Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Şerbetli ağır geliyorsa o yakıyordurAyyy süt helvasi
Dondurmali irmik bak onlardan yanmiyor
Şerbetli ağır geliyorsa o yakıyordurAyyy süt helvasi
Dondurmali irmik bak onlardan yanmiyor
Vallah başka bir şey yapamdimAyyy neguzel![]()
![]()
Baklava hastasiyım bak onda bisey olmuyor dicem evet oda yapiyorŞerbetli ağır geliyorsa o yakıyordur
En sevdiklerim son 5 yıldır doyasıya turşu bile yiyemiyorum çok ödem oluyor diyeAslinda çok severim severdim,ama yesem midem agriyor
Icli kofte,cig köfte,tursu vs.
Neguzel abla gerekmi var afiyet olsunVallah başka bir şey yapamdim
Valla birgun diceksin doktora canim istiyorEn sevdiklerim son 5 yıldır doyasıya turşu bile yiyemiyorum çok ödem oluyor diye
Bu Antep’ten gelen yapmaz bak buradakiler ağır oluyorBaklava hastasiyım bak onda bisey olmuyor dicem evet oda yapiyor
Arada biber turşusu yiyorum o kadarValla birgun diceksin doktora canim istiyor
Daha ne olsunVallah başka bir şey yapamdim
Ya her zaman olmuyor dönemsel sanırımYağındandır bnmde un helvası yiyince midem yanıyor
Sec duymadim ama gülümoğlu alir annem orasi meshur cokguzel hic yakmiyor yeee 10tane banamisin demezBu Antep’ten gelen yapmaz bak buradakiler ağır oluyor
Acaba Bursa’da seç baklava var mj
O hergün Antep’ten gelir
Ay bana baklava bişey yapmıyor bakBaklava hastasiyım bak onda bisey olmuyor dicem evet oda yapiyor
Bn güllüoğlunu sevmemSec duymadim ama gülümoğlu alir annem orasi meshur cokguzel hic yakmiyor yeee 10tane banamisin demez
Burda da güllüoğlu varSec duymadim ama gülümoğlu alir annem orasi meshur cokguzel hic yakmiyor yeee 10tane banamisin demez
Oy en sevdiğim markaBn güllüoğlunu sevmem
Koçak’tan sipariş ver bakalım onu ye bi daha yermisin başka baklava
Antep’ten kargo yapıyorlar
VaybeeeBn güllüoğlunu sevmem
Koçak’tan sipariş ver bakalım onu ye bi daha yermisin başka baklava
Antep’ten kargo yapıyorlar
Güllüoglu var yaa ama dedigim gülümoglu cokzelBurda da güllüoğlu var
Kız Güngören’de Esenler otogarın karşısında forum tarafı değil diğer karşı seç vardı duruyorsa ordan al baklava offfOy en sevdiğim marka
Baklava en sevdim tatlı helede Antep fıstıklıBu Antep’ten gelen yapmaz bak buradakiler ağır oluyor
Acaba Bursa’da seç baklava var mj
O hergün Antep’ten gelir