2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
anladım canım,aman yesin de nası yerse yesin,yaraasın...
naptın aldın mı lastik topladınmı sacını yavrununn :)

aldimmmmm tabissiiii almamm mi hiccc dun topladim ilk kez. anlayamadim sevimli mi oldu garip mi oldu:ne: ama daha fotograflamadik. cekince gosteririm size de. ayy pc hala bozuk bakk foto deyince hatirladim. dur onu da indireyim bugun unutmazsam

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aldimmmmm tabissiiii almamm mi hiccc dun topladim ilk kez. anlayamadim sevimli mi oldu garip mi oldu:ne: ama daha fotograflamadik. cekince gosteririm size de. ayy pc hala bozuk bakk foto deyince hatirladim. dur onu da indireyim bugun unutmazsam

tamam canım hadi hallet islerini sen..
optum kocaman..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kereviz bende cok severimmm
hmmm o zaman pattis,brokoli,havuc yaparım kıymalı yaparım olmazsa yada once tek yaparım ikisini begenirse kıymalı yaparım..
sanırım domates alerji yapıyo hira da yanagı kızarıyo vermicem bi iki gun bakalım kızarcakmı yine..

bende patates -havuç - sogan -brokoli yi haşlıyorum sonra kıyma ekliyorum zeytinyagı ilave edip blanderdan deçirip veriyorum.. seviyo şimdilik bakalım ne zamana kadar :)

defne nin de accik poposu kizariyo ama domatesten mi bilmiyorum. pisik kremi surunce geciyo. ama cok seviyo domatesi. sabah yumurtayi domatesle eziyorum. cevizin tadini da kiriyo biraz iyi oluyo. valla sapittim cevizi nasil vercegimi onu da yumurtya karisitiryorum. ilk zaman yemedi cevizli ama simdi yiyio masallah.

neyse bebikomm cikayim da su islerimi bitireyim. erken biterse bakarim yine. optumm kuzuyu da seni de. kafami dagitayim accik:uzgun:

cevizi kahvaltının içine rendeliyomusun şeker? Noyana öyle veriyorum...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende patates -havuç - sogan -brokoli yi haşlıyorum sonra kıyma ekliyorum zeytinyagı ilave edip blanderdan deçirip veriyorum.. seviyo şimdilik bakalım ne zamana kadar :)

cevizi kahvaltının içine rendeliyomusun şeker? Noyana öyle veriyorum...

pikecim ben daha hic sogan vermedim..kıymayı en son kooyuyosun yani oylemi,cigden ?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar bide artık benim blendrıdan geciresim yok catalla ezip veriyim diyom aama bilmem kii

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
pikemmmm ben robottan cektim cevizi 2 cay kasigi yaklasik atiyorum kahvaltisina. rende hic aklima gelmemisti:ne:

bebikommm ben hic pure yapmadim hem catalla ezdim verdim. sadece kavanoz meyveleri falan pure olarak yedi. sende yavas yavas gec catala.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hatun çig kıyma koyulur mu hiç.. yada bana garip geldi sen koyarmısın çigden?

ne bilim ben bi yerde okumustum nasıl et haslıyoruz ya o hesap kıymayı da haslayın yazmıs..anlamamıstım zaten hepsini bir mi hasla yoksa kıymayı ayrı hasla sonra koy mu ne yani..ben cig koymadım..
kavuruyom azcık zaten cok az kullanıyom mesela ceviz buyuklugunde..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
pikemmmm ben robottan cektim cevizi 2 cay kasigi yaklasik atiyorum kahvaltisina. rende hic aklima gelmemisti:ne:

bebikommm ben hic pure yapmadim hem catalla ezdim verdim. sadece kavanoz meyveleri falan pure olarak yedi. sende yavas yavas gec catala.

hmmm yani sen hic bi yemegini blendırdan gecirmedin oyle mi ?
ben gecirdim valla simdiye kadarki yedirdiklerimi,ha bide yemegi fazla sulu yapmıssam,1 tane bebek ekmegi koyuyom icine,oyle puruzsuz putursuz olmuyo..ama catalla da ezip vermemistim hic dur bugunkunu oyle yapayım bakalım napcak insallah yer

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaa bu arada dun aksam oyle kasındım ki anlatamam..sabaha karsı uyuyabildim vucudumun her yeri kasındı igneler batıyomus gibi cok sinir oldum,esim kalk dus al dedi ama usendim valla oyle kasına kasına uyuyakalmısım,dun cok cikolata yemistim ondan mı oldu acabasıı :cikolata::cikolata:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kizlar defne de buyuk ihtimalle kasik fitigi var:aglayan::aglayan:
aksam banyoya soktum. iki seferdir kuvete yatirinca agliyo. bi an dikkatimi cekti sag kasigi ceviz gibi disari firlamis. dokundum acaba bogumu mu bacaginin diye. degil baya beze gibiydi.sok oldum. susunca yavas yavas kayboldu ama giydirirken de elledim belli yani. cok moralim bozuldu. vardi dia gormedim mi dicem ama mumkun degil.ama bi anda da cikarmi bu meret. icim daraldi bi an once sabah olsun da dr a gidelim. tek tedavi de ameliyatmiss. benim bebegim cok kucuk ameli yat olmak icin. :(
Dunur hemen telas yapma bisi cik.az insallah fitik farkli bisi belki beze olusmustur...
Eymende gobek fitigi olmustu hatirliosan gecti findik kadar sisip disari cikardi doktor 1yasina kadar gecer dediydi...gecti insallah kotu bisi cikmaz minnosta

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yok cnmm. kati ya gecmek zor olur diye okumustum. o yuzden ilk gunden beri catalla eziyorum. faydasini da gorduk sanirim. defne biskuviyi kiriyo mesela bi pincik isirir gibi. agzonda evirip cevirip yutuyo. parca ekmek mesela batiriyorum zeytinyagina azcik onu yiyio. kizz gozleme yiyiyo diyom otesi var mi uzumun kabugnu soydum geen 4-5 parca yaptim oyle verdim yedi. parca kofte yiyiyo.

ben kiymayi cigden hepsiyle bir koyuyorum. hepsi ayni anda haslaniyo:ne:

masallahhh hira ya. du bende sacini toplamiskenn cekeyim kizimi bi ara koyarim fotosunu. ayy senn kizin kirpikleri daha gur daha koyu masallah. insalah dokulmezz hic boyle kalir. bizimkiler acik renk daha seyrek bi de. ilerde can jyakicakk bu bakislarr:huhuu:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yok cnmm. kati ya gecmek zor olur diye okumustum. o yuzden ilk gunden beri catalla eziyorum. faydasini da gorduk sanirim. defne biskuviyi kiriyo mesela bi pincik isirir gibi. agzonda evirip cevirip yutuyo. parca ekmek mesela batiriyorum zeytinyagina azcik onu yiyio. kizz gozleme yiyiyo diyom otesi var mi uzumun kabugnu soydum geen 4-5 parca yaptim oyle verdim yedi. parca kofte yiyiyo.

ben kiymayi cigden hepsiyle bir koyuyorum. hepsi ayni anda haslaniyo:ne:

masallahhh hira ya. du bende sacini toplamiskenn cekeyim kizimi bi ara koyarim fotosunu. ayy senn kizin kirpikleri daha gur daha koyu masallah. insalah dokulmezz hic boyle kalir. bizimkiler acik renk daha seyrek bi de. ilerde can jyakicakk bu bakislarr:huhuu:

bencede basından beri catalla ezmenin faydasını goruyosundur kesinlikle canım ii yapmısın..bende geceyim catala yoksa alısmak üzere pureye..

cek fotografını ceek hemen cok merak ediyorum zilliyi :)
insallah canım dokulmez..Masallahı var bizim bebelerin,kızlarımız cok guzel,erkeklerimiz cok yakısıklı,Allah ozenmis de yaratmıs..
(Allah esirgesin)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ooowww bu arada eymen bey'in yeni fotografını goruyoruz avatarda :)
buyuk gormek isteriz annesiiii yakısıklıyı ;)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kizartma bi yemek cesidi degil mi yavrumm. kizartma yap bide makrna makarna sayikliyorumm bak ceneme vurdu. biri yesin su makarnayi yapip artik:gul:

yada kabakla atates kavur ustune de yumurta kirr-kop

yada ispanagi kavur ustune yumurta kir yanna da pattis salatasi yap.

sagol lidirimm yaa insallah onemsiz baska brsey cikar. :uzgun:

gidiyorum ben kizlar sans dileyin. muayene 100 tl imis anlasmali hastahane de. o adam bi docent cikmasin ben gostericem onlara 100 tl yi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar