2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi geceler kızlar,
nasılsınız? epeydir kimselerle konuşamıyorum burda. geldiğimde kimse olmuyor, bir iki yazıp çıkıyorum

okula gitmek istemeyen öğretmen olur mu? vallahi de istemiyorum :uzgun:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Amanınnn burası kalabalık..
Nasılsınız canlar? Selim yeni uyuttum, duş aldım bilgisayara oturdum. Yarın anlayacğım derse çalışmam gerekiyor. 2 saat ders anlatacağım, çok yorucu. Bu gece artık 1 kadar felan çalışırım.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
iyi geceler kızlar,
nasılsınız? epeydir kimselerle konuşamıyorum burda. geldiğimde kimse olmuyor, bir iki yazıp çıkıyorum

iyi geceler,iyiyiz cok sukur sen nasılsın ? valla epeydir kimse kimseyle pek konusamıyo zaten,gecen gun 6-7 saat boyunca bir kisi bile bisey yazmamıstı hatırlıyorum..

hamileyken,lale devrindeymisiz megerse :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Amanınnn burası kalabalık..
Nasılsınız canlar? Selim yeni uyuttum, duş aldım bilgisayara oturdum. Yarın anlayacğım derse çalışmam gerekiyor. 2 saat ders anlatacağım, çok yorucu. Bu gece artık 1 kadar felan çalışırım.

kolay gelsin o zaman sana,Allah yardımcın olsun canım :huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
napimm tatlım bende Noyanı uyuttum yanı sıra eşim de uyumuş :D
benimde gözlerimden uyku akıyor ama nasıl...

onun dışında bildiginiz gibi bi numara yok... oğlanla uğraşıp duruyorum işte...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
iyi geceler kızlar,

canım gerçekten yoruluyorz. Ders saatlerin nasıl? Boş günün varmı? Ben pazartesi ve salı çok yoğunm.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
napimm tatlım bende Noyanı uyuttum yanı sıra eşim de uyumuş :D
benimde gözlerimden uyku akıyor ama nasıl...

onun dışında bildiginiz gibi bi numara yok... oğlanla uğraşıp duruyorum işte...

noruyo noyan bey :)
hadi git yat sende madem :)
ben anladım ki uyku kadar kıymetli,insanı dinlendiren,kendine getiren bisey yokmus..
o yuzden yani su anda feristahı gelse uykum geldimi hooop gider yatarım dinlemem vallaaa :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben anladım ki uyku kadar kıymetli,insanı dinlendiren,kendine getiren bisey yokmus..
o yuzden yani su anda feristahı gelse uykum geldimi hooop gider yatarım dinlemem vallaaa :)

Uyku önemli de, Selim uyunca bi tek kendime ayırdığım zaman. Ondada hayata dair bişey yapmak istiyorum. Çok komk ya zaman o kadar değerliki ojemi sürdüm kururkende siz yazıyorum. Bi yandanda ders slaytlarına bakıyorum.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
öyleymiş valla bebikom. ben de ne olsun, aynı. 2 gündür Tunacıkla vakit geçirdik. çok ilgi bekliyor her zamanki gibi. yarın yine okul :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

uyuyabilsem saniye durmam şeker... :D

pikem bu 3- 4 çoçuk büyütenler nasıl yapıyor, 1 çoçuk beni yamulttu.

bak onu bende çözemedim Tanselim... acabası diyorum biz mi cok çürük çıktık ?? :D
yada çok mu özeniyoruz yada cok mu nazlıyız bilemiyorum inan...
yada 30 dan sonra daha mı zor ? var işte bişeyler...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
uyuyabilsem saniye durmam şeker... :D

bak onu bende çözemedim Tanselim... acabası diyorum biz mi cok çürük çıktık ?? :D
yada çok mu özeniyoruz yada cok mu nazlıyız bilemiyorum inan...
yada 30 dan sonra daha mı zor ? var işte bişeyler...

pikem sana yasla alakası olmladııgnı soyleyebilirim cunku ben 87 dogumluyum ve diyorum ya hep,Allah bilir ama ikinci cocugu dusunmuyroum...acık soylemek gerekirse dotum yemiyo ikinci cocugu yani..

niye uyuyamıyon sen cnaım ?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Uyku önemli de, Selim uyunca bi tek kendime ayırdığım zaman. Ondada hayata dair bişey yapmak istiyorum. Çok komk ya zaman o kadar değerliki ojemi sürdüm kururkende siz yazıyorum. Bi yandanda ders slaytlarına bakıyorum.

:) normal zaman da az zamana cok seyler sıgdırabilen biz kadınlar, bebekliyken de cok cok daha az zamanlara cook daha fazla seyi sıgdırabiliyomusuz demi :)
bebek uyudugunda,
oje surmek,camasırları halletmel,utu yapmak,bulasık yıkamak,yemek yapmak,evi toplamak,hatta uyanmıyosa supurmek..
ornekler cogaltılabilir tabii ki :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canım gerçekten yoruluyorz. Ders saatlerin nasıl? Boş günün varmı? Ben pazartesi ve salı çok yoğunm.

ah canım ah, boş günü kim kaybetmiş ki ben bulayım. 29 saat dersim var, bir gün 3ü 10 geçe, 3 gün 4ü 5 geçe, bir gün de 5te bitiyor üstelik. ara boşluklarım (sözüm ona süt için) berbat etti beni :uzgun:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ah canım ah, boş günü kim kaybetmiş ki ben bulayım. 29 saat dersim var, bir gün 3ü 10 geçe, 3 gün 4ü 5 geçe, bir gün de 5te bitiyor üstelik. ara boşluklarım (sözüm ona süt için) berbat etti beni :uzgun:

ayy canım benim yoğunmuşsun..Eşininde yoğunmu? Bu arada bakıcı devammı, anamm uzun zamandır konuşmyomya süekli soru?::)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikem sana yasla alakası olmladııgnı soyleyebilirim cunku ben 87 dogumluyum ve diyorum ya hep,Allah bilir ama ikinci cocugu dusunmuyroum...acık soylemek gerekirse dotum yemiyo ikinci cocugu yani..

niye uyuyamıyon sen cnaım ?

minnoş sende laylam ve nazo gibi 6-8 sene sonra yaparsın bi tane daha :D

cok uykusuz kalınca öyle oluyo bende canım.. bak nasıl başım agrımaya başladı... neyse biz muhabbetimize bakalım dicem ama gidip mama hazırlayayım oglana...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

cok uykusuz kalınca öyle oluyo bende canım.. bak nasıl başım agrımaya başladı... neyse biz muhabbetimize bakalım dicem ama gidip mama hazırlayayım oglana...

canım noyan emiyormu süt durumlar nasıl?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

neyyyy 6-8 sene sonra bi tane daa mı.....yok ben almiyim kalsın Allah kızıma saglıklı,uzun omur versin yeter ben baska istemiyom..
hem Hira krese gitcek yasa geldiginde calısmaya baslicam bende..
o yuzden ikinciyi dusunmuyorum,ne psikolojik gucum var ikinci cocugu yetistirmeye nede fiziki gucum var pesidnen kosmaya..:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar