2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom yok yavru benim Aden de dişsiz nene kıvamında dolanıyo ortalıkta hala. hehehehehehhe...

sımoşum 155 m2 evden 85 m2 eve sığmaya çalıştım diyelim. daha henüz köşe takımı almıştım eski evıme 2 ay önce rahat rahat yayılıp oturalım diye. salonumda da süt beyazı deri koltuklarım vardı çok beğeniyodum ama sadece görsel amaçlıydı. ne oturan rahat edıyordu ne temizliği açısından ben ve temizliğe gelen abla.

birinden birini elemek zorunda kaldım :( ve bu beyaz deri koltuklarım oldu. çünkü eski evimde mum gibi düzenli, ağır artistik duran o beyaz koltuklarım bu evin salonunda çok komık durdu. iç içe oldular. kendilerini gostermedıler. sıkış tıkış oldu. daraldım bunaldım. oturma odası yaparım diye düşündüğüm odada da köşe takımım komık durdu. mesafe kısa oldugu için tv bıle ızlemek ezıyet olacaktı. ve yatak odamın hemen yanı başındakı odayı oturma odası yapmak mantıksız geldi. ha bı de salon dedıgım yer mutfakla bir. bı kemer kapı var sadece. beyaz koltuklarım orda mahvolacaktı. yemek kokusu falan derken zaten oturanının kıçının rengını alan o koltularım hepten aradan çıkacaktı. zaten guya naklıye taşıdı :( sankı koltuklarıma tırnak atmışsın gibi tırtık tırtık yırtılmış :( derisi kalkmış yer yer. çok üüzldüm. peşine de sarıp depoya koyalım dedık toki'nin deposuna koyma kocaman fareler var dıye uyarı aldım komşularımdan. fare o koltukları yer bıtırır dıye oraya da koymadım. 2 gün kapının önünde durdular oyle. gıttım geldım baktım kahroldum mahvoldum. dün onur'un kuzeni elden çıkaracaksanız ben çok beğendım ben alabılırım bunları bana 600 tl'ye satar mısınız dedi. (bu arada koltuklarımı acayip indirimden 3,5 sene önce 1.500'a almıştım) düşündüm taşındım. koltuklarımı ne olursa olsun başka bi eve çıkarsam dahi kaplatmadan kullanamayacagım için, bu evde de kaç sene oturacaağımı bilmediğimden, 3-5 sene içinde başka başka koltukların çıkacağından, bi de onların üzerinde sürekli oturamayacağımdan dolayı sattım gitti. bilmiyorum herkes mantıklı olanı yapmışsın dedi ama çok buruğum hala. keşke dıyorum satmasaydım. annemin evi ufak. koyamazdım. kaynanam üzüldüğümü görünce ilk gün," kızım barı sarıp sarmalayım da benım evdeki boş odaya koyalım ben ordakı eşyaları atarım" dedi. onu da istemedim. napıyım alırım artık buyuk bı ev alırsam bundan sonra şayet...

ha bu arada koltugun tekli olanını da Aden'in odasına koydum. onu vermedim. 2'liyi ve 3'lüyü verdim yani. daha henüz sıyah beyaz gri kırlent yaptrmıştım üstlerine :( onları da vermedım tabi. :)

derli toplu sıcak bı ev oldu. eski evimin o ağır, rahatsızlık verici sizli bizli, müdür&öğrenci havası yok. yayıl yayılabıldıgın kadar burda. mutfagın salonla bır olması da sıcaklık kattı eve.

öff öyle işte ne konuştum be . çok doluymuşum meger. sıgdım kısaca. olan koltuklarıma oldu o kadar. ama gerı kalan bizimle:)

banyosunu begenmedım bı de. napalım kendı evım olana kadar yaşayacam burda.

bu arada den baya baya yürüyor yahu. koltuktan koltuga gecıyor falan. aden demeye başladı. Adennnnn diye seslenıyorum Adennnnn dıyo o da. kuzum. yenı evını o da çok sevdı ama. bızden boyle bayramda bişi yapamadım kısaca. çok yorguum o kadar.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Pikoş,Ecrin,Simoş ve Nazom sağolun oğlumun teyzoşları nihayet dişimiz çıktıda artık rahatlayıp geceleride biraz uyusak fena olmayacak çok şeymi istedim acep:)
Ecrincim malesef dişini ilk ben gördüm hediye falan olmadı gerçi gittiğimiz yerlerde diş çıkardık ama ben görmemezlikten geliyorum birde siz bakın diyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Gökçem hayırlı ugurlu olsun yeni yuvanız koltuklarınada üzülme daha güzellerini kendi evine alırsın inşallah yavruş
Adenede maşallah heralde ilk o yürüyecek benimki baya koltuktan koltuğa geçiyor tutunarak seri yürüyor hatta bazen ellerini bırakıyor ayakta durmaya çalışıyor ama kıçının üstüne oturuyor tekrar yapıyor

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam güzellerr :)

hepinizi öperizz öncelikle :) bayram bitti nihayet.yahu ne bayramdı ankaranın yarısı bana geldi yeminle yok kesin karar aldım bi daha bayramda ankarada durmak yok :) bi ara evde 27 kişiyi gördüm kime tatlı kime et kime seker tuttuk hatırlamıyorum..allah yinede eksik etmesin gelen gideni dolu dolu bayramdı bize.

laylam dişiniz hayırlı uğurlu olsun.hehe tek dişsiz nine biz kaldık sanırsam tık yok ela da. artık uykusuzluğa huysuzluğuna alıstım elanın bişiy demiyorum şikayet etmiyorum size kızımı :) bi tane öpücük konduruyo yanağıma hepsi geçiyor birden cünkü..

haberler böle bizde.en kısa zamanda karsılasalım insallahhh

maşallah güzelim kalabalık aile güzel oluyodurda, tabii bazen insanın başı dönüyordur herhalde :) ben pek bilmem :) zaten cok yoktu burda hiç oldu görüştügüm insanlar...

Ela'ı ve İrem'i öperim canım:huhuu::huhuu:

Gökce hayırlı olsun canım güle güle oturun yeni evinizde...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Gökçem hayırlı ugurlu olsun yeni yuvanız koltuklarınada üzülme daha güzellerini kendi evine alırsın inşallah yavruş
Adenede maşallah heralde ilk o yürüyecek benimki baya koltuktan koltuğa geçiyor tutunarak seri yürüyor hatta bazen ellerini bırakıyor ayakta durmaya çalışıyor ama kıçının üstüne oturuyor tekrar yapıyor

Bak sen Kayra minnoşa.. yerim totosunu onun... Noyan da aynı sıralıyo uzun zamandır hatta tay tay duruyo 3-5 saniye ama daha desteksiz adım yok...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya kızlar bişey diyiyeyim mi maşallah beraber yattıgımızdan beri uykumu alıyorum ben artık ama ayrı yatmayı unutucak diye de korkuyorum...
en son acaba park yatagına yanıma alıp aynı oda da mı yatsam dmeye başladım kendi odasında uyuturum aglayınca alırım yanıma diye düşündüm...
ya uykuyu özlemişim ben ya...........:deli:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ne yapayım gece hiç uyumadım desem yeridir saat başı sürekli ağladı Kayra başım çok ağrıyor temizlik var evde o yüzden uyuyamadımda akşam olsada yatsam
Noyan nasıl oldu geçtimi hastalık?

saol canım.. evet şükür daha iyi oldu canım... anam ne zormuş çocukla hasta olmak onu anladım...

sana da geçmiş olsun canım ya zor uykusuzluk...
ohhhh evinde mis gibi temizleniyo ne güzel oluyo temiz ev......

bende derli toplu düzenli evi özledim... tabi artık ne kadar olsa eskisi gibi düzenli olamıyor ev çocukla...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ya kızlar bişey diyiyeyim mi maşallah beraber yattıgımızdan beri uykumu alıyorum ben artık ama ayrı yatmayı unutucak diye de korkuyorum...
en son acaba park yatagına yanıma alıp aynı oda da mı yatsam dmeye başladım kendi odasında uyuturum aglayınca alırım yanıma diye düşündüm...
ya uykuyu özlemişim ben ya...........:deli:

Ben bayramda tek yatırmadım düşer diye beraber yattık 4 günde alışmış valla dün gece kucağıma aldıkça koltuk altıma girmeye çalışıyordu hemen düzenimize geri dönmemiz lazım
bence yanında yatırma hep öyle gidiyor görümcemin oğlu 5 yaşına kadar yanlarında yattı çünkü

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Ben bayramda tek yatırmadım düşer diye beraber yattık 4 günde alışmış valla dün gece kucağıma aldıkça koltuk altıma girmeye çalışıyordu hemen düzenimize geri dönmemiz lazım
bence yanında yatırma hep öyle gidiyor görümcemin oğlu 5 yaşına kadar yanlarında yattı çünkü

abowwwww :ne: yok olmaz o kadar (inşallah tabii)

işte uykusuzluga yenildim laylam... akşam yatırıyorum yerinde gece aglayınca uykuya dalamazsa alıyorum beraber yatıyoruz...

ama dogru alıştı iyice..işin fenası bende alıştım sanki...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
saol canım.. evet şükür daha iyi oldu canım... anam ne zormuş çocukla hasta olmak onu anladım...

sana da geçmiş olsun canım ya zor uykusuzluk...
ohhhh evinde mis gibi temizleniyo ne güzel oluyo temiz ev......

bende derli toplu düzenli evi özledim... tabi artık ne kadar olsa eskisi gibi düzenli olamıyor ev çocukla...
sanada düzenli gelen bayan yokmuydu ? kim sevmez düzeni temizliği ben neredeyse yemek ve ütü dışında hiçbir iş yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
abowwwww :ne: yok olmaz o kadar (inşallah tabii)

işte uykusuzluga yenildim laylam... akşam yatırıyorum yerinde gece aglayınca uykuya dalamazsa alıyorum beraber yatıyoruz...

ama dogru alıştı iyice..işin fenası bende alıştım sanki...

akşam o kadar uykusuz kaldım yinede yanıma almadım alışmasın herkes yerini bilsin:gul:sonrası zor yavaş yavaş herşeyin bilincinde olmaya başlayıca kök söktürür bunlar tecrübeye dayanarak söylüyorum büyük oğlum bazen yanına çağırırdı korkardı az yattıktan sonra hadi yerine git rahatsız oldum derdi çünkü hiç alıştırmadım

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

akşam o kadar uykusuz kaldım yinede yanıma almadım alışmasın herkes yerini bilsin:gul:sonrası zor yavaş yavaş herşeyin bilincinde olmaya başlayıca kök söktürür bunlar tecrübeye dayanarak söylüyorum büyük oğlum bazen yanına çağırırdı korkardı az yattıktan sonra hadi yerine git rahatsız oldum derdi çünkü hiç alıştırmadım

hmmm korktum şimdi laylam ya... hem alışmasın hem uyuyim ben bemce en güzeli öyle olar sanırsam :D

benimki haftada geliyor bir hafta tam bir hafta yarım gün iyi oluyor dediğin gibi 2 gün sürmüyor heleki 2 çocukla

ya aslında bende öyle istedim ama buranın ulaşımı yok kadınında arabası yok... biz alıyoruz biz bırakıyoruz ... herhafta al götür yapmaya ugraşmamak için böyle oldu........
kendi gelip gitse bende öyle yapardım... cidden gitmiyo uzunsüre temizlik...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlarrrr selammm dicem de kimse yokmuş yahu :(
Nabersiniz? Bayram aramıza girdi :D
Biz iyiyiz çok şükür, Kuzey'in odasını annemin odası ile değiştirdik. Ben de bayramda badana ve temizlik işi ile uğraştım, geri kalan zamanda da gezdim, yani dinlenemedim yine, bi 6 gün daha tatil olsaydı iyi olurdu valla :D
Hepinizi çok özledim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar