eder. Marc, bunun hüznüyle aşk ve ilişkiler üzerine alaycı bir kitap yazmaya karar verir. Kitabı yazdığı sırada kuzeninin karısı olan Alice ile yaşayacakları kendi doğrularının da altüst olmasına sebep olacaktır.

Aşkın ömrü 3 yıldır (2012)

ayi-teddy-kucuk_32c19223-01e1-467b-9ed7-e50e04b37478_1.jpg

Ayı Teddy
Family Guy'ın yaratıcısı, yönetmen Seth Macfarlane, sınırları zorlayan mizah anlayışını hem yazdığı hem yönettiği hem de seslendirdiği Ayı Teddy (Ted) ile beyazperdeye getiriyor. Bu canlı aksiyon animasyon komedide John Bennet isimli bir yetişkinin çocukluk dileği sonucu canlanan ve sürekli el üstünde tutulan yaramaz oyuncak ayısıyla olan hikâyesi anlatılıyor.


tehlikeli-takip_45706a7c-174e-452e-a4f9-f201569d3119_1.jpg

Tehlikeli takip
Film, Los Angeles polis departmanında çalışan iki genç polisin bir operasyondaki keşiflerinden sonra uyuşturucu mafyasının hedefi haline gelmelerini konu alırken, dostluğun, ailenin ve cesaretin önemini anlatıyor. Yakın dost olan Taylor ve Zavala, hergün çıktıkları devriye esnasında yaşadıkları bir olay onları geri dönülmez bir yola sokacak, hayatlarını alt üst edecektir.

sabah-yildizi_7bd0b134-9d16-4ace-b479-8c65ea0a0913_1.jpg

Sabah yıldızı: Sabahattin Ali
Türk edebiyatının önemli ismi olan Sabahattin Ali'nin yaşam hikâyesini ve Türkiye'nin çalkantılı dönemlerini anlatan belgesel film, Almanya, Bulgaristan ve Türkiye de çekildi. Çekim ve araştırmaları iki yıl sürdü. Belgeselde Sabahattin Ali'nin aşkları, düşünceleri, edebiyatçı yönü araştırıldı ve anlatıldı. Yakın arkadaşlarının yazarın öldürülmesine giden süreci de anlatığı belgeselde faili meçhul cinayetlere de yer veriliyor.
ekolay

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
-yeni-film-vizyonda_675c7656-2f58-43a8-b89c-1782406ba20d_3_DFE09137-E8B0-4FD1-A677-385DA8239D40.jpg

Vizyonda 5 yeni film var!






trans.gif

Bu hafta 5 yeni film sinemalara girdi.



trans.gif


Bu hafta 2'si yerli 5 film var. Çanakkale çocukları ve N'apcaz şimdi? filmleri görücüye çıktı.


Yabancı filmler arasında da Woody Allen'in Avrupa üçlemesinin son filmi "Roma'ya sevilerle seyirci karşısında.

İşte filmler:
napcaz-simdi_5f6725b7-279e-4961-b287-48c6dab4856f_1.jpg



N’apcaz şimdi?
Nalan ve Toygar büyük bir aşkla evlenmişlerdir fakat fazla zaman geçmeden bu evlilik bir kâbusa dönüşür. Toygar da kaçışı metresi Alev ile yaşadığı yasak aşkta bulur. Bir yandan hayatı kendisine dar eden karısı ve evlilik düzeni, diğer yandan Alev ile olan ilişkisinin açığa çıkma ihtimali Toygar'a karmaşık plânlar yaptıracaktır.


N'apcaz Şimdi? (28 Eylül)


canakkale-cocuklari_118f0b1f-e734-4e42-a078-cd25a9b64315_1.jpg

Çanakkale çocukları
Bir anne rüyasında iki oğlunun Çanakkale savaşında birbirini öldürdüğünü görür. Üstelik biri İngiliz, diğeri Osmanlı siperindedir. Bunu kocası Kasım Bey'le paylaştığında kocası onun delirdiğini düşünür. Ancak evlâtlarının tehlikede olduğunu hisseden annenin durmaya niyeti yoktur. Çıktığı bu yolculuk anneyi Çanakkale Savaşının kanlı meydanlarına kadar sürükleyecektir.

rec-3-dirilis_9339e385-e5da-43bb-928b-57c8a4de91d1_1.jpg

Rec 3:Diriliş
Koldo ve Clara'nın hayatlarının en önemli günü normal başlamıştır. Gelin ve damat ile onların aileleri başta olmak üzere herkes bu önemli günün tadını çıkarmaktadır. Fakat birdenbire bazı misafirler, ne olduğu anlaşılmayan bir hastalığın belirtilerini göstermeye başlar. Gelin ve damat daha şaşkınlıklarını üzerlerinden atamadan kendilerini bir kâbusun içinde bulurlar.

romaya-sevgilerle_27a77714-3dc5-4642-94f9-40371367e7eb_1.jpg

Roma’ya sevgilerle
Filmdeki hikâyeler, ezelden beri devam eden aşk arayışını farklı şekillerde anlatıyor. Set olarak Roma'nın sayısız köşesini seçen Woody Allen, filmin her ayrıntısı gibi tüm şarkıları da kendisi seçerek hem geçmişi, hem günümüzü yansıtıyor. Filmin karakterleri, aryalar eşliğinde Roma sokaklarında aşkı bulan sayısız insandan sadece bir kaç tanesi.

yargic-dredd_6d2172e2-7296-4fe1-b3bc-832c2d3d0016_1.jpg

Yargıç Dredd
Gelecekte bir zamandayız. Amerika, radyokaktif bir çöplüğe dönüşmüş. Boston'dan başkent Washington'a kadar sahil boyunca uzanan, 400 milyon insanın sürekli korku içinde yaşadığı dev bir şehir var: 1 Numaralı Büyükşehir. Şehre düzen getirmeye çalışan yegâne kurum ise Yargıçlar. Onlar, hem kanun koyucu, hem yargıç, hem jüri, hem de infaz memuru. Bu Yargıçların en kıdemlisi ise, Dredd.


ekolay

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul


Vizyonda 8 film var!



takipistanbul_894d5a04-3d2d-46c8-bd03-79c94671e4e8_1.jpg


Takip:İstanbul

Emekli CIA ajanı Bryan Mills ve karısı, Mills'in kendi kızını kurtarmak için öldürdüğü katilin babası tarafından İstanbul'da rehin alınırlar. Bryan Mills, ailesini kurtarmak için İstanbul'da yüksek aksiyonlu bir kovalamacaya girer ve ajanlık günlerinden edindiği tüm gizli yeteneklerini ve kabiliyetini kullanır.



cennetteki-copluk_58c08a72-eb51-47cb-8702-8a7d133835ce_1.jpg


Cennetteki Çöplük

Belgeselde, Karadeniz kıyısındaki bir köydeki çay tarlaları ortasına kurulan dev çöp arıtma ve toplama tesisine karşı köylülerin verdiği mücadele gözler önüne seriliyor. Fatih Akın, çevre felâketini öğrenir öğrenmez, bu tesisin kurulmasına engel olamasa da kurulma aşamasından günümüze kadarki her süreci belgeledi.



Striptiz ******

Kadınlar onları ne kadar çok severse, onları daha çok izlemek için o kadar çok para harcarlar. Kid isimli gençte ışık gören Mike, onu yanına alır, dansın inceliklerini ve kısa yoldan nasıl para kazanabileceğini öğretmeye karar verir. Kid'in kulüpte ciddi bir hayran kitlesi oluşur. Kid'in kız kardeşi Brooke'a vurulan Mike, hayat tarzı sebebiyle çok zor durumda kalacaktır.



golgede-dans_194e5d00-4a2c-4251-b4cd-d97c3270a4da_1.jpg


Gölgede dans

Yaslı bir eş, bir anne, bir terörist. Eski bir IRA üyesi olan Colette McVeigh, Londra'da metroya bomba yerleştirme suçlamasıyla tutuklanır ve onu sorgulayan MI5 subayı Mac, iki seçenek sunar: Ya susacak ve 25 yıl hapis cezasına çarptırılacak ya da kendi ailesine karşı casusluk yapacaktır.



sammynin-maceralari_59bdf051-7401-487f-86d2-127251723890_1.jpg


Sammy’nin maceraları

Sammy ve Ray, mercan adasında kumun ve denizin tadını çıkarmakta ve kaplumbağa yavruları Ricky ve Ella'yı denize götürmektedir. Aniden, yanlarına yasak bölgede avlanmaktan çekinmeyen bir avcı yanaşır ve ikisini, turistlere gösterilecekleri özel bir akvaryuma götürür. Çeşitli kaçış denemesinden sonra güney denizlerine doğru yol alırlar. Seslendirme: Ozan Güven, Engin Alkan, Erkan Taşdöğen, Altuğ Yücel.



gunes-yanigi-2_12eb9650-872a-4361-8638-3c947e61c8c5_1.jpg


Güneş yanığı 2

Film, ilk filmin bittiği noktanın beş yıl sonrasından devam ediyor. Albay Kotov idama mahkum edilmesine rağmen canını kurtarmış, 2. Dünya Savaşı'nda cephede savaşmaktadır. Karısı Maroussia öldüğüne inanmakta, kızı Nadia ondan nefret etmektedir. Ezeli düşmanı Mitya suikastten kurtulmuş ve Kotov'un peşine düşmüştür.



ask-yeniden_ee3b7e38-c4d6-471d-b89d-9caade9b2425_1.jpg


Aşk yeniden

Kay ve Arnold sadık bir çifttir. Kay evlilik hayatını biraz canlandırmayı ve kocasıyla yeni bir bağ kurmayı istemektedir. Küçük bir kasabada faaliyet gösteren, meşhur bir çift terapistinin adını duyunca, şüpheci ve bildiğinden şaşmayan kocasını, bir hafta evlilik terapisi almak üzere uçağa bindirmek için ikna etmeye kalkışır. Birbirlerine aşık olmalarını sağlayan o kıvılcımı yeniden bulmak istemektedir.


hayatimin-karari_642fad15-609b-477b-a493-9dbea8c3018c_1.jpg


Hayatımın kararı

Nic Balthazar ilk filmi Ben X'te otizmden muzdarip bir gencin sosyal ve okul çevresinde yaşadığı zorlukları anlatmış, film sadece Belçika'da değil tüm dünyada ilgiyle karşılanmıştı. Balthazar, yeni filminde ise ötenazi konusuna eğiliyor. Gerçek bir hayat öyküsünden uyarlanan film MS hastası Mario Verstraete'nin ötenazi talebini, Belçika'da ötenazi yasasının çıkması için yaptıklarını anlatıyor.

ekolay
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul


trans.gif

Bu hafta vizyonda 3 film var

Bu hafta vizyona giren filmler arasında Yönetmen Osman Sınav'ın "Uzun hikaye" adlı filmi öne çıkıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynadığı filmde bir çok ünlü oyuncu rol alıyor.


uzun-hikaye_a494bd34-56e3-4714-abee-56a755fcc897_1.jpg

Uzun hikaye
Film, senaristinin tanımıyla, "uzayıp giden demiryollarında, kasaba kasaba dolaşarak geçen ömürleri boyunca, 'Sen nerelisin' diye sorulduğunda 'Sevda köylüyüm' diye yanıtlayan çok ama çok iyi insanların, ölümsüz aşklarını, adalet, doğruluk ve eşitlik üzerine bir yaşam kurma mücadelelerini" anlatıyor.


tetikciler_8abe2d09-dc24-4139-a6bc-5b1aaa661da1_1.jpg

Tetikçiler
Zamanda yolculuk yapma olanağı bulunmuştur ama bu yasaktır, haliyle karaborsaya düşmüştür. Mafya, bir adamdan kurtulmak istediğinde, onu otuz yıl geriye göndermekte, tetikçi ve kiralık katil Joe ise gelen adamı temizlemektedir. Geçimini bu şekilde sağlayan Joe güzel bir yaşam sürmektedir. Ancak günlerden bir gün gelecekteki kendisi otuz yıl geriye gönderilir ve ikisi karşılaşır.


baska-bir-kadin_f3f9848c-79b6-44ae-89ae-04e51d4e886b_1.jpg

Başka bir kadın
40 yaşındaki Marie bir sabah 30 yaşında olduğuna inancıyla uyanır. Hayatının on senesini unutmuştur. Bir aşkın başladığı zamana uyanmıştır ama aslında bu aşk bitmek üzeredir. Hayatının erkeğini kendisine aşık etmek için sadece dört günü vardır...

ekolay

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx


Vizyonda bu hafta: 2 Kasım

Bu hafta 4 film vizyona girecek. "007 James Bond"un 23'üncü filmi "Skyfall", aksiyonseverleri salonlara çekmeyi hedefliyor. Romantik komedi türündeki "Hayalimdeki Aşk" filmi, roman yazarı Calvin'in yarattığı "Ruby" karakteriyle yaşadıklarını konu ediniyor. "İki Dil Bir Bavul"un yönetmenleri Orhan Eskiköy ve Zeynel Doğan'ın yeni filmi "Babamın Sesi"nde, Kahramanmaraş olaylarından etkilenen bir ailenin hikayesi anlatılıyor.

007 James Bond: Skyfall

Sinema tarihinin en uzun soluklu aksiyon film serisi olan "007 James Bond"un 23'üncü filmi "Skyfall", aksiyonseverleri salonlara çekmeyi hedefliyor.

Yönetmenliğini Sam Mendes'in üstlendiği filmde, Daniel Craig, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Judi Dench, Naomie Harris, Helen McCrory, Albert Finney, Ola Rapace, Michael G. Wilson, Kris Dillon Jr, Craig Izzard, Carol Bunting, Berenice Marlohe, Rory Kinnear, Tonia Sotiropoulou ve Johanna Jeffress rol alıyor.

İngiltere, Rusya ve Türkiye ekseninde Avrupa'yı merkezine alan filmin resmi şarkısı "Skyfall", ünlü İngiliz şarkıcı Adele tarafından seslendirildi. 2012 sonbaharının en güçlü gişe filmlerinden olması beklenen "Skyfall"ın konusu özetle şöyle:

"MI6 ciddi bir saldırıya uğrar ve kurumun değerleri temelden sarsılır. M'e karşı sadakat testinden geçen ajan James Bond, kişisel bedelleri ağır olsa da tehdidi bulup her ne pahasına olursa olsun yok etmelidir. Zira MI6'yı ciddi riske sürükleyen isim ise Silva adında gözü kara, gizemli bir adamdır."

File.ashx


Hayalimdeki Aşk

Romantik komedi türündeki "Hayalimdeki Aşk" filminin senaryosunu Zoe Kazan yazdı.

Valerie Faris ve Jonathan Dayton'ın yönettiği filmde, Antonio Banderas, Deborah Ann Woll, Annette Bening, Paul Dano, Steve Coogan, Zoe Kazan, Chris Messina, Aasif Mandvi, Toni Trucks, Alia Shawkat, Elliott Gould, John F. Beach, Barrett Perlman ve Wallace Langham izleyici karşısına çıkacak.

Filmde, kariyerinin başlangıcında olağanüstü bir başarı kazanan genç bir roman yazarı olan, ancak hem iş yaşamında, hem de aşk hayatında sorunlar yaşayan Calvin'in bu durumla başa çıkmak için girdiği mücadele konu ediliyor.

Kendini yeni bir romanın içine sokmaya karar veren Calvin, kendisini seveceğini düşündüğü "Ruby" adlı dişi karakter yaratır. Fakat bir hafta sonra Ruby'i "kanlı canlı" salondaki kanepede otururken bulan Calvin kelimelerinin nefes alan bir canlıya dönüştüğünü görünce ne yapacağını şaşırır.

File.ashx


Evim Sensin

Özcan Deniz'in senaryosunu yazdığı ve yönettiği "Evim Sensin" filmi, romantizmseverleri salonlara çekmeyi amaçlıyor.

Fahriye Evcen, Özcan Deniz, Kayhan Yıldızoğlu, Volga Sorgu, Teoman Kumbaracıbaşı, Özay Fecht, Barış Yalçın, Rafi Emeksiz, Levent Öktem, Efe Deprem, Gizem Denizci, Pelin Dinçer ve Güneş Hayat'ın rol aldığı filmde, kırılmış kalbinin yaralarını üzerinde taşıyan Leyla'nın başından geçen bir ayrılığın sonunda baba evine dönmesi ve bir yandan kırılan kalbini, bir yandan da otoriter babası Selim ile olan bağını onarmaya çalışması anlatılıyor.

File.ashx


Babamın Sesi

"İki Dil Bir Bavul"un yönetmenleri Orhan Eskiköy ve Zeynel Doğan'ın yeni filmi "Babamın Sesi"'nin yapımcılığını Özgür Doğan üstlendi.

Maraş olaylarından etkilenen yönetmen Zeynel Doğan'ın ailesinin hikayesinden yola çıkılarak oluşturulan filmin senaryosunu ise Orhan Eskiköy yazdı.

Çekimleri Elbistan ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen Türkiye-Almanya-Fransa ortak yapımı filmin başrollerinde ise Zeynel Doğan ile beraber annesi Base Doğan ve eşi Gülizar Doğan da yer alıyor.

Cnntürk
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
388535143340.jpg


6 yeni film yarın vizyonda

Bu hafta bilim kurgu, komedi, dram, animasyon ve biyografi türünde 6 yeni film vizyona girecek.

Müziği ve sevgi mesajlarıyla ''ikonlaşan'' efsane reggae sanatçısı Bob Marley'in yaşamı, Kevin MacDonald tarafından ''Marley'' filmiyle beyazperdeye aktarıldı.

Belgesel filmde, 1981 yılında vefat eden Bob Marley'in müziğinin yanı sıra sosyal ve politik mesajlarla nasıl bir dünya ikonu haline geldiği ve bugüne kadar çok az sayıda müzisyenin bu başarıyı elde ettiği anlatılıyor.

Bob Marley'in anısına ithaf edilen belgesel film, sanatçının ailesinin desteğiyle çekildi.

''SESSİZ TEPE: KARABASAN''

Michael J. Bassett'in yönettiği ''Sessiz Tepe: Karabasan'' filmi, bilim-kurgu ve gerilim severleri salonlara çekmeyi hedefliyor.

Sean Bean, Radha Mitchell, Malcolm McDowell, Deborah Kara Unger, Kit Harington, Martin Donovan, Adelaide Clemens, Heather Marks, Carrie, Chris Anton ve James Collins'in rol aldığı 3 boyutlu filmde, babası ile kaçak hayatı yaşayan Heather Mason'un 18. yaş gününde gördüğü ''şeytani'' rüyaların ardından babasının ortadan kaybolmasıyla yaşadıkları konu ediliyor.

TIM BURTON'UN YENİ FİLMİ

Bu haftanın 3 boyutlu çizgi film, ABD yapımı ''Frankenweenie''... Yönetmenliğini ''Alis Harikalar Diyarında'', ''Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi'' ve ''Charlie'nin Çikolata Fabrikası'' gibi filmlere imza atan Tim Burton'un üstlendiği filmin seslendirmelerini Winona Ryder, Catherine O'Hara, Charlie Tahan, Martin Landau, Martin Short, Robert Capron, Conchata Ferrell, Atticus Shaffer ve Glenn Shadix'in yaptığı 3 boyutlu animasyon filmin konusu özetle şöyle:

''Beklenmedik bir şekilde çok sevdiği köpeği Sparky'yi kaybeden genç Victor, en iyi arkadaşını tekrar hayata döndürmek için bilimin gücüne baş vuruyor, tabii birkaç küçük değişiklik yaparak... Evde yarattığı bu eserini saklamaya çalışırken Sparky, dışarı çıkınca Victor'un öğrenci arkadaşları, öğretmenleri ve kasabanın tamamı, elde edilen bu 'yeni hayat' fırsatının çok korkunç olabileceğini öğreniyor.''

''MÜKEMMEL PLAN''

Komedi-dram türündeki ''Mükemmel Plan'' filmini, Jennifer Westfeldt yazıp yönetti.

Megan Fox, Jon Hamm, Edward Burns, Kristen Wiig, Adam Scott, Maya Rudolph, Jennifer Westfeldt, Kelly Bishop, Owen Bento, Brian D'arcy James, Katie Foster, Peter K. Hirsch, Cotter Smith, Michael Dean ve Lee Bryant'ın izleyici karşısına çıktığı filmde, Manhattan'da aynı apartmanda oturan ve uzun süredir arkadaş olan Jason ve Julie'nin etrafında gelişen olaylar anlatılıyor.

''KATİL JOE''

Tracy Letts'in senaryosunu yazdığı ''Katil Joe'', filminin yönetmenliğini William Friedkin üstlendi.

Dram ve gerilim severleri salonlara çekmeyi hedefleyen filmin oyuncuları arasında Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Gina Gershon, Juno Temple, Thomas Haden Church, Marc Macaulay, Gregory C. Bachaud, Gralen Bryant Banks, Scott A. Martin, Julia Adams, Jeff Galpin ve Danny Epper yer alıyor.

Filmde, satmak için bulundurduğu uyuşturucu annesi tarafından çalınan Chris Smith'in, öldürülmemek için ihtiyacı olan 6 bin doları bulmak için babası ile yaptığı plan sonrası yaşananlar izlenebilecek.

''THE MASTER''

Paul Thomas Anderson'un yönetmen koltuğunda oturduğu ''The Master'' filminde, Amy Adams, Jeremy Renner, Joaquin Phoenix, Philip Seymour Hoffman, Rami Malek, Laura Dern, Madisen Beaty, Kevin J. O'connor, Lena Endre, W. Earl Brown, Jesse Plemons, Ambyr Childers, Darren Le Gallo, Joshua Close ve Fiona Dourif rol alıyor.

Filmde, eski bir donanma eri olan Freddie'nin, 1950'lerde yeni bir dinsel örgütlenme kuran Lancaster Dodd ile olan yaşananlar anlatılıyor.
Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
409050651286.jpg


5 yeni film vizyona girecek

Stephenie Meyer'ın milyonlarca satan Alacakaranlık roman serisinin son filmi, bu hafta sinemaseverlerle buluşacak. Filmin yönetmen koltuğunda, serinin ilk bölümünü de çeken Bill Condon oturdu.

Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner üçlüsünün başrollerde son kez beraber izleneceği filmin konusu şöyle:

''Bella ve Edward'ın kızı olan Renesmee'nin doğumundan sonra Bella ölüm riski atlatmıştır, Edward bunun üzerine Bella'yı vampire dönüştürür. Cullen'ler bu olay üzerine diğer vampir klanlarını bir araya getirmek için, harekete geçer.''

EMİR KUSTURİCA BU KEZ OYUNCU OLARAK BEYAZ PERDEYE ÇIKIYOR

Sinemaseverler ''Havana'da 7 gün'' filminde ünlü oyuncu Benicio Del Toro'yu yönetmen koltuğunda, ünlü yönetmen Emir Kusturica'yı da oyuncular arasında görecek.

Havana antolojisi tadında olan film, yedi farklı yönetmenin Havana'da geçen bir haftayı anlattığı yedi farklı hikayeden oluşuyor.

Gaspar Noe, Julio Medem, Laurent Cantet, Benico Del Toro, Pablo Trapero, Elia Suleiman ve Juan Carlos Tabio'nun yönettiği filmde, Josh Hutcherson, Vladimir Cruz ve Emir Kusturica rol alıyor.

İKİ ASKERİN HİKAYESİNİ ANLATAN FİLM: ''DAĞ''

Alper Çağlar'ın yönettiği ''Dağ'' 140'tan fazla kopyayla sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Filmin başrollerinde, Ufuk Bayraktar, Fırat Doğruoğlu, Mesut Akusta, Cengiz Coşkun ve Çağlar Ertuğrul yer alıyor.

Aksiyon ve dramın bir arada izleneceği filmin konusu şöyle:


''Oğuz, bedelli askerlik yerine vatani görevini, kısa dönem olarak bölüğünde yerine getirmeyi tercih eder. Keçiörenli Bedir ise askerlerle ve komutanlarıyla geçinemeyen bir erdir. Asiliğinden dolayı aldığı cezalarla da askerliği iki yıl uzamıştır. Oğuz ile sürekli kavga ettiği ve anlaşamadığı Bedir, teröristlerin pususuna düşer. İki asker aralarındaki çekişmeyi bir kenara bırakıp karşılarındaki gerçek düşmana karşı mücadele verirler.''

''GÖZETLEME KULESİ''

Pelin Esmer'in yönettiği ''Gözetleme Kulesi''nin başrollerinde Olgun Şimşek ve Nilay Erdönmez yer alıyor.

Dram türündeki film, yönetmenin ikinci uzun metrajlı yapımı olarak sinemaseverlerle buluşacak. Kastamonu'nun Tosya ilçesinde çekilen filmde, ormanın tepesinde bir yangın gözetleme kulesinde bekçi olarak görev yapan Nihat (Olgun Şimşek) ve yolu Tosya'da otoyol kenarında küçük bir otogara düşen Seher'in (Nilay Erdönmez) hayata ve insanlara karşı verdikleri mücadele anlatılıyor.


''VAN GÖLÜ CANAVARLARI''

Haftanın üçüncü yerli yapımı olan ''Van Gölü Canavarı''nın yönetmen koltuğunda Mehmet Bükülmez oturuyor.

Sürülerini kaybetmelerinin ardından köyden kovulan ve Van Gölü sahilinde yaptıkları sahte canavarla para kazanmaya başlayan üç çobanın hikayesinin konu edildiği filmin başrollerinde Turgay Tanülkü, Selahattin Taşdöğen, Naci Taşdöğen, Yakup Yavru ve Levent Aras bulunuyor.

Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst