Lilacis kizz kuzeyoglan cikarmadimi diss abisi masallah son hallerini merak ediorum bi bebekkenki fotosunu gorduydum gelinimi goremedim zati boneli fotosunu nese bebisle konusurum nette yine atar bana minnosun o sevimli fotosunu
diş daha yok biz de lidırcan. iyice beyazlamış ama baş vermedi henüz. ben buraya resim koyamıyorum ama face de var bir kaç tane resim. gerçi onların da çoğunu silmiştim.
pikoş dün selam vermişsin bana şeker ama gece yatınca gördüm ve tlf dan cvp yazamadım. iyiyim diyelim sen nasılsın?
aslında iyi de değilim . nereden geldim bu okula diyorum şu an. niye tayin istedim derdindeyim, yol falan gözümde değil artık. okul açılalı 3 hft olacak yarın ve yine program değişecek. lanet 2 tane sınıfım var, derse girmeye korkuyorum o derece. öğleden sonra 3e kadar dersim olacak eve gelişim 4 olacak. eski okulumda olsam sabahçıydım eve gelişim taş çatlasa 2 olurdu yola rağmen. öğrencilerim daha iyiydi. diğer ing. öğrt. arkadaşlar da hiç yrd olmadılar sağolsunlar, hatta biri beğenmiyorsan ücretsiz izin al dedi geçen hft bana. halbuki çocukları küçük değil, öğlenci olmalarına hiç bir engelleri yok, sırf keyif ve rahatlık uğruna böyle davranıyorlar, altlarında arabaları var geliş gidiş sorun değil, hft sonu da kurs açabiliyorlar mesela o kadar yoğunlarken, ben niye açamıyorum peki? o kadar canım sıkkın ki.....imkanım olsa ücretsiz izin alacam vallahi.