2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ecrin Defne nasıl oldu bi sıkıntısı varmı ameliyatla ilgili
huyu falan değiştimi?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
laylam sagol bebegim. yok hicbirsy olmamis gibi masallah n ufak bi duznaizlik olmadi. uyku saati degisti ama ameliyat oncesi olmustu o. kacta yatarsa yatsin 8 de klkiyor. 9 da yatinca iyi de 12 de yqtinca 8 de kalk iskence. bide gece uyanmalai basladi. bi yerde bu aylarad cok uaynicqklar yaziyodu. hazirlikliydim ama bu kadarini bklwmiyodum. o saatte kaka yapiyor belki ondan. eskiden ben yanindaysam uykuya devam ederdi simdi mumkun degil durmuyo yerinde. surekli bi yere tirmanma telasi var.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydinn hnimkizlar.. bu adami aldigim yere birakicam ama malzemesi iyi diye iscilikteki kusuru gormemeye calisiyorum. dun aksam gayet seker gibiyken bi anda kilomla ilgili laf soktu yine. baskagundem maddeniz yok mu sizin o gun cocugum ameliyattan cikti orda bie kilo esprisi yapildi. hasta misiniz ailece dedim. evet cunku goze batiyosun dedi. bacagimiz yan yana getiriyo bak seninki benimkinden kalin diye. gel yanima otur dedi dedi yanina oturdum ben telefonla konusurken bacagimdaki catlaga askimm bu neee diyo. kalkti. gittim bende. sonra da gelip sirnasiyo. sikicam bogazini aticam bi koseye bilin. :deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sabah cumartesi gunu niye erken gidiosun is de yok dedim. 11 de x le buluscam dedi. yemek yiceksiniz beraber duydum konusurken dedim. ne kulak varmis evet dedi. isin gucun yok niye benimle program yapmiyosun bana hala bi yemek sozun var yapin bu iste senin dedim. yok isimizde var onla ondan buluscaz dedi. az once aradi. kadinlarin gitti bi yer degil uzatmadim ondan dedi. is yok simdi gunduz evde oturamayacagima gore cikiyorum iste falan dedi. bugu. cumatesi benle plan yapabilrdin dedim yine. ama icinden gelmio iste iyi bi insansin ama iyi bi koca degilsin maalesef dedim. der demez pisman oldum ama dedim. o da cok bozuldu. sonra da sinirlendi. soylendi kapatti.:uzgun: dilin kemigi yok iste. neyse

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sabah cumartesi gunu niye erken gidiosun is de yok dedim. 11 de x le buluscam dedi. yemek yiceksiniz beraber duydum konusurken dedim. ne kulak varmis evet dedi. isin gucun yok niye benimle program yapmiyosun bana hala bi yemek sozun var yapin bu iste senin dedim. yok isimizde var onla ondan buluscaz dedi. az once aradi. kadinlarin gitti bi yer degil uzatmadim ondan dedi. is yok simdi gunduz evde oturamayacagima gore cikiyorum iste falan dedi. bugu. cumatesi benle plan yapabilrdin dedim yine. ama icinden gelmio iste iyi bi insansin ama iyi bi koca degilsin maalesef dedim. der demez pisman oldum ama dedim. o da cok bozuldu. sonra da sinirlendi. soylendi kapatti.:uzgun: dilin kemigi yok iste. neyse

canım haklısın insan bazen kendini tutamıyo hele ki birikmisler varsa icinde ne zamandır..birden cıkıveriyo agzından napalım sende cık kendin gez al kızını da :tskler:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sıkıldım yaa,hergun cıkıp gezmek istiyorum cunku kıs geldiginde cıkamicam biliyorum ooff ya offf zaten burda hc arkadasım yok hep evde tıkılıyorum yaaa:uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ecrinnnnnnnn
kontorun yada fazla mesajın varsa bana bi tane deneme mesajı atsana yaa kfaam takıldı benim,o gun attıgın niye gelmedi diye

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende bebikomm. o gereksizz cafeye bile hergun gidip oturasim var. manik depresifler gibiyim. yagmurlu soguk gunler kapida. kendi kendime yagmurda da dolasiyodum ama defneyle hayal olur.:deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrinnnnnnnn
kontorun yada fazla mesajın varsa bana bi tane deneme mesajı atsana yaa kfaam takıldı benim,o gun attıgın niye gelmedi diye

benim telefonumdan kaynakli bebisim. hafta spnu gorumceme msj attim. ikisinde de gorundu gitti diye ama gitmedi. biri de kare kare anlamsiz sekillerle dolu gitmis. cihaz fiii tarihinden kalma olunca boyle oluyo. sana da ondan gelmemistir diye dusunuyorum. bu ay acayip astimm faturayi. 25 inde yapariz bi deneme:findikim:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende bebikomm. o gereksizz cafeye bile hergun gidip oturasim var. manik depresifler gibiyim. yagmurlu soguk gunler kapida. kendi kendime yagmurda da dolasiyodum ama defneyle hayal olur.:deli:

tabi canım yaa ben hamileyken bile hep gezdim walla baktım yagmur yok,hava kapalı cıktım hemen,kısa mesafelere yurudum uzaksa otobuse bindim gezdim valla..simdi Hira'nın da sagı solu belli deil bazen duruyo arabasında bazen durmuyo kucak istiyo ondan tırsıyom off ya netcez biz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım haklısın insan bazen kendini tutamıyo hele ki birikmisler varsa icinde ne zamandır..birden cıkıveriyo agzından napalım sende cık kendin gez al kızını da :tskler:

defne arabada oturmak istemiyo ki.15 dk sonra sikiliyo.bi elimde araba bi elimde defne yuru yuruyebilirsen.otobustede bagiriyo. sofor kucaginiza alin diyo e kucakta cocukla nasil tutunayim yada arabayi tutayim. arabasiz cikmayi dusunemiyorum bile. allah tan defne kuzu zayif ta hala tasinabiliyo :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benim telefonumdan kaynakli bebisim. hafta spnu gorumceme msj attim. ikisinde de gorundu gitti diye ama gitmedi. biri de kare kare anlamsiz sekillerle dolu gitmis. cihaz fiii tarihinden kalma olunca boyle oluyo. sana da ondan gelmemistir diye dusunuyorum. bu ay acayip astimm faturayi. 25 inde yapariz bi deneme:findikim:

ok canım o zaman yaparız sorun degil..
migrosa gittik dun cok tatlı seyler var ya,dogumgunune ozel bi cok urunu kutulu yapmıslar,mesela hero baby'nin mutluluk kutusu var icinde kasık maması bi tane meve suyu 3 tane kavanoz maması var teneke kutuda bunların hepsi 9.90..
baya baya indirime girmis bicok sey

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
defne arabada oturmak istemiyo ki.15 dk sonra sikiliyo.bi elimde araba bi elimde defne yuru yuruyebilirsen.otobustede bagiriyo. sofor kucaginiza alin diyo e kucakta cocukla nasil tutunayim yada arabayi tutayim. arabasiz cikmayi dusunemiyorum bile. allah tan defne kuzu zayif ta hala tasinabiliyo :D

aaa aa ona neymis yaa alla alla kucagınıza alınmıs..
aptal bunlar ya,biri de bana demisti,onden bincektim o araba ordan gecmez arkadan bin ! dedi boyle serrt bi sesle,gecer dedim bende bindim onden :D okuz ya sanane istedigim yerden binerim
bazıları hic durmuyo bebek arabasını gorunce..
ben hira'yı tasıyamıyorum artık ne yalan soyliim,yani o gitgide agırlasıyo bende kilo verdigim icin,bana zor geliyo artık tasımak en uzak menzil salondan-yatak odası benim icin :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ok canım o zaman yaparız sorun degil..
migrosa gittik dun cok tatlı seyler var ya,dogumgunune ozel bi cok urunu kutulu yapmıslar,mesela hero baby'nin mutluluk kutusu var icinde kasık maması bi tane meve suyu 3 tane kavanoz maması var teneke kutuda bunların hepsi 9.90..
baya baya indirime girmis bicok sey

yesilyurtta migros yok, kipa yok, tansas bile yok. bi bim var bide kucuk kucuk marketler. hatay da tansas var lna gidiyorum inince, ayda bir de gorumcemle kipa ya gidiyorum alisverise denk gelirse. off valla bizim evimizin cok yakininda kipa vardi, tansas vs bakkal gibiydi.ayy nerden evlenip buraya geldim ben. baslik parasi niyetine muhiti duzgun bi ev isteseydim keske:gul: ne cirkin bi semt burasi.:ne:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aaa aa ona neymis yaa alla alla kucagınıza alınmıs..
aptal bunlar ya,biri de bana demisti,onden bincektim o araba ordan gecmez arkadan bin ! dedi boyle serrt bi sesle,gecer dedim bende bindim onden :D okuz ya sanane istedigim yerden binerim
bazıları hic durmuyo bebek arabasını gorunce..
ben hira'yı tasıyamıyorum artık ne yalan soyliim,yani o gitgide agırlasıyo bende kilo verdigim icin,bana zor geliyo artık tasımak en uzak menzil salondan-yatak odası benim icin :D

tek defne olsa tasirim da yanina canta ciktimi olmuyo. ayy buyuse de gittigimiz yerde yese. ben ona her yerde sulu yemek bulurum. gerci yemek yicek kivama geldimi de kucaga alinmaz. o saatten sonra canta olsa ne olur olmasa ne:tskler: ne gezenti bi ruhum varmiss ayy derdime bak sokaga cikamamak:gul:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
tek defne olsa tasirim da yanina canta ciktimi olmuyo. ayy buyuse de gittigimiz yerde yese. ben ona her yerde sulu yemek bulurum. gerci yemek yicek kivama geldimi de kucaga alinmaz. o saatten sonra canta olsa ne olur olmasa ne:tskler: ne gezenti bi ruhum varmiss ayy derdime bak sokaga cikamamak:gul:

ya oyle deme bende gezmek istiyorum gercekten hayır yani bebeleri yanımıza alması sorun degil ama ne zaman napcakkları belli olmuyo ki,uykusu gelince uyusalar sorun cıkarmadan,otursalar arabalarında uslu uslu,yookkk..
gezmeye cıktık annemin burnundan getireyim bakayım..mantıgını kullanıyolar :D

hamilelik fotograflarıma bakıom simdi :gulbis:,nası soguktu hava ya,kar yagmıstı,nasıl inmek istemistim asagı inemedim korkmdan kayar duserim diye :D bu yıl yagarsa incem ama

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaa bide cok rahatsız oldugum bi huyum war,ben hic dısarı cıktıgımda bisey almadan eve gelemiyom yaa,ufacık da olsa bisi alıyom :(
o da lazım bu da lazım derken....hic sevmiyorum bu halimi,bi an once kurtulmak istiyorum ama olmuyo :uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benimki arabada yada kucakta uyuyakaliyo disardayken. yada mama icerken uyuyakaliyo.ama dert uyanikken.iki dk du rmuyo. hep onla ilgilenilsin istiyo. habire circir konusuyo, biseyler bulup cekistiriyo, masaya salsiriyo. en olmadi kendiniarabada. yada kucaktan asagiya atmaya calsiiyo. indirmeyince yine bagiriyo:deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar