2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
neyyyy 6-8 sene sonra bi tane daa mı.....yok ben almiyim kalsın Allah kızıma saglıklı,uzun omur versin yeter ben baska istemiyom..
hem Hira krese gitcek yasa geldiginde calısmaya baslicam bende..
o yuzden ikinciyi dusunmuyorum,ne psikolojik gucum var ikinci cocugu yetistirmeye nede fiziki gucum var pesidnen kosmaya..:uzgun:
ben 2. çoçuğu stiyorum ama inanın kendime güvenemiyorum.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben 2. çoçuğu stiyorum ama inanın kendime güvenemiyorum.

:) istiyosan,o guven de bi sekilde yogunlasır sende o zaman yaparsın ikinci cocugu zaten onemli olan istemek :)
ama ben istemiyorum,kendimi biliyorum cunku sinirlerim kaldırmaz çökerim biterim ben mahvolurum zaten burda imdat gel desem bi Allah'ın kulu yok ne akraba ne ana baba..o yuzden hiiiiic istemiyorum Allah biliyo yani..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende kacıyorum kızlar ne kadar uyusam kardır cunku vucudum cok yorgun :(
gunduz hic uyuma fırsatım olmuyo maalesef.. o yuzden aksam hemen devriliyorum..
bide aklıma surekli dis cıkarcagı gunlerin yakın oldugu ve o gunlerde burnumuzdan getirecegi gelip duruyo...o yuzden simdiden uyumak istiyorum o gecelerin yerine :tskler:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
heepinize iyi geceler,yarın ise gideceklere kolaylıklar diliyorum...
Allah rahatlık versin optum sizi :gulegule:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrincimmm benim kardeşimde vardı kasık fıtığı. annem altını bezlerken farketmişti. çok ağlıyordu ama bizimki. bezi her açıldığında kıyametleri koparıyordu :uzgun: bez baskı yapınca ağlamıyordu. aylarca İstanbula gittiler geldiler, çünkü oturduğumuz şehirde çocuk anestezisti yoktu. neticede babamlar gözlerini karartıp yaptırdılar, istanbulun gün atmalarını bekleyemediler. 10 aylıktı yanılmıyorsam kardeşim. tabi bütün bunlar 25 yıl önceye ait. şimdi herşey çok daha kolay. yine de inşallah fıtık değildir :(

defne de bagiriyor alti acilirken ama herkesin anlattigi gibi. saga sola atip kendini bagiriyor kalkmak icin. insallah oyle olur cnm.

bilmiyorum bebkiom genetik olur mu. sabah kontrol ettim sislik yok ama o tarafta minik bi beze var ele gelen. dr un ameliyati var mi diye aricaz saat 9 da. sonra gidicez nasipse. adam docentmis icim rahatladi accik.

saol pikem insallah degildir bebegim.

butun gece kabus go rdum. defne nin babasi baska biriymis cocugu istiyodu benden geriye. teyyy allah imm. onceki gece de esim defne yi babasinin kucaginda gormustu. onun cocuguymus diye. ayyyy tobe yarabbi. ruhum daraldi. duramiyorum yerimde:uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın kimsesiz topik'im...

Ecrin'cim insallah iyi haberlerini bekliyorum canım...

taktın ya sen simdi fıtık olayını oyuzden gordun o kabusları tabi..Rabbim korusun insallah biseycigi cıkmaz kuzucugunun..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydinn bebikomm.. taktimm gercekten. neyse dr a gidene kadar dusunmucem . ogleden sonra gidicez. sabahtan beri defne yi kucakta tasiyrum aglamasin diye. dusun halimi. uyuttum sidi ayagimda. bi nefes aldim.

o saate kadar yemek falan yapsam ne iyi olur. ama tembelligim ustumde yine:deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gunaydinn bebikomm.. taktimm gercekten. neyse dr a gidene kadar dusunmucem . ogleden sonra gidicez. sabahtan beri defne yi kucakta tasiyrum aglamasin diye. dusun halimi. uyuttum sidi ayagimda. bi nefes aldim.

o saate kadar yemek falan yapsam ne iyi olur. ama tembelligim ustumde yine:deli:

gunaydın canım..kolay biseyler yapıver istersen hemencecik
hem oyalanmıs olursun kafan dagılır..

ben de ıspanak yapıcam Hira'ya bugun..ama kendimize napsam bilmiyom esim ıspanak yemegini sevmez tavda yumurtalı ıspanak sever ama bakalım..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben ispanagin her turlusunu severim. ispanakli makarna da cok guzel oluyo.

bende dun defne ye karnibahar verdim ilk kez. dahasi patates ,biber ve domatesin icine onu da ekledim. yogurtla beraber koca bi kase yedi. masallah diyim. baktimm gayet lezzetliydi. bugun ne pisireyim bilmiyorum. yine karnibahar vermek istiyorum. aynisini yapip icine ekstra kiyma koyayim bari

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bende dun defne ye karnibahar verdim ilk kez. dahasi patates ,biber ve domatesin icine onu da ekledim. yogurtla beraber koca bi kase yedi. masallah diyim. baktimm gayet lezzetliydi. bugun ne pisireyim bilmiyorum. yine karnibahar vermek istiyorum. aynisini yapip icine ekstra kiyma koyayim bari

masallah kuzuya...afşyet olsunnn..
ben daha vermedim karnıbahar hic..
brokoli aldım pazardan iste bide ıspanak aldım hira icin..brokoliyi nasıl versem acaba ? corbanın icine mi koysam haslasammı ne dersin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

hepsini bir mi hasliyosun ?yani patates biber domates karnıbahar hepsini koyup mu haslıyon?

ben bi kere patates yemegi yaptım kıymalı once yedi gecen yaptım yogurtla vereyim dedim acmadı agzını,karıstırınca yada arka arkaya verince yemiyo Hira,illaki tek bi tad olcak:tskler:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
corbaya da koysan olur. ben mamalara baktim patatesli brokoli vardi. defne ye disardayken denedik sevmedi. ama evde yapsam lezeetli olur emiim. daha vermedim ama ben patatesle p isirmeyi planliyorum brokoliyi. netten bakmak lazim tariflere.

ispanak gozleme icinde yedi bi tek. cok sevdi:gul: kereviz yedirdim onu sevdi. corba yaptim kereviz ve havucla. normalde patates de koyuluyo da hep patates yeemsi. diye koymamisrim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evett cnmm hepsini bir koyuyorum. domatesle az bi ceviriyorum sonra az sicak su koyuyorum. kapatinca da yagini ekliyorum. bende saat gec oldu yogurda vakit kalmadi endisesiyle karistirdim. yoksa ayri veriyorum. defne nin sagi solu belli olmuyo o nedenle belli bi kriter yok. bazen ayri istiyo bazen karisik yiyiyo.:deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
corbaya da koysan olur. ben mamalara baktim patatesli brokoli vardi. defne ye disardayken denedik sevmedi. ama evde yapsam lezeetli olur emiim. daha vermedim ama ben patatesle p isirmeyi planliyorum brokoliyi. netten bakmak lazim tariflere.

ispanak gozleme icinde yedi bi tek. cok sevdi:gul: kereviz yedirdim onu sevdi. corba yaptim kereviz ve havucla. normalde patates de koyuluyo da hep patates yeemsi. diye koymamisrim.

kereviz bende cok severimmm
hmmm o zaman pattis,brokoli,havuc yaparım kıymalı yaparım olmazsa yada once tek yaparım ikisini begenirse kıymalı yaparım..
sanırım domates alerji yapıyo hira da yanagı kızarıyo vermicem bi iki gun bakalım kızarcakmı yine..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
evett cnmm hepsini bir koyuyorum. domatesle az bi ceviriyorum sonra az sicak su koyuyorum. kapatinca da yagini ekliyorum. bende saat gec oldu yogurda vakit kalmadi endisesiyle karistirdim. yoksa ayri veriyorum. defne nin sagi solu belli olmuyo o nedenle belli bi kriter yok. bazen ayri istiyo bazen karisik yiyiyo.:deli:

anladım canım,aman yesin de nası yerse yesin,yaraasın...
naptın aldın mı lastik topladınmı sacını yavrununn :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
defne nin de accik poposu kizariyo ama domatesten mi bilmiyorum. pisik kremi surunce geciyo. ama cok seviyo domatesi. sabah yumurtayi domatesle eziyorum. cevizin tadini da kiriyo biraz iyi oluyo. valla sapittim cevizi nasil vercegimi onu da yumurtya karisitiryorum. ilk zaman yemedi cevizli ama simdi yiyio masallah.

neyse bebikomm cikayim da su islerimi bitireyim. erken biterse bakarim yine. optumm kuzuyu da seni de. kafami dagitayim accik:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar