aynıyım canımben de okuyamadım. ve çoooooooook kötüyüm
canım bakıcı ile ilgili neler canını sıkıyor, anlatsana belki bi çözüm buluruz beraber
aynıyım canımben de okuyamadım. ve çoooooooook kötüyüm
ya simuşcum neler neler yazdım sana fakat baglantı gitti
evet canım genelde tek yatırıyorum uyandıgında beraber yatışa geçiyoruz ama 2 gündür direkt toptan beraber yatıyoruz..
malum yer yatagı oldugu için oralarım buralarım agrıyo (bizim yatakta mümkün degil direkt düşer) ama en azından biraz daha uykumu alabiliyorum ki benim için en önemlisi o
..
ve cidden Tanselin dedigi gibi daha huzurlu uyuyo (maşallah)
cokda alışmasın o ayrı ama uyuyorum ya ben de daha huzurluyum be simuşcum
Noyan minnoşum ya daha anlar bakmaya başladı sanki ya ..daha çocuk gibi sanki...büyüyolar maşallah hepsine..
hep bi inceleme bi merak hali var... sende demiştin sanki bazen emekleyerek uyanıyo nerde kalmıştık der gibi
hmm bize de ipucu verirsin artık Tanselcim
bizde bi kaç polar var hırka var mont alırmıyım bilemedim malum burda kışı ben T-shirt le geçiriyorum üstüne bi hırka o kadar gerçi kıbrıslılar atkı mont bot giyiyolar ama ben ayıp olmasın diye terlikle dolaşmıyorum kassam o da olur
canım bakıcı ile ilgili neler canını sıkıyor, anlatsana belki bi çözüm buluruz beraber
ya canım, benimle alakalı aslında sıkıntı. yani belki bir başkası için sorun değildir. uyuyordu ya bu, konuşmuştuk. uyumayacaktı artık. bugün ben içeriyi süpürürken Tunayı uyuttu. odaya bir girdim, o da kıvrılmış onun yanına. uyumuş. içim geçmiş diyor bir de. acil çıkmam lazımdı ses etmedim. demekki biz gidince Tunayı uyutunca yine uyuyor. ben mi art niyetli düşünüorum.
bin bir zorlukla yemek bırakıyorum. yapacak vakit o kadar kısıtlı ki. bugün öğlen beraber yedik. akşama 2 kişilik yemek vardı. onu yemiş mesela. 1de yemek yiyip 4e kadar tekrar acıkır mı insan? sonra dolaptan ne isterse alıp yiyor. çeşit çeşit meyveler azalıyor. ay bilmiyorum, ben mi tuhafım ama çekinir insan ya, tamam yemeğini yesin (ki kendisi kahvaltıyı bile bizde yapıyor ) ama tatlıydı, meyveydi, abur cuburdu... bunları yemeye vakti bile olmaması lazım. zira benim olmuyor.
geçenlerde de 7:45 te gelmesi gerekirken, 8:10da geldi. bir daha olmazmışşşşşşşş. ben de dedim, müdürüme bir daha olmaz deme lüksüm yok benim, bu kadar kolay değil o işler." nasıl bir ses tonuyla söylediysem, o günden beri 5 dk erken geliyor. öyle işte kuzum... ele mecburum yine de
Hımmmmmmmm canımcım zor gerçekten. Bebeklerimiz için bişeylere katlanıyoruz. Bazı insanlar böyledir çok rahattır. Canım üzme kendini. Biz böyle yapamyız başka insan yapınca garipsiyoruz. Bakıcınız bence ne yersem kar diye üşünüyor. Bırak yesin. Biliyorum yemede gözün yok sen tavrına gıcıksın. Pazardan herşeyi 2 kilo fazla al gözü doyup yesin.Uyuma konusunda tekrar uyar ve net söyle. Eşin yardımcımıdır evde. Bazı şeyleri ona devret.
iyi akşamlar canlar geçmişi okumaya çalışsamda okuyamadım
moron gibi bişeyim kaç gündür kabuğuma çekildim kendi halimde orda yaşıyorum kimseyle 2 gündür konuşmuyorum heralde debresyondayım havada soğuk kıştan nefret ediyorum offfffffff
hepinizi öptüm iyi geceler
günaydın. ne oldu ya herkes bi dertli
Gokcem kolay yapmasi google amcam sagolsun ogretti ama el oyalayici dun sabah 11de basladim aksam 6 da bitti posetlemesi kurdelesi falan 37 tane olmuss sabir lasimmm bide bebekle epey zor olduyaaaaaaaaaaa bana da yap onlardan yaaa. nasıl yaptın bende istiyorum süper.
ecrin günaydın bal, hadi bakalım ben senin zayıflyacağına inanıyorum. ayrıca şişko falan da değilsin onu da bil.