kizartma bi yemek cesidi degil mi yavrumm. kizartma yap bide makrna makarna sayikliyorumm bak ceneme vurdu. biri yesin su makarnayi yapip artik:gul:
yada kabakla atates kavur ustune de yumurta kirr
yada ispanagi kavur ustune yumurta kir yanna da pattis salatasi yap.
sagol lidirimm yaa insallah onemsiz baska brsey cikar. :uzgun:
gidiyorum ben kizlar sans dileyin. muayene 100 tl imis anlasmali hastahane de. o adam bi docent cikmasin ben gostericem onlara 100 tl yi
yok cnmm. kati ya gecmek zor olur diye okumustum. o yuzden ilk gunden beri catalla eziyorum. faydasini da gorduk sanirim. defne biskuviyi kiriyo mesela bi pincik isirir gibi. agzonda evirip cevirip yutuyo. parca ekmek mesela batiriyorum zeytinyagina azcik onu yiyio. kizz gozleme yiyiyo diyom otesi var mi uzumun kabugnu soydum geen 4-5 parca yaptim oyle verdim yedi. parca kofte yiyiyo.
ben kiymayi cigden hepsiyle bir koyuyorum. hepsi ayni anda haslaniyo:ne:
masallahhh hira ya. du bende sacini toplamiskenn cekeyim kizimi bi ara koyarim fotosunu. ayy senn kizin kirpikleri daha gur daha koyu masallah. insalah dokulmezz hic boyle kalir. bizimkiler acik renk daha seyrek bi de. ilerde can jyakicakk bu bakislarr
kız u ne pozlar Allah yarabbimmmmmmasallah tütütüüt
yerim kız cok seker yaaa kuzummmm
Uzaktan ye bence bildigin arnavut biberi oldu bu zirto sacim su anda darma duman yerde bogusuoduk yoldu benii kakilmis etti
Valla ole kuzum kuduruk bunlar ama sekerlikler ayni zamandadaii tamam uzaktan yerim bende nolmus hıh...
hira da beni yoluyo birbirimize giriyoz valla bide ısırmaya calısıyo
kudurdu bunlar iyice :1:
ben geldim kizlar. dr cok iyiydi. bi de profesor bulduk ama gerek duymadik gitmeye. kasiginda fitik varmis. buyuk gibi gorunuyomus. kiz cocuklarda genelde olmazmis. ama bazen olabiliyomus boyle. kizda tehlikeli olan tupler ve yumurtaliklarmis. eger kanala girerse tup fitik bogulmasi dedigimiz sey oluyomus ve yumurtalik kaybedilebilirmis. eger yumurta degil de bagirsak inerse o da kotuymus ve tehlikeliymis hayati acidan. bizde simdilik inme yokmus ama alinmasi gerekiyomus. dr cok acele bi ameliyat degil ama acil bi ameliyat dedi. yarin alalim bence dedi. sonra uzun uzun konustuk. biri telefon etti bize bazilari alinmiyomus falan diye. baya bi telefon trafigi yasadik. dr dedi ki eger yumurta yada bagirsak asagiya inerse ilere cocugunuza kendinizi affettiremezsiniz. cok zor oldu ama kabul ettik. yarin sabah 9:30 da genel anesteziyle ameliyat olucak defne. kendimi hazirlamistim ama yinede cok kotu oldum. tahlilleri verdik. olumsuz bi sonuc cikarsa ben sizi aricam iptal edicem ameliyati dedi dr. simdiye kadar aramadigina gore kesinlesti. gece 3 ten sonra hicbirsey yiyemicek. nasil durdurucaz nasil dayanicak bilmiyorum. bize dua edin kizlar:uzgun::uzgun:
ben geldim kizlar. dr cok iyiydi. bi de profesor bulduk ama gerek duymadik gitmeye. kasiginda fitik varmis. buyuk gibi gorunuyomus. kiz cocuklarda genelde olmazmis. ama bazen olabiliyomus boyle. kizda tehlikeli olan tupler ve yumurtaliklarmis. eger kanala girerse tup fitik bogulmasi dedigimiz sey oluyomus ve yumurtalik kaybedilebilirmis. eger yumurta degil de bagirsak inerse o da kotuymus ve tehlikeliymis hayati acidan. bizde simdilik inme yokmus ama alinmasi gerekiyomus. dr cok acele bi ameliyat degil ama acil bi ameliyat dedi. yarin alalim bence dedi. sonra uzun uzun konustuk. biri telefon etti bize bazilari alinmiyomus falan diye. baya bi telefon trafigi yasadik. dr dedi ki eger yumurta yada bagirsak asagiya inerse ilere cocugunuza kendinizi affettiremezsiniz. cok zor oldu ama kabul ettik. yarin sabah 9:30 da genel anesteziyle ameliyat olucak defne. kendimi hazirlamistim ama yinede cok kotu oldum. tahlilleri verdik. olumsuz bi sonuc cikarsa ben sizi aricam iptal edicem ameliyati dedi dr. simdiye kadar aramadigina gore kesinlesti. gece 3 ten sonra hicbirsey yiyemicek. nasil durdurucaz nasil dayanicak bilmiyorum. bize dua edin kizlar:uzgun::uzgun:
ayy insallah kizlar.. cocugum dolanip duruyo ortalarda biseyden haberi yok. anesteziden korkuyorum daha cok. mknnacik kuzum benim yaa nasil kesicek dr onun etini. icim eziliyo dusundukce. bi yandan da kisacik bi operasyon diyorum rahatlamaya calisiyorum. anestezi haric 15 dk surcekmis ama korkutuyo. rabbim korusun yavrumu
oyle yapmaya caliscaz bakalim. uyuttum simdi. gece 3 te mama yedirmem lazim mutlaka.kurucam saati. teyy ileda yapayim yatmadan once az bi daginiklik var onu toplayayim. belki bizimle donen olur eve. dr yatis vermedi aksam gonderirim dedi ama biz tuttuk oda. evde durcagina hastahanede duralim gece dedik. birsey olursa diye. ama simdide olup eve i gelsek diye dusuuyorum. kafam karisik.
bakalim oyle yapicaz artik. neyse ben cikayim bebikom. kuzucuk uyudu. islerime bakayim. optum sizi. iyi geceler simdiden. firsat olursa girer bakarim yine