Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Evet
Evrt uzun zaman oldu gelemiyorum yakın zamanda inşallah bi gidicemKomşuyuz demek
Evrt uzun zaman oldu gelemiyorum yakın zamanda inşallah bi gidicemKomşuyuz demek
Cimri yavBelli patronundan baklavalarida meşhur
Anaaaa sumu katiyorCimri yavhahha ama öyle şeylere harcıyor. Sıvı sabuna su katıyor
Zaten Araplar orayı istila ediyorHem de ne kazık ya yılbaşından önce minnacık bi tatlı 100₺ di şu an iki katı olmuştur. Bize tahin fıstık ezmesi antep fıstığı ezmesi falan yolluyor. Kendi ürününden yolladığı zaman bana getircek direkt başka türlü yiyemeyizgeçen getircekmiş, katarlı bi adam gelip tüm ürünleri almış kardeşim görmüş
Neyyyyyyy az baklava alsın da sabun önemliCimri yavhahha ama öyle şeylere harcıyor. Sıvı sabuna su katıyor
Vallah ya hepsi hasta pisliktenAnaaaa sumu katiyor![]()
Iyyyyyy pinti cimriVallah ya hepsi hasta pislikten
Tüm zengolar orda birleşmiş demek ki@Maya91 yunus Emre Akkor şefin zennub da orda imiş ona bile gitmedim@Elif_Eylul sizin ordada Var
Bi de sizin orda Bülent şefi izliyorum bazen süt helvası offffff
Bulent sefi biliyorum duydum ama gitmedim@Maya91 yunus Emre Akkor şefin zennub da orda imiş ona bile gitmedim@Elif_Eylul sizin ordada Var
Bi de sizin orda Bülent şefi izliyorum bazen süt helvası offffff
Ben kolonya elimde her zaman napim sıvı sabun taşıyanamIyyyyyy pinti cimri
Kabak tatlılı süt helvasıBulent sefi biliyorum duydum ama gitmedim
Yanına küçük bi şişe koy çekmeceneBen kolonya elimde her zaman napim sıvı sabun taşıyanam
Sıvı sabuna suda lazimBen kolonya elimde her zaman napim sıvı sabun taşıyanam
Kolonyam var masamda işteYanına küçük bi şişe koy çekmecene
Su var onu kısıtlamıyorlar allahtan gahahSıvı sabuna suda lazim
ŞükürSu var onu kısıtlamıyorlar allahtan gahah
Hepsi grip mi domuz gribi mi neyse ondan oldu allahtan bana geçmedi. Aman Allah korusun yaaŞükür
Yoksa kurt basar ofisi