70-79 kilo arasındaki bayanlar beraber zayıflayalım mı?

ışıl tı

Yeni Üye
Tepki
23
Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam
Hem isteyip de Hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa...Çok yiyerek zayıflasam.... bana hep bana bana hep bana hep bana :cilgindans:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
2 3 kg vermişsin hiçte kendini üzmeden en güzelide bu olmuş
keşke tatlıda yeseydin bir kerecik -alkis

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557

al benden de o kadar tatlım yaa lili ye imrendim bir disiplin var bu işte ...ama karar verdim forum da ki kızlar sayesinde ben de istediğim kiloya ulaşıcam inşallah....

Hoşgeldin ışıltı -ciko
Evet disiplin şart ama kendine hesap vericeksin sadece kimseye değil bu güzel bişi , olmayacak iş değil , yapabilirsin her türlü desteğe hazırız :eek:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
2 3 kg vermişsin hiçte kendini üzmeden en güzelide bu olmuş
keşke tatlıda yeseydin bir kerecik -alkis

Tatlı yedim aslında kek yemiştim ya ferah'ın tarifi olan ama ertesi gün sporumu yaptım , sadece geçen hafta tatlı yedim pişman oldum gerçi onun yerine sütlü tatlı yesem daha iyiydi.
Bugün ödül günüm , tatlılar , kurabiyeler , çiğ köfteler havada uçuşuyor biri gidiyor biri geliyor , yarın yine eski formata dönüş yapıyorum :findikim:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Lilicim ne güzel sağlıklı beslenme ve sporla 3 kilondan kurtulmuşsun.

Bende fazla olan 3 kilomu verebilsem keşke ama bu ara dengesiz besleniyorum.Tatlı,kurabiye,kısır,mercimek köftesi,pasta .. Allah ne verdiyse geri çevirmiyorum.Dün gece saat 22 civarı ekler yedim 2-3 tane :uzgun: Benimde seni örnek almam lazım.Çok güzel gidiyorsun.Ödülünü almışsın verdiğin kilolarla tebrikler tekrardan.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Lilicim ne güzel sağlıklı beslenme ve sporla 3 kilondan kurtulmuşsun.

Bende fazla olan 3 kilomu verebilsem keşke ama bu ara dengesiz besleniyorum.Tatlı,kurabiye,kısır,mercimek köftesi,pasta .. Allah ne verdiyse geri çevirmiyorum.Dün gece saat 22 civarı ekler yedim 2-3 tane :uzgun: Benimde seni örnek almam lazım.Çok güzel gidiyorsun.Ödülünü almışsın verdiğin kilolarla tebrikler tekrardan.

Teşekkür ederim bitanem , seni de bekliyorum sabırla , hazırım dediğin anda hepsini kendin elinin tersiyle iticeksin zaten , zorlamayla olacak bişey kesinlikle değil , psikolojikman hazırım dersen motivasyon bizden :eek: 3 kiloyu vermek inan çok kolay.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar