Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hee onu bilmimGüllüoglu var yaa ama dedigim gülümoglu cokzel

Hee onu bilmimGüllüoglu var yaa ama dedigim gülümoglu cokzel
Kardeşimin arkadası antepliler, cocuk oraya gidince mutlaka getirir. Hatta burada ataköyde the levant tahinier var oranın sahipleriBn güllüoğlunu sevmem
Koçak’tan sipariş ver bakalım onu ye bi daha yermisin başka baklava
Antep’ten kargo yapıyorlar
Bn kabak ayva sütlü tatlılar bayılırımAy bana baklava bişey yapmıyor bakdemek ki benim midem kaliteli tatlı seviyor
Kız diyet diyet girme aklımaKız Güngören’de Esenler otogarın karşısında forum tarafı değil diğer karşı seç vardı duruyorsa ordan al baklava offf
Kız sen Antepli misinBn güllüoğlunu sevmem
Koçak’tan sipariş ver bakalım onu ye bi daha yermisin başka baklava
Antep’ten kargo yapıyorlar
Ohhh ne güzelKardeşimin arkadası antepliler, cocuk oraya gidince mutlaka getirir. Hatta burada ataköyde the levant tahinier var oranın sahipleri
Cuma günüKız diyet diyet girme aklıma
Evet ablaKız sen Antepli misin
Komşuyuz demekEvet abla
Katılıyorruum. Kardeşime sorayım o kesin bilir. Bi ara şemsettinden alıyordu ucuz diyeOhhh ne güzel
Ama seçi de dene bak aynı
Zaten Antep’te ünlü olmayan baklavacı bile buraya 100 basar buradakiler berbat
MantıCuma günü
Gitmedim hiç bilmim orayı baktımda kendi ürünlerinden de getirse fena olmazmışKardeşimin arkadası antepliler, cocuk oraya gidince mutlaka getirir. Hatta burada ataköyde the levant tahinier var oranın sahipleri
Bilmedigin bok yokKardeşimin arkadası antepliler, cocuk oraya gidince mutlaka getirir. Hatta burada ataköyde the levant tahinier var oranın sahipleri
Sorma eşimde bi ara alıyordu billuriye çok seviyordu ordan o da gerçek fıstık bak fabrikasyon ama güzel diğer yerlere göreKatılıyorruum. Kardeşime sorayım o kesin bilir. Bi ara şemsettinden alıyordu ucuz diyehahha
Evet diyorum söyle ona bana getirsin. Kız ünlüler geliyor hep. Kardeşim hep gidiyor yiyolae beni götürmüyorGitmedim hiç bilmim orayı baktımda kendi ürünlerinden de getirse fena olmazmış
Napem çevre sağolsunBilmedigin bok yok
Olduğu yere baktım da ora hep fena kazık yaEvet diyorum söyle ona bana getirsin. Kız ünlüler geliyor hep. Kardeşim hep gidiyor yiyolae beni götürmüyorçok pahalı kendim de gidip para vermem
Hele evleriEvet diyorum söyle ona bana getirsin. Kız ünlüler geliyor hep. Kardeşim hep gidiyor yiyolae beni götürmüyorçok pahalı kendim de gidip para vermem
Belli patronundan baklavalarida meşhurNapem çevre sağolsun
Hem de ne kazık ya yılbaşından önce minnacık bi tatlı 100₺ di şu an iki katı olmuştur. Bize tahin fıstık ezmesi antep fıstığı ezmesi falan yolluyor. Kendi ürününden yolladığı zaman bana getircek direkt başka türlü yiyemeyizOlduğu yere baktım da ora hep fena kazık ya