sabah cumartesi gunu niye erken gidiosun is de yok dedim. 11 de x le buluscam dedi. yemek yiceksiniz beraber duydum konusurken dedim. ne kulak varmis evet dedi. isin gucun yok niye benimle program yapmiyosun bana hala bi yemek sozun var yapin bu iste senin dedim. yok isimizde var onla ondan buluscaz dedi. az once aradi. kadinlarin gitti bi yer degil uzatmadim ondan dedi. is yok simdi gunduz evde oturamayacagima gore cikiyorum iste falan dedi. bugu. cumatesi benle plan yapabilrdin dedim yine. ama icinden gelmio iste iyi bi insansin ama iyi bi koca degilsin maalesef dedim. der demez pisman oldum ama dedim. o da cok bozuldu. sonra da sinirlendi. soylendi kapatti.:uzgun: dilin kemigi yok iste. neyse
ecrinnnnnnnn
kontorun yada fazla mesajın varsa bana bi tane deneme mesajı atsana yaa kfaam takıldı benim,o gun attıgın niye gelmedi diye
bende bebikomm. o gereksizz cafeye bile hergun gidip oturasim var. manik depresifler gibiyim. yagmurlu soguk gunler kapida. kendi kendime yagmurda da dolasiyodum ama defneyle hayal olur.:deli:
canım haklısın insan bazen kendini tutamıyo hele ki birikmisler varsa icinde ne zamandır..birden cıkıveriyo agzından napalım sende cık kendin gez al kızını da
benim telefonumdan kaynakli bebisim. hafta spnu gorumceme msj attim. ikisinde de gorundu gitti diye ama gitmedi. biri de kare kare anlamsiz sekillerle dolu gitmis. cihaz fiii tarihinden kalma olunca boyle oluyo. sana da ondan gelmemistir diye dusunuyorum. bu ay acayip astimm faturayi. 25 inde yapariz bi deneme:findikim:
defne arabada oturmak istemiyo ki.15 dk sonra sikiliyo.bi elimde araba bi elimde defne yuru yuruyebilirsen.otobustede bagiriyo. sofor kucaginiza alin diyo e kucakta cocukla nasil tutunayim yada arabayi tutayim. arabasiz cikmayi dusunemiyorum bile. allah tan defne kuzu zayif ta hala tasinabiliyo
ok canım o zaman yaparız sorun degil..
migrosa gittik dun cok tatlı seyler var ya,dogumgunune ozel bi cok urunu kutulu yapmıslar,mesela hero baby'nin mutluluk kutusu var icinde kasık maması bi tane meve suyu 3 tane kavanoz maması var teneke kutuda bunların hepsi 9.90..
baya baya indirime girmis bicok sey
aaa aa ona neymis yaa alla alla kucagınıza alınmıs..
aptal bunlar ya,biri de bana demisti,onden bincektim o araba ordan gecmez arkadan bin ! dedi boyle serrt bi sesle,gecer dedim bende bindim ondenokuz ya sanane istedigim yerden binerim
bazıları hic durmuyo bebek arabasını gorunce..
ben hira'yı tasıyamıyorum artık ne yalan soyliim,yani o gitgide agırlasıyo bende kilo verdigim icin,bana zor geliyo artık tasımak en uzak menzil salondan-yatak odası benim icin
tek defne olsa tasirim da yanina canta ciktimi olmuyo. ayy buyuse de gittigimiz yerde yese. ben ona her yerde sulu yemek bulurum. gerci yemek yicek kivama geldimi de kucaga alinmaz. o saatten sonra canta olsa ne olur olmasa nene gezenti bi ruhum varmiss ayy derdime bak sokaga cikamamak:gul: