2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kizartma bi yemek cesidi degil mi yavrumm. kizartma yap bide makrna makarna sayikliyorumm bak ceneme vurdu. biri yesin su makarnayi yapip artik:gul:

yada kabakla atates kavur ustune de yumurta kirr-kop

yada ispanagi kavur ustune yumurta kir yanna da pattis salatasi yap.

sagol lidirimm yaa insallah onemsiz baska brsey cikar. :uzgun:

gidiyorum ben kizlar sans dileyin. muayene 100 tl imis anlasmali hastahane de. o adam bi docent cikmasin ben gostericem onlara 100 tl yi

canım kızartma benim icin bi yemek cesidi ama esim icin degil :) hele makarna hayatta yemez :)
kabak-pattis ustune yumurta daha once hic yapmamıstım yapayım bakalım nasıl olcak.. tsk ederim canım
hadi insalla bseycik cıkmmaz kuzu da..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yok cnmm. kati ya gecmek zor olur diye okumustum. o yuzden ilk gunden beri catalla eziyorum. faydasini da gorduk sanirim. defne biskuviyi kiriyo mesela bi pincik isirir gibi. agzonda evirip cevirip yutuyo. parca ekmek mesela batiriyorum zeytinyagina azcik onu yiyio. kizz gozleme yiyiyo diyom otesi var mi uzumun kabugnu soydum geen 4-5 parca yaptim oyle verdim yedi. parca kofte yiyiyo.

ben kiymayi cigden hepsiyle bir koyuyorum. hepsi ayni anda haslaniyo:ne:

masallahhh hira ya. du bende sacini toplamiskenn cekeyim kizimi bi ara koyarim fotosunu. ayy senn kizin kirpikleri daha gur daha koyu masallah. insalah dokulmezz hic boyle kalir. bizimkiler acik renk daha seyrek bi de. ilerde can jyakicakk bu bakislarr:huhuu:

canım ben kıymayı şöyle kullanıyorum. Kasabımızdan çift çekilmiş kıyma aldık(etten çektirdim). Düdüklede az su ile iyice pişirdim. Sonra buzdolabı kalıplarına koydum, çorbalara 1 kalıp atıyorum. Ama benim kıyma pişmiş. Sebzelerle kıymayı pişirmek için çok uzun kaynatmak gerek, oda sebzedeki vitaminlerin kaybına sebep olur diye düşünüyorum.
de

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kız u ne pozlar Allah yarabbimmmmm :) masallah tütütüüt
yerim kız cok seker yaaa kuzummmm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben geldim kizlar. dr cok iyiydi. bi de profesor bulduk ama gerek duymadik gitmeye. kasiginda fitik varmis. buyuk gibi gorunuyomus. kiz cocuklarda genelde olmazmis. ama bazen olabiliyomus boyle. kizda tehlikeli olan tupler ve yumurtaliklarmis. eger kanala girerse tup fitik bogulmasi dedigimiz sey oluyomus ve yumurtalik kaybedilebilirmis. eger yumurta degil de bagirsak inerse o da kotuymus ve tehlikeliymis hayati acidan. bizde simdilik inme yokmus ama alinmasi gerekiyomus. dr cok acele bi ameliyat degil ama acil bi ameliyat dedi. yarin alalim bence dedi. sonra uzun uzun konustuk. biri telefon etti bize bazilari alinmiyomus falan diye. baya bi telefon trafigi yasadik. dr dedi ki eger yumurta yada bagirsak asagiya inerse ilere cocugunuza kendinizi affettiremezsiniz. cok zor oldu ama kabul ettik. yarin sabah 9:30 da genel anesteziyle ameliyat olucak defne. kendimi hazirlamistim ama yinede cok kotu oldum. tahlilleri verdik. olumsuz bi sonuc cikarsa ben sizi aricam iptal edicem ameliyati dedi dr. simdiye kadar aramadigina gore kesinlesti. gece 3 ten sonra hicbirsey yiyemicek. nasil durdurucaz nasil dayanicak bilmiyorum. bize dua edin kizlar:uzgun::uzgun:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben geldim kizlar. dr cok iyiydi. bi de profesor bulduk ama gerek duymadik gitmeye. kasiginda fitik varmis. buyuk gibi gorunuyomus. kiz cocuklarda genelde olmazmis. ama bazen olabiliyomus boyle. kizda tehlikeli olan tupler ve yumurtaliklarmis. eger kanala girerse tup fitik bogulmasi dedigimiz sey oluyomus ve yumurtalik kaybedilebilirmis. eger yumurta degil de bagirsak inerse o da kotuymus ve tehlikeliymis hayati acidan. bizde simdilik inme yokmus ama alinmasi gerekiyomus. dr cok acele bi ameliyat degil ama acil bi ameliyat dedi. yarin alalim bence dedi. sonra uzun uzun konustuk. biri telefon etti bize bazilari alinmiyomus falan diye. baya bi telefon trafigi yasadik. dr dedi ki eger yumurta yada bagirsak asagiya inerse ilere cocugunuza kendinizi affettiremezsiniz. cok zor oldu ama kabul ettik. yarin sabah 9:30 da genel anesteziyle ameliyat olucak defne. kendimi hazirlamistim ama yinede cok kotu oldum. tahlilleri verdik. olumsuz bi sonuc cikarsa ben sizi aricam iptal edicem ameliyati dedi dr. simdiye kadar aramadigina gore kesinlesti. gece 3 ten sonra hicbirsey yiyemicek. nasil durdurucaz nasil dayanicak bilmiyorum. bize dua edin kizlar:uzgun::uzgun:

ecrin sana bakmaya gelmiştim ki gördüm.. Canım Allah acil şifalar verşin. inşallah kolayca geçer gider bu durum. Rabbim yardımcınız olsun.
canım kıyamam Rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

canım merakla bekliyodum numaran yok olsa aricaktım yani o kadar merak ettim.. simdi okuyorm..Alla acil sifalar versin kuzucuguma,sen sakin ol,sogukkanlı ol tamam mı,defneye hissettirme endiselendigini,Allah yardımcınız olsun insallah goz acıp kapayana kadar atlatıcak Defne..cunku topigimizin yaramazı o,herseyin ustesinden gelir sen merak etme :huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy insallah kizlar.. cocugum dolanip duruyo ortalarda biseyden haberi yok. anesteziden korkuyorum daha cok. mknnacik kuzum benim yaa nasil kesicek dr onun etini. icim eziliyo dusundukce. bi yandan da kisacik bi operasyon diyorum rahatlamaya calisiyorum. anestezi haric 15 dk surcekmis ama korkutuyo. rabbim korusun yavrumu

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayy insallah kizlar.. cocugum dolanip duruyo ortalarda biseyden haberi yok. anesteziden korkuyorum daha cok. mknnacik kuzum benim yaa nasil kesicek dr onun etini. icim eziliyo dusundukce. bi yandan da kisacik bi operasyon diyorum rahatlamaya calisiyorum. anestezi haric 15 dk surcekmis ama korkutuyo. rabbim korusun yavrumu

canım haklısın korkmakta,senin yerinde kim olsa korkar kolay mı,5 dakika da olsa insanın ici titrer..
ama erken farkettigin icin sanslı say hem kendini hem defneyi,bak kısacık bi operasyonmus,hemen oldu bitti olcak..
sıkma canını..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oyle yapmaya caliscaz bakalim. uyuttum simdi. gece 3 te mama yedirmem lazim mutlaka.kurucam saati. teyy ileda yapayim yatmadan once az bi daginiklik var onu toplayayim. belki bizimle donen olur eve. dr yatis vermedi aksam gonderirim dedi ama biz tuttuk oda. evde durcagina hastahanede duralim gece dedik. birsey olursa diye. ama simdide olup eve i gelsek diye dusuuyorum. kafam karisik.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
oyle yapmaya caliscaz bakalim. uyuttum simdi. gece 3 te mama yedirmem lazim mutlaka.kurucam saati. teyy ileda yapayim yatmadan once az bi daginiklik var onu toplayayim. belki bizimle donen olur eve. dr yatis vermedi aksam gonderirim dedi ama biz tuttuk oda. evde durcagina hastahanede duralim gece dedik. birsey olursa diye. ama simdide olup eve i gelsek diye dusuuyorum. kafam karisik.

canım duruma gore bakarsın,hersey yolunda giderse donersiniz evinize doktor da soyler zaten gidin yada kalın diye..ama baktın icin rahat etmicek kalırsınız..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bakalim oyle yapicaz artik. neyse ben cikayim bebikom. kuzucuk uyudu. islerime bakayim. optum sizi. iyi geceler simdiden. firsat olursa girer bakarim yine

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bakalim oyle yapicaz artik. neyse ben cikayim bebikom. kuzucuk uyudu. islerime bakayim. optum sizi. iyi geceler simdiden. firsat olursa girer bakarim yine

hirayı uyutmaya calısıyodum canım cevap veremedim,cok yorma kendini,dinlenmeye calıs,yarın kosturcan butun gun..
Allah guc kuvvet versin canım sana,Defne'ye de acil sifalar versin cabucak gecsin insalllah.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Son sayfayı açar açmaz Ecrinin mesajını gördüm... İçim bi tuhaf oldu. Çok üzüldüm... :( Çok geçmiş olsun Ecrincim. Allahım Defnenin de sizlerin de yardımcısı olsun inşallah. Herşey yolunda gitsin, tez zamanda toparlansın minnoşumuz. Biliyorum dayanmak zor ama yine de buna şükür demek gerek sanırım... Dualarım sizinle...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ecrincim biliyorsun bende doğuştan kalça çıkığı var. 9 aylıkken farkedilmiş ama tetkiklerdi, ameliyattı falan derken ben 14 aylık olmuşum. 14 aylıkken 2 saatlik bi operasyon geçirmişim, sonra 5 ay alçıda kalmışım kalçamdan belime, 5 ay da ayaklarımı kapatamamışım, ortasından demir geçen bir ayakkabı giymişim. Bir sürü fotoğrafım var bu halimin. Şuan hiçbirini hatırlamıyorum. Çok şükür ki Defnenin geçireceği operasyon küçük bişey. Allahın izniyle sorunsuz atlatacaksınız... Çok öperim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar