2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya simuşcum neler neler yazdım sana fakat baglantı gitti :(

evet canım genelde tek yatırıyorum uyandıgında beraber yatışa geçiyoruz ama 2 gündür direkt toptan beraber yatıyoruz..
malum yer yatagı oldugu için oralarım buralarım agrıyo (bizim yatakta mümkün degil direkt düşer) ama en azından biraz daha uykumu alabiliyorum ki benim için en önemlisi o :D
..
ve cidden Tanselin dedigi gibi daha huzurlu uyuyo (maşallah)
cokda alışmasın o ayrı ama uyuyorum ya ben de daha huzurluyum be simuşcum :D

Noyan minnoşum ya daha anlar bakmaya başladı sanki ya ..daha çocuk gibi sanki...büyüyolar maşallah hepsine..

hep bi inceleme bi merak hali var... sende demiştin sanki bazen emekleyerek uyanıyo nerde kalmıştık der gibi :D

hmm bize de ipucu verirsin artık Tanselcim :D

bizde bi kaç polar var hırka var mont alırmıyım bilemedim malum burda kışı ben T-shirt le geçiriyorum üstüne bi hırka o kadar gerçi kıbrıslılar atkı mont bot giyiyolar ama ben ayıp olmasın diye terlikle dolaşmıyorum kassam o da olur :D

pikem biz kısmetse aynı gün doğum günü yapacağız..Detayları yazarımm

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canım bakıcı ile ilgili neler canını sıkıyor, anlatsana belki bi çözüm buluruz beraber

ya canım, benimle alakalı aslında sıkıntı. yani belki bir başkası için sorun değildir. uyuyordu ya bu, konuşmuştuk. uyumayacaktı artık. bugün ben içeriyi süpürürken Tunayı uyuttu. odaya bir girdim, o da kıvrılmış onun yanına. uyumuş. içim geçmiş diyor bir de. acil çıkmam lazımdı ses etmedim. demekki biz gidince Tunayı uyutunca yine uyuyor. ben mi art niyetli düşünüorum.

bin bir zorlukla yemek bırakıyorum. yapacak vakit o kadar kısıtlı ki. bugün öğlen beraber yedik. akşama 2 kişilik yemek vardı. onu yemiş mesela. 1de yemek yiyip 4e kadar tekrar acıkır mı insan? sonra dolaptan ne isterse alıp yiyor. çeşit çeşit meyveler azalıyor. ay bilmiyorum, ben mi tuhafım ama çekinir insan ya, tamam yemeğini yesin (ki kendisi kahvaltıyı bile bizde yapıyor ) ama tatlıydı, meyveydi, abur cuburdu... bunları yemeye vakti bile olmaması lazım. zira benim olmuyor.

geçenlerde de 7:45 te gelmesi gerekirken, 8:10da geldi. bir daha olmazmışşşşşşşş. ben de dedim, müdürüme bir daha olmaz deme lüksüm yok benim, bu kadar kolay değil o işler." nasıl bir ses tonuyla söylediysem, o günden beri 5 dk erken geliyor. öyle işte kuzum... ele mecburum yine de

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya canım, benimle alakalı aslında sıkıntı. yani belki bir başkası için sorun değildir. uyuyordu ya bu, konuşmuştuk. uyumayacaktı artık. bugün ben içeriyi süpürürken Tunayı uyuttu. odaya bir girdim, o da kıvrılmış onun yanına. uyumuş. içim geçmiş diyor bir de. acil çıkmam lazımdı ses etmedim. demekki biz gidince Tunayı uyutunca yine uyuyor. ben mi art niyetli düşünüorum.

bin bir zorlukla yemek bırakıyorum. yapacak vakit o kadar kısıtlı ki. bugün öğlen beraber yedik. akşama 2 kişilik yemek vardı. onu yemiş mesela. 1de yemek yiyip 4e kadar tekrar acıkır mı insan? sonra dolaptan ne isterse alıp yiyor. çeşit çeşit meyveler azalıyor. ay bilmiyorum, ben mi tuhafım ama çekinir insan ya, tamam yemeğini yesin (ki kendisi kahvaltıyı bile bizde yapıyor ) ama tatlıydı, meyveydi, abur cuburdu... bunları yemeye vakti bile olmaması lazım. zira benim olmuyor.

geçenlerde de 7:45 te gelmesi gerekirken, 8:10da geldi. bir daha olmazmışşşşşşşş. ben de dedim, müdürüme bir daha olmaz deme lüksüm yok benim, bu kadar kolay değil o işler." nasıl bir ses tonuyla söylediysem, o günden beri 5 dk erken geliyor. öyle işte kuzum... ele mecburum yine de

Hımmmmmmmm canımcım zor gerçekten. Bebeklerimiz için bişeylere katlanıyoruz. Bazı insanlar böyledir çok rahattır. Canım üzme kendini. Biz böyle yapamyız başka insan yapınca garipsiyoruz. Bakıcınız bence ne yersem kar diye üşünüyor. Bırak yesin. Biliyorum yemede gözün yok sen tavrına gıcıksın. Pazardan herşeyi 2 kilo fazla al gözü doyup yesin.Uyuma konusunda tekrar uyar ve net söyle. Eşin yardımcımıdır evde. Bazı şeyleri ona devret.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Hımmmmmmmm canımcım zor gerçekten. Bebeklerimiz için bişeylere katlanıyoruz. Bazı insanlar böyledir çok rahattır. Canım üzme kendini. Biz böyle yapamyız başka insan yapınca garipsiyoruz. Bakıcınız bence ne yersem kar diye üşünüyor. Bırak yesin. Biliyorum yemede gözün yok sen tavrına gıcıksın. Pazardan herşeyi 2 kilo fazla al gözü doyup yesin.Uyuma konusunda tekrar uyar ve net söyle. Eşin yardımcımıdır evde. Bazı şeyleri ona devret.

valla sıkıntımız da o zaten canım. eşimle yani. yardım konusunda çok tutarsız. bir bakıyorsun, yükünü hafifletiyor, bir bakıyorsun siteme başlamış... dengem bozuldu sayesinde...

yediğinde gözüm yok. gerçekten. ama herşeyin bir usulü, adabı vardır. önüne geleni tazmanya canavarı gibi silip süpürmezsin. ciddiyim, çok sinir oluyorum :ne: eşim öğleye kadar evde. kendisi böyle şeylere hiç dikkat etmemesine rağmen şöyle dedi " littleee, ya bu Tunanın teyzesinin maddi durumu baya kötü herhalde. gün boyunca yiyor da yiyor. ama hep dişine göre şeyler arıyor. az mı para veriyoruz acaba biz :D"

neyse şeker. biraz görmezden gelmeye çalışacağım. bakalım ne olacak. uyku konusunda ciddi bir uyarıyı haketti ama. ben yatayım artık. sabah 6da iş başı yaptırıyor benim sıpa. görüşürüz tatlım, Selimi öptümm

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
iyi akşamlar canlar geçmişi okumaya çalışsamda okuyamadım
moron gibi bişeyim kaç gündür kabuğuma çekildim kendi halimde orda yaşıyorum kimseyle 2 gündür konuşmuyorum heralde debresyondayım havada soğuk kıştan nefret ediyorum offfffffff
hepinizi öptüm iyi geceler

ya bende bu hafta böyleydim kimseyi görmek istemiyo canım... ne de dışarı gitmek...

ama ben de kışı özlüyorum biliyo musun.. fazla sıcak da iyi bişey degilmiş... burda herkes öyle tembel ki kanın donar inan...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
azzzzooommm senin icin kocaman optumm defne yi bebegimm:huhuu:

little im tesekkur ederizz tatlimm. iyi sukur minnos..:huhuu:

gunaydin kizlarrrr.. bos boss gecen yeni bir gune merhaba diyelim:tskler:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gunaydin kizlar. Herkes iyidir insallah.
Lidilim buara benimde bakiciyla sorunlarim var.
Gecen hafta cok sinirliydim.
Size de yazdim ama silindi geri ulasamadim yazdigima.
Tekrar yazarim yarin benzer seyler yasiyoruz...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyhh gidiyorum dr a. diyetisyenin istedigi testleri yaptiricam. bide basdonmelerim kansizliktan olabilirmis. onada baktiricam. operim sizi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yaaaaaaaaaaa bana da yap onlardan yaaa. nasıl yaptın bende istiyorum süper.

ecrin günaydın bal, hadi bakalım ben senin zayıflyacağına inanıyorum. ayrıca şişko falan da değilsin onu da bil.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya varya sizin bu anlattıklarınızı duyunca şükrediyorum ben.. ben meğer ne şükürsüz insanmışım kız.

benim evde yemek pişmiyor artık. haftanın 2 akşamı annemde 2 akşamı da kaynanamda yemek yiyoruz. gitmediğimiz zaman onur uğrayıp annesinden ya da annemden yemek alıyor. bu öneri annemle kaynanamdan geldi. "nasılsa bizim evlerde yemek pişiyor sen hiç yemek işine girme hem vaktin mi var yemek yapmaya bizler yaparız" dediler. bende hemen "aa olur valla süper olur" diye atladım tabisi :) dün Aden'in 1 çanta dolusu ütüsünü Kaynanama yolladım. jilet gibi ütüleyip yolladı dün akşam. evimin temizliğini genelde annem yapıyor. gerçi ben iş başladıktan sonra yapmadı hiç. Adeni 2-3 saatliğine yine o'na bırakıyorum evi hallediyorum o sırada. annemin eli de kaynanamın eli de sürekli üstümde. sağolsunlar.

hani siz şimdi anlatıyosunuz ya "bakıcı yemekleri yiyor, zaten vaktim yok yapmaya zar zor yapıyorum" falan diyosunuz ya " bak gökçe insanlar ne zor şartlar altında evlerinde bişi eksik etmemeye çalşıyor sende hiç şükretmiyorsun" diyorum hep :(

Rabbim yardımcınız olsun kızlar. ben bu kadar rahatlıkta bile yetişemiyorken bişeylere sizi hiç düşünemiyorum..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaaaaaaaaaaa bana da yap onlardan yaaa. nasıl yaptın bende istiyorum süper.

ecrin günaydın bal, hadi bakalım ben senin zayıflyacağına inanıyorum. ayrıca şişko falan da değilsin onu da bil.
Gokcem kolay yapmasi google amcam sagolsun ogretti ama el oyalayici dun sabah 11de basladim aksam 6 da bitti posetlemesi kurdelesi falan 37 tane olmuss sabir lasimmm bide bebekle epey zor oldu

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben de yanı başımdaki masada oturan kızın ses tellerini boğmayı istiyorum. bi de samimi olma hevesini. kanka ne lan? ben senin nerden kankan oluyorum be? a aaaaaaaa... bak salon kadını çizgimden kaydım sayesinde...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Vall gokce helal olsun balim sansli hatunsun kj ustelik aksamlari 5 te cikiosjn ben 7 de cikcam bir tek gun izinli olcam bilemiorum nasil yetiscem annem burda olur ama ole hr isime kosamaz ki eymenle... aksamdan ertssi gnun yemegini yaparim snrm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar