2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoş sana bişşi diyim mi senin kız acayip tehlikeli. bi foto koymuşsun feyse gece şöyle bi baktım hızlı hızlı aman Allahım tam bi tammm...

o kadar belli ki acayip cin bişey olduğu yorum yazacaktım tam aden ciyakladı yazamadım. ama o varya ooo Maşallah acayip algısı açık o kızın. belli.

ha bi de hiç türk tipi yok senin kızda. direk avrupaiii fıstıkım.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simoş sana bişşi diyim mi senin kız acayip tehlikeli. bi foto koymuşsun feyse gece şöyle bi baktım hızlı hızlı aman Allahım tam bi tammm...

o kadar belli ki acayip cin bişey olduğu yorum yazacaktım tam aden ciyakladı yazamadım. ama o varya ooo Maşallah acayip algısı açık o kızın. belli.

ha bi de hiç türk tipi yok senin kızda. direk avrupaiii fıstıkım.

Benim anne tarafım da baba tarafım da göçmen kız :) Anneannem Romanya, dedem Bulgaristan ya da tam tersi kafam karıştı uzun zamandır düşünmemiştim de; babaannem Selanik, dedem Arnavutluk :) Valla algıları açık mı bilmem ama çok zararcı olduğu su götürmez bi gerçek :)

Aden kuşuma da ben bayıldım yaaaa, keltoşum benim :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
heh bak şimdik oldu çünkü neretva direk yabancı bebeler gibi. kuzum benim sarı şekerim.. kız bunların hepsi ayrı ayrı güzel oldular. bize mi öyle geliyor diyorum objektif bakmaya çalışıyorum yoooo hakikaten bu senenin en has, en olmuş ürünleri bizim :) ahahahaha (egoya gelll)

hepsi birbirinden tatlı, ballı.

aden; kendine geldi ya valla çocuk. çok terliyordu hasta olacak diye ödüm kopuyordu kestirdik gitti valla. yakıştı da. azcık da canlansın saçları diyorum. bakalım bi iki kere daha kestiririm sonra uzatacam ama. bayılıyorum uzun saça erkek çocukta.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
heh bak şimdik oldu çünkü neretva direk yabancı bebeler gibi. kuzum benim sarı şekerim.. kız bunların hepsi ayrı ayrı güzel oldular. bize mi öyle geliyor diyorum objektif bakmaya çalışıyorum yoooo hakikaten bu senenin en has, en olmuş ürünleri bizim :) ahahahaha (egoya gelll)

hepsi birbirinden tatlı, ballı.

aden; kendine geldi ya valla çocuk. çok terliyordu hasta olacak diye ödüm kopuyordu kestirdik gitti valla. yakıştı da. azcık da canlansın saçları diyorum. bakalım bi iki kere daha kestiririm sonra uzatacam ama. bayılıyorum uzun saça erkek çocukta.

Kestirince cidden canlanıyor mu Gökçecim? Bizim kızın saçları çok cansız ama kestiremem ben sanırım kıyamam gibi geliyo ama bilmiyorum...

valla ilk yazdığın paragrafa da sonuna kadar katılıyorum, ego mudur bilmem ama bana da öyle geliyo hepsi ama heeeeeeeeeeeeeeeeepsi ayrı bi güzel, ayrı bi tat ayrı bi bal kaymak maşallah. :huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bilmiyorum ki öyle derler genelde. kestirince canlanıyor diye. ha benim saçımı da kestirmişler ama saçım yok denecek kadar az o başka :) yapısal canım o. senin saçlarının maaşallahı var anladıgım kadarıyla, babayı bilmiyorum ama duru sana çekebilir. şuan cansız olduğuna bakma zira henüz 9,5 aylık. daha gürleşecektir saçı. benim kızım olsa kestirmezdim sanırım. kız çocuğu çünkü kısacık saçla gezmesi ı ıhhh hoş değil. boşver kestirme sarı şekerimin saçlarını.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bilmiyorum ki öyle derler genelde. kestirince canlanıyor diye. ha benim saçımı da kestirmişler ama saçım yok denecek kadar az o başka :) yapısal canım o. senin saçlarının maaşallahı var anladıgım kadarıyla, babayı bilmiyorum ama duru sana çekebilir. şuan cansız olduğuna bakma zira henüz 9,5 aylık. daha gürleşecektir saçı. benim kızım olsa kestirmezdim sanırım. kız çocuğu çünkü kısacık saçla gezmesi ı ıhhh hoş değil. boşver kestirme sarı şekerimin saçlarını.

Kız benim saçım kedi tüyü gibi ahahahha kıvırcık ya ondan çok ve canlı görünüyo, oysa ki kandırıkçı benim saçlarım. hem kedi tüyü gibi incecik hem de çok az :D hıh işte ondan soruyom, ben de küçükken hep keltoş gezmişim fotolarımda hep saçsızım ya da kısacık saçlarım. ama bi işe yaramamış. hee doğru didin onu, kestirmiiim bari :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Günaydın güzeller
Simusum 15 günde bir kontrolüm oluyor ayda bir seans ücreti veriyosun benim bir ay olacak dökülen yerler hala çıkmadı
Pikoşum inşallahhhhhhhhh Ankara ya gelirsin olmadı İstanbul 2. tercihim tabisi pikoşum epilasyona giderken bi ablam var Kayraya o bakıyor sağolsun çok emeği geçiyor kadının Kayrayı çok seviyor görmeden duramıyor o bakmazsa pazar eşim olduğunda giderdim heralde

Tanselcim Nazomla tesadüf tanıştık ama çok iyi arkadaş olduk çocuklarımızda birbirlerini seviyor umarım dosluğumuz uzun yıllar sürer aradaki resmiyetimizde yok artık seviyorum Nazomuuuu
Gökçecim Adenin saçlar süper olmuş az önce gördüm yalnız aynı babasına benziyor babayıda fotolardan gördüğümüz kadarıyla işte

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
annemmm ne güzelmiş böle bi kaç sayfa okumak...cok sevindirik oldum ya :))

benimde girememe sebebim aynı sizinkilerle ela sağolsun cok ballı bebe..sürekli yapısık olduğumuzdan mıdır nedir giremiyorum bi yere...ama hep aklımda,gönlümdesiniz..seviyorum hepinizi ve bebişleri..

tuğbamkurbişler cokkk güzel olmus ellerine sağlık canım.bayıldımm

gökçemadeninin dişi hayırlı olsun balım.saclarınız ayrı bi güzel olmus cok yakısmıs..topiğin tek dişsiz bebesi olan elayı burdan tebrik ediyom anası olaraktan

gökçem yaa bende düdük gibi oldum ama saksafona benzeyen düdük kocaman :)) bende küçülmek istiyorummm..biri benim boğazımı tutsun lütfen

aslımmmözledim seni yaa.dur bi arayayım..
laylambende seni cok seviyorum kız..iyiki tanısmısız seninle.uzun yıllar dost olalım insallah.hatta komsu falan olalım senle insallahhh..

hepinizii cokkkk kocaman öpüyorum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben bilmem kızlar. iş yerimde feys yasah. feysde bıdır bıdır konuşuyosunuz mailleri gelıyo. onları da okuyamıyorum feys lınkı oldugu için açılmıyor. ne oluyor ne bıtıyor bilmıyorum. bi vatsap mıdır nedir öyle bi muhabbetı var ki o tarz şeylerden anlamadığım içn yorum yapmıyorum. ne oldugu hakkında en ufak bi bilgim yok.

feysden takıp etmekten de hoşlanmıyorum muhabbetı. kaçırıyorum çünkü boyna. rengi bile yok be. bak burda mor mor yazıyom ne guzel :)

herkesin ortaklaşa konuşabılecegı bi platform olsa dıyecem mesele zaten bebeklerın izin vermemesi. vaktın olmaması. yoksa kimsenın burayla bi problemı oldugunu sanmıyorum. bebeklerin uyudugu saatlerı de iş yaparak dınlenerek geçirmek isteyince de burayı boşluyoruz haliyle. ki çok olağan.

ben gun boyu burdayım valla. gelene selam verıyorum selamımı alanla muhabbet edıyorum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben bilmem kızlar. iş yerimde feys yasah. feysde bıdır bıdır konuşuyosunuz mailleri gelıyo. onları da okuyamıyorum feys lınkı oldugu için açılmıyor. ne oluyor ne bıtıyor bilmıyorum. bi vatsap mıdır nedir öyle bi muhabbetı var ki o tarz şeylerden anlamadığım içn yorum yapmıyorum. ne oldugu hakkında en ufak bi bilgim yok.

feysden takıp etmekten de hoşlanmıyorum muhabbetı. kaçırıyorum çünkü boyna. rengi bile yok be. bak burda mor mor yazıyom ne guzel :)

herkesin ortaklaşa konuşabılecegı bi platform olsa dıyecem mesele zaten bebeklerın izin vermemesi. vaktın olmaması. yoksa kimsenın burayla bi problemı oldugunu sanmıyorum. bebeklerin uyudugu saatlerı de iş yaparak dınlenerek geçirmek isteyince de burayı boşluyoruz haliyle. ki çok olağan.

ben gun boyu burdayım valla. gelene selam verıyorum selamımı alanla muhabbet edıyorum.

-alkis-alkis-alkis

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar