Sırf mantı için kendimi sattımEvet gel ol beklerim

Sırf mantı için kendimi sattımEvet gel ol beklerim
Ben 1kasik yedim eylulden kaldi oda malesef tabak dolusu makarna,pilav,manti yiyemiyorumSırf mantı için kendimi sattım
Uyu git dinlenYasak elma var
Ben 2 tabak mantı yiyorumBen 1kasik yedim eylulden kaldi oda malesef tabak dolusu makarna,pilav,manti yiyemiyorum
Aslinda çok severim severdim,ama yesem midem agriyorBen 2 tabak mantı yiyorumAma buraya yazdığım için 1 tabakta kendimi tutuyorum bayadır da yemedim he cuma yiyim
Benim de tatlı yiyince midem yanıyorAslinda çok severim severdim,ama yesem midem agriyor
Icli kofte,cig köfte,tursu vs.
Mesela bugun öyle oldu,midem tuhaf olduBenim de tatlı yiyince midem yanıyor
Yemesek daha iyi tabi sonuçta yararlı şeyler değilMesela bugun öyle oldu,midem tuhaf oldu
Arada yemekten zarar gelmezYemesek daha iyi tabi sonuçta yararlı şeyler değilbir de kocam incir tatlısı getirmiş. Ben yemem dedim arkadaşlarına götürdü beraber yicekler
Hazır almış, ben hiç hayatımda yemedim bile. Dedim şimdi bilmediğim şey boşa kaloriye gerek yokArada yemekten zarar gelmez
Incir tatlisimi ananem yapardi ben yapmadim hic
Yuh daha geçen hafta annen yaptı kuzenin gelmiştiBen 2 tabak mantı yiyorumAma buraya yazdığım için 1 tabakta kendimi tutuyorum bayadır da yemedim he cuma yiyim
DoğruYuh daha geçen hafta annen yaptı kuzenin gelmişti
Ben dün ne yedigimi bilmiyom kiz nasil hatırlıyonYuh daha geçen hafta annen yaptı kuzenin gelmişti
Yağındandır bnmde un helvası yiyince midem yanıyorBenim de tatlı yiyince midem yanıyor
Ayyy süt helvasiYağındandır bnmde un helvası yiyince midem yanıyor
Mantı hassas çizgimizBen dün ne yedigimi bilmiyom kiz nasil hatırlıyon
Salata balik vardi heee bakMantı hassas çizgimiz
Dün salata yedin ya hergün yediğimiz şey
1 tane de lokma yedin